Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları erkekim 1 yaşında işte doğum günü fotoları...

çok huy değiştirdi o gün şaşırdım başka bebek görünce öyle davrandı sandım ama demek devam ediyor o huyu.

bebekler hep böyleymiş sürekli huy değişirmiş umarım geçicidir:))))))

Hazırlıklar çok güzel olmuş ama bebeğin hepsinden tatlı nice yaşları olsun inşallah. Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.Damatlığını ve askerliğinide görmek nasip olsun.

maşallah canım Rabbim uzun ömür can sağlığı versin inşallah (herkesin evladına). nice yıllara inşallah.

Ayyy ayyyy cici mamaları yapmışlar,evlerini süslemişler,minik cadıyı güzelce giydirmişler yerim onu ben :))).Ellerine sağlık cnm,Allah ömrünü uzun kılsın bebişinin darısı bana :))))))))

tüm hazırlıklar, pasta çok güzel olmuş cnm,oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara............

Allah uzun ömür versin oğluşunuza.
nicee nicee sağlıklı mutlur yıllar onun olsun.
ne kadar güzel olmuş herşey..

canım herşey çok güzel olmuş gerçekten
nice yaşlara inşallah
pastaya ayrıca bayıldım

Ayyy ayyyy cici mamaları yapmışlar,evlerini süslemişler,minik cadıyı güzelce giydirmişler yerim onu ben :))).Ellerine sağlık cnm,Allah ömrünü uzun kılsın bebişinin darısı bana :))))))))

aminnn canım en kısa sürede iii haberlerini bekliyoruz:)))

o cici mamaların ilham kaynağı sensin :):1hug:

canım çok teşekkür ederim
valla herkes taif istedi benden çok beğendiler onun için ayrıca teşekkür ediyorum sana :)))
canım dualarım seninle en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın:ecrin_bebek:...

hersey cok guzel gorunuyor.ozellıklede oglunla oldugun fotograflar.allah saglıklı uzun omurler nasıp etsın bebegıne.dogumgununuz kutlu olsun.masallah sende hıc dogum yapmıs gıbı degılsın canım.cok zarıfsın

teşekkür ederim canım
:CüvCüv:hamileliğimde biraz dikkat ettim doktorumda zaten çok kilo almama izin vermiyodu toplam 11 kilo aldım doğumdan sonrada zaten çoğu gitti

canım bu duvarlardakıler post ıt mı yoksa tek tek hazırlayıp yapıstırdıgın bı sey mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…