Erkek yolcu hostese “Allah’a daha yakınız, uçağı düşüreceksiniz”

eger bu sizi rahtlatcaksa ucaga biniyorum...siz benim ne anlatmak istedigimi anlayamadınız sanırım...keyfi olarak iciliyorsa alemdir...daracık alanda alkol kokusu cekmek istemiyorum evet ufak bir cocugum da var...
"Keyfi olarak içiliyorsa âlemdir " , içki zaten keyfi içilen birşey ,zorunlu içilen yerler varmı bilmem ,düşünceniz çok Saçma .ayrıca bir duble şarapla kimse alem boyutuna çıkmaz merak etmeyin.

"Keyfi olarak içiliyorsa âlemdir " , içki zaten keyfi içilen birşey ,zorunlu içilen yerler varmı bilmem ,düşünceniz çok Saçma .ayrıca bir duble şarapla kimse alem boyutuna çıkmaz merak etmeyin.

evet bir kadehle kimse sarhoş olmaz...herkesin görünmez özel gizli alanı vardır. bu alana başkası özgürlügüm benim der tecavüz ederse olaylar bu noktada kopar...tekrar ediyorum kapalı alan illa kokuyu iki kat hissedersiniz...sizin amacınız polemik yaratmak...

eee ben de kolanın asit kokusundan rahatsızım o zaman kola da dağıtılmasın.

Hostes iyi cevap vermis, helal olsun.
Defalarca ucaga binmis biri olarak hic alkol kokusu almadim. Bunu okuduguma da sasirdim acikcasi. Daha neler. :)

ne biçim haberdir bu yahu,başka haber değeri taşıyan bişey bulamamışlarmı,şu şuna bunu demiş hadi haber yapalım

uçakta içki içilmemesi taraftarıyım,ama böyle bi durumu engelleyecek olanda hostes değildir sanırım.

"allaha daha yakınız" derken uçağın düşme ihtimalinimi kastetti anlayamadım,hoş öyle bile olsa saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…