Erkek ve kadin sadece flort icin mi konusur?

yani hepsi demeyelim benim de gayet samimi olduğum konuştuğum erkek arkadaşlarım yok değil uzun süredir bir sıkıntı yaşamadım.. kaliteli saygılı erkekler az da olsa varlar.

Mahmut abiye bağlamak candır , biz kadınların en güzel sınır çizme tekniği

ya bunda başka faktörler de önemli
mesela bi yaştan sonra bekar insanlar her karşı cinse aday gibi bakabiliyor doğrusu
ama çocukluk arkadaşlıkları daha saf geliyor bana
mesela nişanlımla ortak çocukluk arkadaşımız var ondan süphelenmem mesajlaştıklarında merak edip bakmam bile telefona ama yeni tanıştığı bi kızla mesajlaşıyorsa ne konuşuyorlar merak edebilirim

Evet ama öyle gerizekalılar yüzünden biz insan olma vasfımızdan vaz mı geçelim? öyle gerizekalı tiplerle konuşmazsınız olur biter.

İyi de niye başkalarının odasına kahve içmeye gidiyorsunuz?
Niye tanımadığınız biride selam veriyorsunuz?

Benim çok yakın olduğum erkek kankam var ikimizde birbirimize karşı yanlış yapmadık hatta bazen samimiyeti abarttığımızda oluyor.İlla kadınla erkek flört edecek diye bir şey yok.

Of haberleri izliyorum simdi manyagin biri elinde sise insanlarin yuzune yakici sivi atiyomus yakalanamamis.
Dun de rastgele onune gelen 20 yasindaki kadini olduren bi manyak okumustum.
Delirmis mi insanlar ya

Ben flörtöz algılamam da Türk erkeklerine garanti veremem bacım. Bu ülkede afedersin "Güldü verecek" diye düşünen o kadar erkek var ki...

erkek cinsi öyle algılamıyor konu sahibi. çok kaliteli eğitimli insanlarsa evet arkadaş olabilirsiniz gayet de ben de çok kahve içtim sevgilisi eşi olan arkadaşkarımla ama hani nası diyeyim en ufak absürt bi flörtümsü halimiz olmadı o enerji hissedilmedi. belki siz karşınızdakini iyi okuyamıyorsunuzdur

Bu konuda ben çok dertliyim. Ben de is ortamında erkek arkadaşlarla vs konuşuyordum. Benim için arkadaş arkadaştır daima cinsiyetin bi önemi yok ancak erkekler kendi aralarında çok laf yapıyor ve olayı başka yerlere çekmeye çalışıyor. Beni de yakın bir arkadaşım uyardı. Erkekler arasında geçen muhabbetten dolayı.o yüzden sadece merhaba diyip geçiyorum artık

Basliga cevabim "hayir"
Evliyim , en yakin arkadaslarim genelde erkektir hatta bi tanesi su anda bizim evde esimle icerde oturuyorlar bende balkonda sigara iciyorum
Demin bir muhabet sirasinda arkadasim kufur etti , sonra kirk kere ozur diledi , milana ya senin yaninda erkek arkadaslarimim yanindaisim gibi hissediyorum nolur kusura bakma diye , dedim sorun diil tum erkek arkadaslarim ayni seyi diyor
Demem o ki kadinla erkek gayet de arkadas olur hatta kafa dengi bir erkegi hicbir kadina degismem

Bilim insanları uzun bir süredir "karşı-cins arkadaşlığı" konusunu inceliyor. Wisconsin Üniversitesi, konuyla ilgili yaptığı bir araştırma için 88 çifte sorular soruyor. Her bir çift kadın ve erkek ayrı ayrı odalara alınıyor ve arkadaşlarına karşı romantik bir şeyler hissedip hissetmedikleri soruluyor.
Bu araştırma neticesinde kadınların erkek arkadaşlarına karşı genelde böyle bir şey hissetmedikleri görülüyor.
Erkeklerde ise durum oldukça farklı çıkıyor; çünkü büyük bir çoğunluğu diğer odadaki arkadaşının kendisine çekici/seksi geldiğini ve şu an bir şeyler hissettiğini, ya da arkadaşı yeşil ışık yakarsa hissedebileceğini söylüyor. Yani karşı cinsten arkadaşlar arasında, büyük oranda erkekler platonik olarak karşıdakine karşı romantik veya cinsel anlamda bir şeyler hissediyorlar.
Daha da ilginciyse, erkekler aynı zamanda bu hissin karşılıklı olduğu yanılgısına da düşüyorlar.
Kadınlar, "Sizce arkadaşınız size karşı romantik hislere sahip midir?" sorusuna genelde "Değildir" cevabını verirken, erkeklerse "Sahiptir" cevabını veriyor. Hatta erkekler, arkadaşlıklarını bu yanlış tespitleri sonucunda bir adım ileri götürmek için ilk adımı atma konusunda da kadınlara kıyasla daha hevesli davranıyor.
Özetle, bir kadınla bir erkeğin arkadaş olması bir hayli zor gibi duruyor; çünkü genelde erkek tarafı, gizliden gizliye daha fazlasını istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…