• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler boşalınca orgazm da olur mu o anda ? İkisi farklı şeyler mi ?

Bu iki yorum da benzer ve çok mantıklı. Her sekste orgazm var bence erkeklerde ama şiddeti farklı 🤙🏿

Yani çocuklar duymayacak , ses çıkmasın diye yapılan seks de seks olmuyor, belki ben konsantre olamıyorum. Çünkü en az 15 dakika sürüyordur ön sevişmeden sonrası, kendimi çok mu şartlandırıyorum bilmem ki 😅

Birkaç kere de ekşi sözlükte zenci erkek muhabbeti dönüyordu, işte Türk kızlarının son yıllardaki zenci erkek merakı diye anladınız siz 😅 ne demek istiyorlar diye bakmış bulundum, hiç o kadar beklemiyordum, nutkum tutuldu öyle diyeyim 😅😊🫢
aşko orgazma şartlanma, keyfe odaklan tabi ortamda, kafada rahat olmalı o gerçek. ön sevişme dahil 25-30 dk yetiyor şahsen bana

3 gün kendime gelemedim, hayatı sorguladım..🥲😅 seksten soğudum iyice..
Yok ya bence ideali ne cok buyuk ne cok kalini , orta idela o da orgazma ulastirmasi lazim , kafaya takmayin bence yada ustunligi esinize verin siz dunyadan kopun hani kac dk da gelirsiniz bilmiyorim ama benim bazen 15 dk oliyo bazen 30 dk esim ona gore geliyo beraber geliyoruz genellikle orgazm ise daha sert iliskide oluyorum hic softta olmadim ama her hardda oluyorum

Back
X