• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler balık etli kadınımı yoksa ince kadınımı tercih ederler

fizik olsun yuz olsun thaliya derim ben beyonce shakiranın kalacalar aldı basını gidiyor:)

bence erkekler 0 beden kadınlardan nefret ediyorlar
ama genel görüş olarak da böle ordan burdan fışkıran yağlardan nefret ediyorlar
büyük memeli seviyorlar bi kere orası kesin :)
kalça da fışkırmıcak derecede ama biraz büyük olcak erkek poposu gibi değil yani
natalia çok kötü ama beyonce gibi de değil
en güzel popo jessica albada bence :)
bel de ince olcak kum saati olayı işte ;)

bence erkekler 0 beden kadınlardan nefret ediyorlar
ama genel görüş olarak da böle ordan burdan fışkıran yağlardan nefret ediyorlar
büyük memeli seviyorlar bi kere orası kesin :)
kalça da fışkırmıcak derecede ama biraz büyük olcak erkek poposu gibi değil yani
natalia çok kötü ama beyonce gibi de değil
en güzel popo jessica albada bence :)
bel de ince olcak kum saati olayı işte ;)

Kum saati olayı heesempatiksalakcinni
Yanlız bana berbat geldi bu fikirakannehir
Bel ipince kalça kocamaneyvahedigeldismile

evet büyük meme olayına kesinlikle katılıyorum!!!
ya evet sıfır beden değil ama ince kız istiyorlar..memesi kalçası yerli yerinde..sopa gibi olmiycak..
ben sopa gibiyim mesela :)

bende sopa gibiyim ama o da kıvanç tatlıtuğ değil yaaa
amannnnnn alsanaalsanasmile

kadın dediğin ele avuca gelecek kardeşim,benim eşim de hep söyler..zemuszemus

natali oreiro ve thalianın tipi baska kimsede yok ince belliler ve bu artı puan kazandırıyor bence..erkekler manken hastası olduguna gore zayıf kadınlardan hoslanıyorlar demektir

şişman kadın beğenen erkek olduğunu zannetmiyorum ben..şişmanlıktan kastım bildiğiniz tombik ama..balık et değil:kahve:

ben 176 boyundayım 64 kiloyum belim ince bacak ve kalçam bele oranla daha büyük genetik yani veremiyorum neyapayım artık kendimi böyle seviyorum spor yaparak toparlamaya çalışıyorum tabi olduğu kadar ben mutlu olayım kendimi beğeneyim önemli olan bu erkekler beğense ne beğenmese ne ben kendimi beğeniyorum şükür:))

tabi ilk kendimizi beğenmeliyiz....her erkeğe göre değişiyo kimi zayıf uzun ince sever kimi balık etli ele gelen vurdumu sallanan etleri sever....ama bi erkek olsaydım kesinlikle balık etli seçerdim insanın yiyesi gelirdelikafadulden

bence balık eti daha çok beğeniolar...hani derler ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı aklinialirimsmile

ben bugün çağla şikkelmi sence yoksa shakiramı dedim tabiki shakira dediiii opuyorumnanaktan

ha bı de megan fox u unutmamak lazım!!
kız halimle hastasiyim,erkek olsaydım odamda posterleri fln olurdu herhalde :))))

bilmiyorum ama bence erkekler cok zayif kadinlari begenmiyorlar,
biraz daha balik etli, dolgun olanlari tercih ediyorlar genelde

tipki cogu kadininda cok zayif erkeklerden hoslanmadigi, biraz kas aradigi gibi aklinialirimsmile

ben de bizden biri pınar altuğu çok beğeniyorum mesela o kadında balık etli ya da deniz sekinin şişmana kaçmayan balık etli hali de hoş ama favorim pınaryerimsenibenyani bencede balık etli ama asla tombik deil bi radyo programında bi erkek dinleyici balık etli severim ama çift kapaklı gardorop gibi değil demişti:roflol:çöp gibi kadınlarıda çekici bulduklarını sanmıyorum ele gelicek ama elden taşmıcak mantık budur:jeyyar:

bence erkeğine göre değişir..mesela abim bana şişko der 52 kilo oldugum halde.kupkuru dal gibi kızlarla cıkmıstır simdiye kdr.ama erkek arkdsm bana kilo al diyip duruyo.bazen basenlerim genişledigi zaman rejime giriyorum.ve tabiki kavga cıkıyo.istemiyorum zayıflama diyo.bende ben istiyorum derken tatlı atısmalar yasıyoruz.iiki sevgilim abim gibi opuyorumnanaktandeğil

bencede erkekler zayıf kadınları sevmıyolar ben zayıflamaya başlayınca sevgılm sorun yarattı ordan bılıyorum o yuzden kıloma dıkkat edıyorum ne şişmanım ne zayıf 58 kıloyum 1.78 boyundayımve sevıyorum kılo mu normaldır galıba

Back
X