Erkekler ayrılıgı çabuk mu unutur?

Aslında erkekler çabuk unutmuyorlar ama duygusal zekaları daha düşük olduğu için ayrılığı ilk başta idrak edemiyorlar. Hatta daldan dala konma, dağıtma durumları başlıyor. Biz ayrılık sonrası acı çekiyoruz, arkadaşlarımızla paylaşıyoruz, ağlıyoruz. Aynı dönemde ilişkinin erkek tarafı ne yapıyor? Geziyor tozuyor, önüne gelene asılıyor. Biz de diyoruz ki "Ne çabuk unuttu, ben üzülürken o neden mutlu?" ve daha da çok acı çekiyoruz belki de.

Amaaa... Erkeklerin jetonu geç düşer arkadaşlar, biz yas sürecimizi bitirdik mi tam bitiririz, ve yeniden doğmuş gibi olabiliriz. İşte tam da bu dönemde roller değişiyor, erkek ancak aylar hatta yıllar sonra ayrılığı algılayabiliyor ve boşluğa düşüyor, çünkü zaman içinde görüyor ki gelen gideni aratıyor, bizde bulduğunu belki başka kimsede bulamıyor, deli gibi özlüyor, acı çekiyor. Belki çevresine belli ediyor belki etmiyor ama işte o gün geldiğinde gerçekten bizim başlarda çektiğimizden daha uzun süre acı çekiyorlar.

İşte bu yüzdendir ki genelde ilişkiyi erkekler bitirdiğinde geri dönmek istiyorlar uzun bir süre sonra. Çünkü kafalarına anca dank ediyor işte. Ben kendi hayatımda da, çevremde de hep bunu gördüm.

tamamen katılıyorum tatlım tam biz acıyı icimizde bitirirz tamam oldu unutabildim deriz ki o sıra birden msj qelir weya arar ben seni unutamadım bana dön diye hoppp biz tekrar basa döneriz.))

Aslında erkekler çabuk unutmuyorlar ama duygusal zekaları daha düşük olduğu için ayrılığı ilk başta idrak edemiyorlar. Hatta daldan dala konma, dağıtma durumları başlıyor. Biz ayrılık sonrası acı çekiyoruz, arkadaşlarımızla paylaşıyoruz, ağlıyoruz. Aynı dönemde ilişkinin erkek tarafı ne yapıyor? Geziyor tozuyor, önüne gelene asılıyor. Biz de diyoruz ki "Ne çabuk unuttu, ben üzülürken o neden mutlu?" ve daha da çok acı çekiyoruz belki de.

Amaaa... Erkeklerin jetonu geç düşer arkadaşlar, biz yas sürecimizi bitirdik mi tam bitiririz, ve yeniden doğmuş gibi olabiliriz. İşte tam da bu dönemde roller değişiyor, erkek ancak aylar hatta yıllar sonra ayrılığı algılayabiliyor ve boşluğa düşüyor, çünkü zaman içinde görüyor ki gelen gideni aratıyor, bizde bulduğunu belki başka kimsede bulamıyor, deli gibi özlüyor, acı çekiyor. Belki çevresine belli ediyor belki etmiyor ama işte o gün geldiğinde gerçekten bizim başlarda çektiğimizden daha uzun süre acı çekiyorlar.

İşte bu yüzdendir ki genelde ilişkiyi erkekler bitirdiğinde geri dönmek istiyorlar uzun bir süre sonra. Çünkü kafalarına anca dank ediyor işte. Ben kendi hayatımda da, çevremde de hep bunu gördüm.

ahahahahaaha çok doğru.. bi arkadaşımın eski sevgilisi 4 yıl snra geldi evlenelim dedi. zamanında kızı aldatmış sonra yaşı ilerleyince artık ona bakan olmayınca dönmek istedi. nasıl bir yüzsüzlük yahuu.. senden iyisini bulamadım döndüm..o olduu başka :24::63:

çok haklısınnn:61::61::61::61:

