Erkek ve kadin sadece flort icin mi konusur?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Yanlis anlamayin ben disaridan yanlis mi anlasiliyorum diye dusundum ondan soruyorum.ben erkeklerle konusuyorum.odama da cagiriyorum.isim geregi.odalarini da gidiyorum.kahve vs de iciyorum.yani tanimadigim biiryle de konusurum ayak ustu konusursa.iyi gunler der giderim sonra.yani garip bisi gormuyorum bunda.

Ses tonu
Mimikler de önemli
Bunu neden sorduğunu da anlamadım
Dün bi konuda şunu yazmışsın çünkü

Ya yorumlar zihniyet beninbenden aldi.adam.kahve icelim demis eve gidelim dememis.ne var evli bile olsa insanlar parkta cocuklari beklerken kahve icemez mi?
Benim hayatindaki kisi parkta cocuk oynarken bi yandan biriyle.sohbet edebilir aklima da bisi gelmez.yeni insanlar tanimak sohbetvetmek.kotu mu ya ben de sohbet edebilirim o da ne kiskansa karissa hosuma gider ne ben karisirim
Seninle aynı zihniyette değilim o yüzden yardımcı olamıcam:KK66:

Bir kadin ve bir erkek arkadas olabilir, sohbet edebilir elbet ancak sartlar, zaman ve zemin, iliskinin niteligi de onemli.

Flortoz bir kadin gibi gorunup gorunmediginizi ancak sizi yakindan gozlemleyenler ve taniyanlar bilir. Buradan bir yorum yapmak uygun degil.

Sınırlar tavır ses tonu kullanılan kelimeler çok önemli. Şartlar ayrıca evli insanların birbirinin odasında kahve içmesini uygun bulmam ben. Her fırsatta gidiyorsanız yanlış anlasilir. Ayrıca çoğu erkek yanlış anlamaya meğilli olduğu için ben birisiyle biraz samimi olmak zorunda kalsam cümleyi kardeşim devrem vs gibi kelimelerle bitirir mahmut abiye bağlarım mecburen.

Bazı kadınlar fark etmeden flörtöz oluyor. Kasıtlı yaptıkları bir şey değil, tavırları öyle.

Buradan kimsenin size sizin tavrınızla ilgili doğru yorum yapamayacağını düşünüyorum, görmeden kesin bir şey söylenemez bence.

Ama tüm adamlar size aynı şekilde yaklaşıyorsa fark etmeden böyle davranıyor olabilirsiniz. Bir durum mu oldu?

Diger konudaki yorumlara istinaden bu konuyu actiniz sanirim. İsiniz geregi bir sekilde muhatap oldugunuz insanlarla münasebet baska bir sey disarida tanimadiginiz bir adamin kahve ikram etmesi baska bir sey. Cünkü o konuda diger arkadaslarin da üstüne basa basa vurguladigi gibi burasi bir avrupa ülkesi degil. Tabi ilk durumda da belli bir mesafe ve üslupla iletisim kurulmali bence. Gecen eksi sözlükte bir konu vardi. Yazar, is arkadasim eve birakmami rica ediyor benden hoslaniyor olabilir mi diye sormus. Cünkü ülkemizdeki hakim görüs bu. O yüzden sinirlari korumak, yanlis anlamalara mahal vermemek gerek diye düsünüyorum.

Diger konudaki yorumlara istinaden bu konuyu actiniz sanirim. İsiniz geregi bir sekilde muhatap oldugunuz insanlarla münasebet baska bir sey disarida tanimadiginiz bir adamin kahve ikram etmesi baska bir sey. Cünkü o konuda diger arkadaslarin da üstüne basa basa vurguladigi gibi burasi bir avrupa ülkesi degil. Tabi ilk durumda da belli bir mesafe ve üslupla iletisim kurulmali bence. Gecen eksi sözlükte bir konu vardi. Yazar, is arkadasim eve birakmami rica ediyor benden hoslaniyor olabilir mi diye sormus. Cünkü ülkemizdeki hakim görüs bu. O yüzden sinirlari korumak, yanlis anlamalara mahal vermemek gerek diye düsünüyorum.
Anliyorum
Ilginc

Bazı kadınlar fark etmeden flörtöz oluyor. Kasıtlı yaptıkları bir şey değil, tavırları öyle.

Buradan kimsenin size sizin tavrınızla ilgili doğru yorum yapamayacağını düşünüyorum, görmeden kesin bir şey söylenemez bence.

