- 23 Kasım 2020
- 431
- 601
- 103
- Konu Sahibi PinkMermaid
Hayır planlı değil her zaman ama illa yapıyoruz.HEp planlimi oluyor yanu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır planlı değil her zaman ama illa yapıyoruz.HEp planlimi oluyor yanu ?
Imkansiz hep mi temizsinizHayır planlı değil her zaman ama illa yapıyoruz.
Ön sevisme arasinda iki dakika tuvalete gitmek zor degil.Imkansiz hep mi temizsiniz
Yani pir-ü pak olarak sevişmiyoruz illa :) genel olarak temiz insanlarız, her gün duş alıyoruz zaten. Çok terli falan değilsek direk olaya girişebiliriz biz. O anda zaten insanın gözü görmüyor pek.Imkansiz hep mi temizsiniz
Ön sevisme arasinda iki dakika tuvalete gitmek zor degil.
Ayrica her erkek/kadin duştan çıkar çıkmaz sevismiyor.
Yani hafif kıl tüye takılmıyolar mıYani pir-ü pak olarak sevişmiyoruz illa :) genel olarak temiz insanlarız, her gün duş alıyoruz zaten. Çok terli falan değilsek direk olaya girişebiliriz biz. O anda zaten insanın gözü görmüyor pek.
Biz hafif kıl, tüy vs gibi şeylere pek takılmıyoruz açıkçası. Ben de önceden takılıyordum yaptırmaya ama eşim ayrıntıları o anda pek görmüyor zaten, ki erkeklerin geneli da öyledir bence. Çok takılıyorsanız her zaman seks olacakmış gibi hazırlıklı olabilirsiniz. Ama iki kişi arasındaki seks iyiyse, karşılıklı istek ve arzu varsa çok ince şeylerle takılınmıyor. Takılan bir adamla da de ben yapamazdım sanırım.Yani hafif kıl tüye takılmıyolar mı
Ben lazere gidiyorum zaten cok azaldı ama ic dudaklarda yine oluyor bi miktar o yüzden her zaman oral konusunda uzak duruyorum nadiren yaptırıyorum karsı taraf istese bile![]()
neden hep temiz olmak imkansız olsun ki ? bizimde her ilişkimizde karşılıklı oluyorImkansiz hep mi temizsiniz
Gercekten yukseldigimde oyle hafif kıla tuye takilmam. Karsi taraf da oyle.Yani hafif kıl tüye takılmıyolar mı![]()
Ben lazere gidiyorum zaten cok azaldı ama ic dudaklarda yine oluyor bi miktar o yüzden her zaman oral konusunda uzak duruyorum nadiren yaptırıyorum karsı taraf istese bile![]()
Adjfdjjs evet öyle oluyomus ya geçen gün yaşandıGercekten yukseldigimde oyle hafif kıla tuye takilmam. Karsi taraf da oyle.
Hatta bazıları ozellikle oyle istiyor![]()
Ben işte bunu dile getirmek istemiyorum vücut dilimden anlasın istiyorum ama işte..eliyle devam etmesini hareketlerimle ima etmiştim ama birkaç kere ve klitoral orgazm olmuştum ama benim derdim vajinal o da ilişki sırasında oluyordur herhalde, yaşamadığım için bilmiyorumKuzum erkeğin her boşalması onun için orgazmdır. O gelince durmasın, eliyle diliyle devam etsin zirveden düşürmesin seni![]()
Yok kız gayet ciddi ciddi böyle dedi ben de şaşırdığım için bu konuyu açtım zaten yaeşiniz sizle resmen dalga geçmiş erkekler ve kadınların orgazm olayı çok farklı yani erkeklerin boşaldım ama orgazm olmadım deme gibi bir lüksleri yok orgazm = boşalma onlarınki tekdüze bir olay
Evet vajinal orgazm ilişki sırasında oluyor. G noktanı etkileyen pozisyonları tespit oralardan yürüt kocişini kuzumBen işte bunu dile getirmek istemiyorum vücut dilimden anlasın istiyorum ama işte..eliyle devam etmesini hareketlerimle ima etmiştim ama birkaç kere ve klitoral orgazm olmuştum ama benim derdim vajinal o da ilişki sırasında oluyordur herhalde, yaşamadığım için bilmiyorum![]()
G noktamı bilmiyorum kiEvet vajinal orgazm ilişki sırasında oluyor. G noktanı etkileyen pozisyonları tespit oralardan yürüt kocişini kuzum![]()
Ayna karşısında kendin dene. En çok nerden hassasiyet yaşıyorsun. Ya da ilişki sırasında bulabilirsin. Bir de dediğiniz kegel egzersizini yapman gerekiyor. Kendini 3-5 sn sıkacaksın.G noktamı bilmiyorum ki![]()
Kuzum o zaman en tatmin ve zirveye yaklaştıran pozisyonu keşfetmeye çalış. Benim sevmediğim bir pozisyon var hiç etki almadığım kocamı uyarıp başka pozisyona geçiriyorum. Hala unutuyorG noktamı bilmiyorum ki![]()
erkekler her yerde somut yönlendirmelere ihtiyaç duyarlar, hele cinsellikte kendilerini kaptırıp gitmeye çook müsaitler aşkoKuzum o zaman en tatmin ve zirveye yaklaştıran pozisyonu keşfetmeye çalış. Benim sevmediğim bir pozisyon var hiç etki almadığım kocamı uyarıp başka pozisyona geçiriyorum. Hala unutuyor![]()