Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları erkekim 1 yaşında işte doğum günü fotoları...

herşey mükemmel görünüyo canım emeğine sağlık:) maşallah oğluşunda çok tatlı ya ...allah bu mutluluğunuzu bozmasın nice mutlu yıllara doğum günü kutlu olsun vanım....resimde fark ettimde ikiz kardeşin var sanırım yanılıyomuyum acaba ?:)

herşey çok güzel olmuş...ikinizde çok tatlı olmuşsunuz....allah nice sağlıklı uzun ömürler versin canıma.s.

herşey harika oldu çok güzel bir gündü:))))))) erkekine kurban olsunlarrrr:))

bi fotografta bende görünmüşüm ama çok kötü ya:))))))))

allah sağlıklı güzel günler versin:)))):Saruboceq:

Son düzenleme:
maşallah çok tatlıymış erkekin öperim o yanaklarından onun benn gamyoncuiremsu
allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

sarmalarda süpermişbu arada -tatlicadiarzu- cokacimcoook

canım kardeşim süper olmuş gerçekten herşey :) Allah'ım ailene ve sevdiklerine nice seneler, sağlık ve mutluluk verir.İyiki doğdun batuşum :)

benim kötü resmimim koymuşsun ama en azından ikiziz senin güzel fotolarından bende istifade ederim:)

ikiz olmak harika bi duygu

teşekkür ederim canım.
evet ikizim var çok dikkatlisin :)))

oyy oyy yerim onu maşallah çok tatlı
rabbim damatlıklarla görmeyi nasip etsin inşallah canım sende çok güzelsin tütüüü

Çok tatlı olmuş her şey ,süslemelere,organizasyonunuza bayıldım.Zaten bıcırık çok tatlı maşallah...Allah nice güzel doğumgünleri nasip etsin.Siz de çok hoş görünüyorsunuz

maşallah Rabbim evladınzı size bağışlasın.daha nice yaşlarını görmeyi nasip etsina.s.

nice mutlu yıllarda hep beraber olmanız dileğiyle
hazırlıklar pastaa ama en güzelide minik erkek olmuş heyecanlandım vallaa bende oğlumun doğumgününü kutlamak istiyorum çabuk büyü bebeğim :)

Canım,herşey nefis gözüküyor,ellerine sağlık..Oğluşunun doğumgününü kutluyorum,nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum..

canım mükemmel hazırlanmışsın
allah damatlığınıda göstermek nasip etsin:Saruboceq:

hepinize çook teşekkür ederim...
bizimki pastayı kestikjten sonra ne olduysa birden huy değiştirdi
acayip sinirlendi herşeyi istiyo hiçbişeyden memenun kalmıyo içimden de şimdiden başladıysa yandık dedim :)))
halada öyle değişti valla...

nice mutlu yıllarda hep beraber olmanız dileğiyle
hazırlıklar pastaa ama en güzelide minik erkek olmuş heyecanlandım vallaa bende oğlumun doğumgününü kutlamak istiyorum çabuk büyü bebeğim :)

inan öyle büyüyolarki bir sene geçmiş ve inan hiç anlamadım bile
bebeğimin aslında doğum günü bugün geçen sene bu zamanlar hastanedeydim senağlama doğmasını bekliyoduk yavrumun

maşallah küçük erkeğe çok tatlısın hepiniz allah mutluluğunuuz bozmasın nice yıllara erkekinizle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…