Erkekler arasında olabilir denecek şeymi bu muhabbet?

Erkekler arasında böyle muhabbet oluyorsa?

• Ankete Katılan
    292
aşırı saçma bir muhabbet. espiri ise bile saçma. böyle salak espiriler yapan birini hayatımda tutmam herhalde ya. böyle saçma sapan zeka bakımından garip şakalar sadece babamdan çıkar, ona da babam olduğu için katlanırım.
ve şüphelenirim tabii ki yani kimden bulaştı diye sormakta garip bir durum yok. verilen cevap ilginç.
yine de geyik gibi duruyor. erkeklerin zeka seviyesi düşüktür genelde. kendi aralarındaki şakaları da muhabbetleri de zekasızdır.

süt kardeşin eşinin kankası: kimden bulastı abi
süt kardeşin eşi: dün sevgilimle öpüştük o pozitifmiş ben de test yaptırıcam bugun
süt kardeş, mesajları yakalıyor, ve: bu ne demek oluyor kocacım
süt kardeşin eşi: arkadasım kimden bulastı diye sordu ben de trolledim
süt kardeş: ok
Evet güzel özetti :)) eline sağlık :)))

Peki arkadaş ne cevap vermiş?
Bence espri olup olmadığını gelen cevaptan daha kolay anlayabilirsiniz..

Espri mi bilmiyorum, ama bu espriyi bana yapmadıysa benim içime şüphe düşerdi o kesin..

Adam bundan sonra kime ne yazarsa silecek.
Abla sen en iyisi bir psikoloğa görün, kendi kendine konuşup cevap vermek hiç hayra alamet değil.
Ayrıca üzüldüm sana ne yaşadın da kendi kendine hak verecek bir fake hesap yarattın, yazık.

ahh yaa nasıl da afişe oldunn nasıl nir kafan varsa fake üyeliğinden bu üyeliğine kendi kendine cevap yazıyorsun bir de o üyeliğinle buradaki üyelerin yorumlarına çemkirmek için konu açıp insanların aklına laf söyledin yazık gerçekten tedavi lazım..eee hani o konunda cevapları okumucam kitap okucam daha yararlı diyordun bu hesapla girip orada cevap yazdın çok komik yaa

ahh yaa nasıl da afişe oldunn nasıl nir kafan varsa fake üyeliğinden bu üyeliğine kendi kendine cevap yazıyorsun bir de o üyeliğinle buradaki üyelerin yorumlarına çemkirmek için konu açıp insanların aklına laf söyledin yazık gerçekten tedavi lazım..eee hani o konunda cevapları okumucam kitap okucam daha yararlı diyordun bu hesapla girip orada cevap yazdın çok komik yaa
Hala okuyor bence gshdhhd

Klasik ve düşük seviyede erkek esprisi olduğu bariz." Yine de evli ve kaliteli bir erkek olarak hiç de hoş bir espri değil! Hiç yakışmamış sana " derdim şahsen ciddi bir ifade ile o eşe. Bunun yanı sıra her şaka içinde bir gerçek ya da özenti taşır mı düşüncesi ile bu adam sevgili edinmeye mi özeniyor!! düşüncesi de aklımdan geçerdi ve abartmadan dikkatli ve temkinli olurdum Hoppa

Cevap cok deneysel olmus.
Resmen ben uzerinde cok dusunmedim ama cevabim bu denmis.
Tabi yerseniz :)
Ben kabul etmezdim.

Ee siz hamileyken bile aldatılıp affetmişsiniz zaten.
O zaman boşan diyenlerin yorumlarına beğenmedim denmiş ama bakın işte affedip devam edince bu şekilde bir ömür içsel huzursuzluk, güvensizlik, doğal olarak iliskide mutsuzluk, tatminsizlik yaşıyorsunuz.

Back
X