Erkekler beyaz tenli kadın sever!!!

ben esmerim ooohh bana brezilyalı diolar... bilmiyorum belki güzelim diye de olabilir... =D
ama bu hakikaten ırksal bişey, mesela o kıro dediğiniz erkeklerin çoğusu beyaz sever çünkü beyaz değildirler ve onlara ilginç gelir...
hiç kuzey avrupaya falan gittiniz mi bilmiyorum ama orda esmere bi bakan bi daha bi daha hatta bi daha bakıyo.. çünkü ordaki kızlar hep aynı sarışın ya da kumral, kesinlikle beyaz tenli, ben ayıramadım şahsen "aa az önce görmüştüm seni" diyesim geldi hep... yani ordakilerin hepsi birbirine benziyo ve bıkkınlık getiriyo..ha bi de tüm avrupa ruslar slavlar gidiyo koyu renk boyatıyo onlar da bizim ülkemizin insanlarına çok özeniyo işte gün gibi açık..
bi de esmer olmak herzaman daha avantajdır( kıpkırmızı olmazlar, çok açık renkler dışında tüm saçlar gider, makyajsız dolaşırlar ve kırışmazlar,her renk gider vs.. vs...)
bi de şuna sinir olurum beyaz tenli arkadaşlar var koyu renk boyatıyolar(hele ki siyah) esmer oldum zannediyolar, makyajsız falan da dolaşmaya kalkıyolar saç renginden bahsedilmiyo kızlar ten rengi ten..

cok dogru bır tespıt olmus :kahve:
bende beyaz tenlıyım de jeyyar :roflol:

osmanlı tarihinde bır kadın ne kadar beyazsa o kadar önemliydi padışahın haremi için. beyaz ten makbuldu geçmiş zamanda.
erkekler için en önemli sey bır kadının temız görunmesi. ve bu bır gerçektir ki beyaz duru bır ten rengine sahıp kadın erkeğe oldukça temız gelecektir. budur bence erkeklerin dikkatını çeken beyaz tende.

beyaz tenli kadınlar her zaman daha çekici olur bu inkar edilemezz
iyiki beyaz tenliyim :)))))))))

Valla erkeklerin çoğunluğunu ele alıyorsak:1closedeyes:
Erkeklerin çoğunluğu için kadının renginin bir önemi olacağını sanmıyorum, amiyane tabirle erkekler kendilerine iş veren her kadını tercih edebilir.Beyazmış siyahmış kaymakmış kadayıfmış buruşukmuş onlar için farketmez....:dilcikar: :oklava: Kötü Kazen tatlicadiarzu

ben bembeyazım, aşkım bembeyaz, ikimizde beyaz seviyoruz.

gerçi düşündüm ben aşkımı beyaz olduğu için sevmiyorum, aşkım beyaz olduğu için beyaz teni seviyorum.

Hikaye bunlar, gönül kimi severse, kimin teninden vazgeçemezse onun teni güzeldir, o ten çekicidir.

GalleryImages%5CGüzele%20Bakmak%20Sevap%5CRAİCA%20OLİVEİRA%5C1.jpg

esmer beğenilmezmi kızlar

Beyaz ten hiç çekici gelmiyor bana ve çekici bulan bir erkek tanımıyorum her zaman esmer veya kumral diye duymuşumdur ..

bence böğle araştırmalara pek kulak asmamk gerekiyor ve erke şu tip kadın şu tip seviyor demek yanlış her birey farlı düşünceye zevke sahibtir kanımca ..

ben kumralim noluo şimdi
saçım kestane tenimde açık bugday
bence önemli olan yüzün güzelligi çekiciligi
çirkin olmuş beyaz olsa ne farkederki

bencede rengin pek önemi yok uzuvlar güzelse her ten renginde çok güzel oluyor esmer,sarışın,kumral
ne olursa olsun..

valla niyeyse benim etrafımdaki erkek arkadaşlarımdan çoğu esmer hastasi tatlicadiarzu tatlicadiarzu boşuna mı kararmaya çalışıom ben

:icecream: Açık tenli kadınların seksten daha çok zevk aldıklarını anlatan bi yazı okumuştum belki onun için seviyodur erkekler..

bende katilyiorum...hele türk erkekleri zaten ne die ruslari begenirler?izmirli kizlar neden böle meshur? ten rengiyle alakali.
Gözlemledigim kadar. sütbeyaz kizlar cok kiskanilyior.

Back
X