Erkekler arasında olabilir denecek şeymi bu muhabbet?

Erkekler arasında böyle muhabbet oluyorsa?

• Ankete Katılan
    292

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Herkese sağlıklı günler.
Eşiniz covid testi yaptırdıktan sonra arkadaşına şöyle bir mesaj yazsa tepkiniz ne olurdu?
Mesaj içeriği =(Dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım hastanedeyim şimdi.) Mesaj bu
Size de açıklaması kimden bulaştı diye sordu bende öyle yazdım dalga olsun diye sen neden ciddiye alıyorsun dese bu olayda tepkiniz ne olurdu?

Son düzenleme:
Herkese sağlıklı günler.
Süt kardeşimin eşinin böyle bir muhabbetine şahit oldum sizlere danışmak istedim.
Eşiniz covid testi yaptırsa ve arkadaşına da şöyle bir mesaj yazsa tepkiniz ne olurdu?
Mesaj - Dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım hastanedeyim.
Size de açıklaması kimden bulaştı diye sordu bende öyle yazdım sen neden ciddiye alıyorsun dese bu olayda tepkiniz ne olurdu?
Erkekler arası geyik muhabbet ayrı bu ayrı, adam aldatıyor sizi açık açık yazmış yakalanınca kıvırmış

Sanirim tepki verecek kadar anlamadim konuyu
Eşiniz sevgiliniz yada bi arkadaşına dün akşam sevgilimle öpüştük koronaymış bende bugün test yaptıracağım dese tepkiniz ne olurdu. Ama size altı üstü mesaj kimden bulaştı diyince öyle bir yazdım soru bu.

Sanirim tepki verecek kadar anlamadim konuyu
süt kardeşin eşinin kankası: kimden bulastı abi
süt kardeşin eşi: dün sevgilimle öpüştük o pozitifmiş ben de test yaptırıcam bugun
süt kardeş, mesajları yakalıyor, ve: bu ne demek oluyor kocacım
süt kardeşin eşi: arkadasım kimden bulastı diye sordu ben de trolledim
süt kardeş: ok

Arkadaşı gerçekten de kimden bulaştı diye yazmış mı yukarıda? Yazmışsa bayık bir espri yapmaya çalışmış ve itici derim. Ama arkadaşı böyle bir şey yazmamışsa aldatıyor gibi görünüyor.

Soruda bir sey yok ki

Annemler covid oldu nerden bulasti ki tuh dedik

Arkadaşım covid oldu nerden bulastı acaba dedik

Hiç biri sevgilimden demedi ama neyseki

Soruda bir sey yok ki

Annemler covid oldu nerden bulasti ki tuh dedik

Arkadaşım covid oldu nerden bulastı acaba dedik

Hiç biri sevgilimden demedi ama neyseki
Aynen, bizim de temizlikçi olnustu, sorduk kimden bulasti diye, sormanin nesi abuk anlamadim

Herkese sağlıklı günler.
Süt kardeşimin eşinin böyle bir muhabbetine şahit oldum sizlere danışmak istedim.
Eşiniz covid testi yaptırdıktan sonra arkadaşına şöyle bir mesaj yazsa tepkiniz ne olurdu?
Mesaj içeriği =(Dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım hastanedeyim şimdi.) Mesaj bu
Size de açıklaması kimden bulaştı diye sordu bende öyle yazdım dalga olsun diye sen neden ciddiye alıyorsun dese bu olayda tepkiniz ne olurdu?
Eşyalarını kapının önüne koyardım, sevgilisiyle geçirsin karantinayi, yazıktır sevenler ayrılmasın derdim. Haa eve gelip de eşyalarını kapininin önünde bulup neden sorarsa sevgilim gelecek kusura bakma derdim. Sonra da sen sorunca öyle dedim neden ciddiye alıyorsun derdim.
Bu arada o mesajlarin da ekran görüntüsünü alırdım ve bir güzel boşardım.

Herkese sağlıklı günler.
Kabul edemem

süt kardeşin eşinin kankası: kimden bulastı abi
süt kardeşin eşi: dün sevgilimle öpüştük o pozitifmiş ben de test yaptırıcam bugun
süt kardeş, mesajları yakalıyor, ve: bu ne demek oluyor kocacım
süt kardeşin eşi: arkadasım kimden bulastı diye sordu ben de trolledim
süt kardeş: ok
Süt oglum Şaban ile emir erim Ramazan 😂

Back
X