'herkesin yaşam biçimine saygı duyarım ama benim gibi yaşarlarsa' diyen yobazlardan biriymiş adam.
hostesin cevabı tam kapak olmuş.
ayrıca 2014 yılında uçakta birileri alkollü birşeyler içti diye uçağı düşürecek bir tanrıya inanmak için evrim basamaklarının çok altında kalmış olmak lazım.
ha ama evrime de inanmıyorlardı bunlar değil mi.
emin olsun kim ne içerse içsin onun kafasına ulaşamıyacak.
bencede uçaklarda içki servisi olmamalı...rahatsız olan kişi de tartışmak yerine gerekli yerlere yazı yazsın...
ben de uçakta içki içmek istiyorum ne olacak şmdi bendemi yazıyorum gerekli yerlere?
kapalı dapdaracık bir ortam cocuklarında bulunabileceginden bahsediyoruz...alem yapmak isteyen ucakta yapmayı versin canım...ha ucak fobim var icmem lazim dersenizde onunda bircok caresi var...
dindar degilim...ickiyede karşı asla degilim...ucak icki icin uygun bir ortam degildir....
uçakta alem içinmi içki içiliyor sanıyorsun?
bir gıdım şarapla alem yapılacak sanki daha önce hiç uçağa binmedin herhalde herkesin şişeleri devirdiğini zannediyorsun.
eger bu sizi rahtlatcaksa ucaga biniyorum...siz benim ne anlatmak istedigimi anlayamadınız sanırım...keyfi olarak iciliyorsa alemdir...daracık alanda alkol kokusu cekmek istemiyorum evet ufak bir cocugum da var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?