• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler balık etli kadınımı yoksa ince kadınımı tercih ederler

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
erkeklere sizce hangisi daha cekici gelir

thalia.jpg

thalia_tal.jpg

pic200603f6ez.jpg

natalia-oreiro-20070207-208305.jpg

ince belli daha zayıf kadınlardanmı..yoksa

Beyonce2.jpg

beyonce_resim_7v8gsm.jpg

shakira_06.jpg

Shakira.jpg

yoksa genis kalcalı balık etli kadınlardanmı hoslanır..
sizce hangi kadın tipi daha cekicidir

valla bence erkekler çok zayıf kupkuru kadını beğenmezler ya
azcık et olcak ama çok ta değil tabii
bu shakira filan süper bence

shakirayı bazı resimlerde gordumde boyu kısa kalcası cok buyuk duruyo bide bunlar toparlayıcı falan kullanıyormus bana cok iri geliyolar

natalie çok kuru ya
bide bu shakira beyonce filan varya kalçaları büyük hoş duruyo da bi ara rihannanın selüitini çekmişlerdi ya iğrençti
shakiranın da çatlaklı biresmi vardı
kimse mükemmel değilmiiii
biz mi kendimizi kandırıyoruz

degil tabi okadar buyuk kalca olupda puruzsuz olmasının imkanı varmı..ya burda buyuk kalcalı birini gorsek itici gelirde unlu oldukları icinmi cekiyor ne herzaman icin ince kadındır kabul goren bence thaliya bakın bel ince hafif kalca var cok orantılı

Erkeklere sormak lazım.Çeşit çeşit insan var şu dünyada.Dünya güzelini gösterirsiniz bir erkeğe beğenmez,öte yandan tombiş birini gösterirsiniz hayran kalır.aklinialirimsmile
Genel anlamada çevremdeki erkeklerin düşünceleri ise şu yönde:İnce,zarif duran,hastalıklı görünmeyen bir zayıflıktan yanalar.Kısacası çevremdekiler zayıf hatunları tercih ediyor.Seçimleri o yönde .
Şu da var ,zayıf hatun seçtim diyen erkekler yarın öbür gün eşlerinin tombul olabileceğini düşünmüyorlar.Bir tarafı överken ,diğer tarafı yermenin bir alemi yok kısacası.zemuszemus

erkek değilim o yüzden erkek bakış açısıyla bakamayacağım tabii.
bir kadın olarak thalia diyorum.

36 beden kadın çok kuru geliyor bana.Hani şöyle boyuda müsaitse 38 beden iyidir.Her yerden et fışkıran kadında bence herkeze hoş görünmez.
Ama hani kadın zayıftır fakat kalçaları diğer yerlere oranla biraz daha tombuldur ya da ayn şekilde göğüsleri güzeldir.Bu da olabilir...
Kilonun bile yakışması lazım insana...sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ben seni her halinle seviyorum,beğeniyorum derler sonra Victoria's secret mankenlerine ağızlarının suyu aka aka bakarlar....

diğerlerını bılmem de benım kocam zayıf hatunları begenır ,ince ve sekılli aklinialirimsmile

ne zayıf ne çok kiloluuu herşeyde olduğu gibi zayıflığında ortası güzellll şahsen ben öyleyim sevgilimde beğenio yaniiikaydirigubbakcemile2

ben çok ince zayıf kız beğenen erkek görmedim daha
varsada ben karşılaşmadım..liseden beri arkadaşlarım çok zayıf kızları itici bulduklarını söylüyorlar.
kiloluda olmayacak..fizik düzgün olacak..herşey yerli yerinde.işte o zaman 4-4 lük
shakira ve beyonce u beyenmiyorum ben..kaba bir fizikleri var..o kadar kalça kalın bacak hoş durmuyor ben beğenmiyorum..

valla bencede çöp gibi kadınları beğenmiyorlar azcıkın balık etli olacak...
ama işte zevk meselesi bir yerde de...

zayıflığı değil ama Natalia nin yüzüne bayılıyorum ya :lepi:

Back
X