• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler boşalınca orgazm da olur mu o anda ? İkisi farklı şeyler mi ?

Evet vajinal orgazm ilişki sırasında oluyor. G noktanı etkileyen pozisyonları tespit oralardan yürüt kocişini kuzum 🫠
bence konu sahibi vajinal orgazmı çook büyütüyor olaanüstü bakıyor, kasılcam uçcam adeta farklı bi aleme uçcam gibi bakıyo sanırım, öle bişe yokki aşırı farlkar yok bence. bi tık daha içten bence sadece okadar. vajinal orgazm g noktasına klitorise temasla oluyor, diğerine çook yakın bence, uçtum kaçtım bişe değil enazından ben böyle hissediyorum, tam ulaşamamışta olabilirm, bedenim farklı tepki veriyorda olabilir onu bilemiyorum

Hahahah ne bileyim çok gülesim geldi orada da zor tuttum kendimi 😅☺️ bugün çocukların ikisi de odasına takılıyordu, kısa bir zaman dilimi vardı max yarım saatimiz vardı, ben de hemen soyunup yanına yattım ama seksi şekilde , cilveli şuh bakışkarla onu da belirteyim 🫢😊😃
Harikasın bence sekste iştahlı hevesli, benim ki ilkinde 2 saat ve defalarca uzun süreli orgazm yaşatıyor bazen 6 yı buluyoruz eşin kıymetini bilmeli

Kızlar son 2-3 seferdir çok ciddi güzel gelişmeler var, söylediklerim etki etti herhalde, acayip değişti iyi anlamda 🔥🔥🔥🔥🥵😃
Henüz o aşamaya yine tam gelmedik ama sınırlarındayız hissediyorum 😅

Ay bende kendi başıma çok keyif alıyordum orgazm oluyordum ama adamla olmuyordu sonra farkettim ki bencil olmak lazım cinsellikte adamı düşünme önemli olan sensin sahneye çıkmışım gibi hayal ettim gözlerimi kapatıp adamı unuttum madem vajinal orgazm olmuyorum adamı kafamda d*ldo gibi hayal edip kendi başıma gibi davranmaya başladım kendimle ilgilendim kendimi okşadım sevdim sadece aşağıyı değil bütün tenimi sevdim dokundum ve o gün vajinal orgazm yaşadım artık öyle sorunlarım yok tavsiyemdir bu da sana

Back
X