- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
Aslında erkekler çabuk unutmuyorlar ama duygusal zekaları daha düşük olduğu için ayrılığı ilk başta idrak edemiyorlar. Hatta daldan dala konma, dağıtma durumları başlıyor. Biz ayrılık sonrası acı çekiyoruz, arkadaşlarımızla paylaşıyoruz, ağlıyoruz. Aynı dönemde ilişkinin erkek tarafı ne yapıyor? Geziyor tozuyor, önüne gelene asılıyor. Biz de diyoruz ki "Ne çabuk unuttu, ben üzülürken o neden mutlu?" ve daha da çok acı çekiyoruz belki de.
Amaaa... Erkeklerin jetonu geç düşer arkadaşlar, biz yas sürecimizi bitirdik mi tam bitiririz, ve yeniden doğmuş gibi olabiliriz. İşte tam da bu dönemde roller değişiyor, erkek ancak aylar hatta yıllar sonra ayrılığı algılayabiliyor ve boşluğa düşüyor, çünkü zaman içinde görüyor ki gelen gideni aratıyor, bizde bulduğunu belki başka kimsede bulamıyor, deli gibi özlüyor, acı çekiyor. Belki çevresine belli ediyor belki etmiyor ama işte o gün geldiğinde gerçekten bizim başlarda çektiğimizden daha uzun süre acı çekiyorlar.
İşte bu yüzdendir ki genelde ilişkiyi erkekler bitirdiğinde geri dönmek istiyorlar uzun bir süre sonra. Çünkü kafalarına anca dank ediyor işte. Ben kendi hayatımda da, çevremde de hep bunu gördüm.
tamamen katılıyorum tatlım tam biz acıyı icimizde bitirirz tamam oldu unutabildim deriz ki o sıra birden msj qelir weya arar ben seni unutamadım bana dön diye hoppp biz tekrar basa döneriz.))