Kişiye göre değişir..
Yapı, kişilik, yaşadıkları, ilişkinin boyutu, süresi, sizin onda bıraktıklarınız vs vs..
Bunlar önemli roL unutup unutmamasında..

daha yasanicak cok seyimiz vardi, beraber sunu yapicaktik, buraya gidicektik diyen hangi tarafsa kadin erkek fark etmez unutmuyo. cunku o iliskiden beklentileri bitmemis, iliskiyi tuketmemis. arada soyle bir fark var erkekler cok icinde yasiyo ayrilik acisini. arkadaslarina, kendilerine bile gostermiyolar. maksimum bi durgunluk geliyo ustlerine. kadinlar gibi salya sumuk aglamiyolar. ama kesinlikle cabuk unutmazlar.

tahammul edemedigim hic anliyamadigim erkekelrin hemen baska kizlara yelken acmasi..eski askimi unutimda yenisine sonra baslaim tarzinda erkekler cok az. .. yeniside bi bayan ve belkide olan ona oluyo eger erkek eskiyi hic unutamassa... forumda neler okuyoruz.. kaybolan hayatlar...

bence onlar sadece aşık oldukları ender insanları unutamıyor, her çıkmış oldukları insanları değil...eğer dönebilecekleri bir kız varsa ; kimseyi bulamadıklarında o kıza geri dönüyorlar..sonra yine başkasını bulunca bırakıyorlar..bir de sonradan dank ettikleri doğru , onlara sonradan koyuyor..aslında erkekler bayanlar kadar güçlü değil..onlar için alışkanlık haline gelmiş oluyoruz ve onların korkuları da alışkanlıklarından vazgeçmek oluyor..bu yeni duruma adapte olmakta bizim kadar başarılı değiller bu yüzden de yalnız kalamıyorlar, kaba tabirle yedekte beklettikleri bayanlarla çıkıyorlar bu sürelerde...bunu bazı bayanlar da yapıyor..birinden ayrılmış ama bakıyorsunuz hemencecik yeni birisiyle çıkıyor..genelde herkesin yedekte beklettiği birileri var galiba ben çözemedim..

her sözüne katılıyorum canım.aynen ole oluyorr.bende 1 ay oldu dedim beni unuttu facede mutlu pozlar filan falan.kendimi mahvettim sonra bak 1 ay sonra bana yazdıgı msj senden sonra çokk dağıldım kaç tane sevgilim var b,ilmiyorum delirmek üzereyim yazdı ... yanii zaman geçtikçe o kollarda aradıklarını bulamadıklarında içlerine çökecek bi hüzün anılar çıkacak her yerden.şarkılar hatırlatacak.bizim gibi dışa vurmadan içten içe yiyecekler kendilerini...

Bazıları çabuk atlatıyor bazıları da kolay kolay atlatamıyor onlar bizim gibi belli etmeden içten içe üzülüyorlar ..

erkekler asla duygularını belli etmezler cok sevselerde bitmişse bitmistir onlar için...
ölene kadar mutsuz yaşamayı bile göze alırlar,böyle de gaddardırlar...

bir de şu yönü var, çevremden gözlemlediklerim doğrultusunda yazıyorum..

kadınlar ilişkilerini yoğun yaşıyor ve bittiğinde büyük bir boşluk kalıyor geriye, erkek o boşluğu her türlü doldurabiliyor. illa bir yenisi olmak zorunda değil onlar için, arkadaşları vardır, hobileri, yaptıkları, ettikleri, sevdikleri şeyler vardır, kafalarını dağıtabilirler rahatlıkla. kadınlar ise ne yaparlarsa yapsınlar dolduramıyorlar. her ufak ayrıntı onu hatırlatıyor. uzun bir bunalım sürecinden sonra kurtulabiliyorlar bu tutkudan.

erkek iki futbol maçına gidiyor, iki seyehata çıkıyor, iki bara takılıp arkadaşlarıyla içiyor konuşuyor, kahkahasını atıyor.
kadın da o ara kendi kendini yiyip bitiriyor.
aradaki fark çok bariz.. ilginç..

Back
X