Ama tüm adamlar size aynı şekilde yaklaşıyorsa fark etmeden böyle davranıyor olabilirsiniz. Bir durum mu oldu?
Konuya istinaden actim.tum adamlar bana nasil yaklasiyorlar hic fikrim yok.yani kimse de yaklasmiyo ne biliym bilemedim.yaklasiyo ben mi anlamiyorum.ya ben insan iliskilerinde sifirim sanirim

Konuya istinaden actim.tum adamlar bana nasil yaklasiyorlar hic fikrim yok.yani kimse de yaklasmiyo ne biliym bilemedim.yaklasiyo ben mi anlamiyorum.ya ben insan iliskilerinde sifirim sanirim
Yani size batan bir durum yoksa muhtemelen adamlar size flört olarak yaklaşmıyor. Ya da en azından genel bir şey yok.

İkincisi, kadın ve erkeğin sadece flört veya seks için görüştüklerini konuştuklarını asla düşünmüyorum.

bir kadınla erkek arkadaş olabilir mi sorusu çok tartışılır ekşide bununla ilgili çok oylananlarda güzel cevaplar bulabilirsiniz.
kadın erkek ilişkilerine medeni ve önyargısız yaklaşmak istedikçe türk erkeği gerçeğiyle yüzleşip doğru yolu buluyorum ben.
türk erkeğine bu konularda güvenmiyorum, hepsinin düşüncesi aynı. sizin niyetiniz iyi olabilir ama karşıdakini bilemezsiniz tabii.

Arkadaşım common sense diye bişey var. İnsanların ortak buluştuğu payda. Tabii ki kimseye sadece cinsiyetinden ötürü öcü muamelesi yapmıyoruz. Parkta yeğenimi oynatirken başka ebeveynlerin 2 çift laf ettiği oluyor. Ben de normal cevap veriyor çocuğu falan seviyorum. Ama farklı bi oyuncağa geçtiğinde adamın peşinden gitmiyorum sohbet devam etsin diye.
Ya da taksiciler özellikle, bıktım ogrencimisin yok diyince ogretmen misin muhabbetinden ama kimseyi terslemiyorum, 2 lafın belini kiriyoruz mecbur. Geçen de bankta yanıma bir adam oturdu, 2 çift laft etti, sonra bi çay içelim mi dedi. Höst yanii, yolda karşıma çıkan adamla kafeye gidecek de değilim. Bu ayrımları sen de kendi sınırlarına göre yapabilmelesin. Kimsenin medeniyetini sorgulayacak bir durum yok.

Son düzenleme:
Tavir ve sınır derken yani yuuzne bakar gulerek konusurum🤷‍♀️ondan şeyettim
Biz de ve sanıyorum ki herkes de karşısındakinin yüzüne bakarak konuşur. Güler miyim o konuştuğum konuya bağlı. Evli bir bayanın ekstra dikkatli olması lazım. Kendim de bir erkekle oturup sürekli kahve içip muhabbet etmem eşim de etsin istemem. Ancak durum öyle gelişmiştir bir ortam oluşmuştur o hayatın akışıyla gerçekleşir bir şey niyet aramam. Tavır konuşurken , jest ve mimikler... Konuşacağım kelimelere, tonlamalara dikkat ederim. Sınır da mesela erkek iş arkadaşım vardır, her zaman selam verip alırım, hal hatır sorarım ama her gördüğümde kahve içmem her kahve içelim deyişinde sazan gibi atlamam.

Yanlis anlamayin ben disaridan yanlis mi anlasiliyorum diye dusundum ondan soruyorum.ben erkeklerle konusuyorum.odama da cagiriyorum.isim geregi.odalarini da gidiyorum.kahve vs de iciyorum.yani tanimadigim biiryle de konusurum ayak ustu konusursa.iyi gunler der giderim sonra.yani garip bisi gormuyorum bunda.
vallah niyet onemlidirde erkeler icin oylr degil onlar surekli ates ararlar cunku beyiciklerinin iki lobuda kucuklerine calisiyor;)

normalde evet konuşmak iletişim kurmak normal ama burası ortadoğu coğrafyası olduğu için erkekleri henüz yeterince olgunlaşmadı sen normal konuşursun ama karşındaki oo benden hoşlandı filan diye düşünüp peşine takılır.
ayrıca senle konuşmayı normal gören biri kendi kız kardeşi biriyle ''normal'' konuşurken aynı şekilde normal karşılar mı orası da şüpheli...

Back
X