ayrıldınız korkuyosunuz aramıyo arıyım ben mesaj atıyım dıyosunuz ya orda en buyuk hatayı yapıyosunuz amacları sızı pişman edip peşinizden koşturmak ne zaman mesaj atmayı kesersiniz en gec 1 aya ararlar yada mesaj atarlar yusuf yusuf olurlar çünkü benim egomu şişiren kıza ne oldu geri mi dönsem nie mesa atmıyo hayatında biri mi var diye kurarlar kafalarında ayrıldınızmıhata sizde elinden geleni yaptınız dönmedimi bırakın aramayın sevende sevmeyende illa arıyo..!
aynen katılıyorum sıkın kendinizi atmayın kızlar =) ben kendimi zor tutuyodum telefonu sessize alıp anneme veriyodum kaldır sakla şunu diye yoksa mesaj atmadan duramıyodumsonra bi elime alıyorum vee beklenen mesaj =) =)
KatılıyorumBenm sevgilimde öyle :) hatta bugün buna tanık oldum.. Bi arkadaşıma gittim dediki kawga ettik sevglmle msj atmıyo ama bu sefer çok ciddiyim kesinlkle ben msj atmıcam dedi.. Bende dedim o atarmı peki? hayır atmaz ama bende atmıcam inceldiği yerden kopsun dedi. İşte 1 saat geçti msj yok 2 saat geçti msj yok.. Dedim atmıcakmısın hayıır !! dedi 3 saat geçti msj geldi. Çok salaksın aşkım çok diye :) Ne olursa olsun atıyolar bu hakarette olsa. Sonunda atıyolar ama genelde kızlar atıyo bende buna çok sinir oluyorum. Kendinizi sıkın ve atmayın kızlar :)
ayrıldıktan sonra msjlar atıp güven verdiysek bir kere ne yapmak lazım sence nasıl bir taktik izlemeli sessiz kalıp bekleyince aa noldu bı kıza deyip atar mı msj yoksa umrunda olmaz mı acaba?
çok inattır ya böyle inat bir insan görmedim atsa keşke ama ben ona o güveni verdim bikere gayet emin atacağımı da biliyorkesinlikle atıyolar bana attı ama bız kavga ettık yıne o msdan sonra artk ne ben ne o atmıorz ama atma atmynca kesın atıolar
Zaten normalde de erkeğin üzerine çok düşmeyeceksin: Aradığı veya mesaj attığı zaman hep brşeylerle meşgul olduğunuzu söyleceksiniz: Onlara karşı az umursamaz olacaksınız: Hep onunla değil kendi arkadaşlarınızla da vakit geçireceksiniz: Tabi hsssdspsoğuk olmak olmaz arada ruhunu da okşamak gerek :) Hiç sevmediğim bir laf ama kaçan kovalanıyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?