Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkekler boşalınca orgazm da olur mu o anda ? İkisi farklı şeyler mi ?
Uzun süre gerginlikten sonra gece barıştık diyelim..ama sanki laflarım içine oturmuş da cezalandırıyormuş gibi hissettim , grinin elli tonu sahnesinden ve game of thrones khaleessi ile drogo’nun o malum sahnesinden halliceydi.. evet zevk aldım ve uzundu da ama orgazm olamadım yine… kadınların orgazmı zor demekki ya da daha çok çalışmak lazım gece saat 3 falandı, çocuklardan enerji de kalmıyor ki..
Çok kafaya takıyorsun ikisi aynı seyler çoğu kadın zaten ilişki esnasinda kendine dokunmadan veya partneri dokunmadan orgazm olamıyor doggyde eşin içindeyken kendini uyar ne kasıyorsunuz ya vajinalmış klitoralmış hepsi aynı kapıya çıkıyor
Yani iki orgazm türü de aynı şekilde mi ? Eğer öyleyse takmayacağım artık.. ama vajinal orgazmda 6 katı zevk alıyorsan atıyorum ben neden mahrum kalayım fazla ıslandığı için mi tam o ana yaklaşamıyorum bilemedim, son zamanlarda orası ıslak olmasına rağmen kayganlaştırıcı da sürelim falan diyor , bence azaltıyor zevki..2 doğumum da sezaryendi, vajinal genişleme de olamaz bende sanmıyorum..
Barıştıktan sonra bunu hemen seks sonrası dile getirmen çok yanlıştı, erkek psikolojisinden hiç anlamıyorsun dedi..daha normal bir anda açmalıymışım bu konuyu..ayrıca bizim birlikteliğimizden daha önemli değil , bende %100 zevk almıyorum, benim de bazen rahatsız olduğum şeyler var ama dile getirmiyorum , getirmem çünkü karı koca arasındaki ilişki enseye şaplak g..parmak gibi bir seviyede olmamalıymış bir tık mesafe ve saygı olmalıymış, çok yüz göz olunmamalıymış , ben de net olmayı , şeffaflığı severim dedim
rahatsız olduğum şeyler var ama dile getirmiyorum , getirmem çünkü karı koca arasındaki ilişki enseye şaplak g..parmak gibi bir seviyede olmamalıymış bir tık mesafe ve saygı olmalıymış, çok yüz göz olunmamalıymış
Aslında klitoral vajinal diye iki tane orgazm yok. Tüm orgazmlarımız klitoris sayesinde olur çünkü klitoris dışarıdan çok küçük görünse de aslında tüm vajinayı sarar. Anatomi resimlerinden bakabilirsiniz.
Bence vücudunu tanıyan, seks anında stresli olmayan, sağlıklı bir önsevişmeli ilişkide ve eşinin de erken boşalma vs problemi yoksa her kadın rahatlıkla boşalır.. Zaten bu vücudun verdiği normal bir tepki, bir ihtiyaç.Tersi söz konusuysa bir problem vardır, doğal işleyişi, son derece normal olan boşalmayı biz bozuyoruzdur. Örneğin yemek yemek de bizim bir ihtiyacımız, ama psikolojik sebeplerden veya travmalardan dolayı bazen hiç yemek yiyemeyebiliyor, bazense çok yiyip çeşitli hastalık sahibi olabiliyoruz. Cinsellik de öyle, aynı yemek gibi bizim çok derin ve doğal bir ihtiyacımız. Nasıl rahatça yemek yiyebiliyor, “ben yemek yiyemiyorum boğazımdan geçmiyor” demiyorsak, cinselliği de yapabilmeliyiz. Yapamadığımız durumlarda demek ki psikolojik olarak bir sorun var demektir. Çünkü doğal olan zaten yemek yemek, doğal olan zaten orgazm olup rahatlamak. :) Ben sevişirken hiç orgazm olup olmayacağımı düşünmüyorum bile, sadece o anda düşündüğüm “nasıl daha fazla zevk alabilirim, onun için de vücudun beni yönlendiriyor zaten ben afedersin zevk zevk diye zihnim bana ne derse onu yapmaya çalışıyorum. Neredeyse hepsinde de oluyorum. Bu konuda yaşasın orgazm diye bir kitap var onu okuyabilirsin, işime yaramıştı. Bir de pandemi zamanında burada orgazmla ilgili müthiş bilgilendirici konu başlıkları açılmıştı onlara göz at. Bulabilirsem ben de atarım. Bir de ıslakken niye kayganlaştırıcı kullanıyorsunuz onu anlamadım.
Bu yazıyı vajinal zevki ve orgazmı keşfetme yolunda olan hemcinslerim için yazıyorum.
Uzuuun yıllar boyunca vajinal yolla cinsellikten hiç zevk alamadım. Artık bu işten vazgeçmiştim, fizyolojik olarak benim vajinamda sinir uçları demek ki yok, klitoral takılacaksın diyordum. Penisin içime girişini çıkışını hissediyordum ama sıfır zevk alıyordum. Burada şöyle zevk aldım böyle orgazm oldum diye okuyunca abarttıklarını falan düşünüyordum. Çok fazla umutsuzdum. Sonra üstte olduğum pozisyonlarda rastgele 1-2 ilişkide zevk aldım ve orgazm gibi bir şey oldum, aha dedim bu işi...
Merhaba herkese. Henüz çok yeni cinsel hayata başlamış biri olarak Türkiye'de kadınların orgazm olmama durumunu araştırıyordum ve pek iç açıcı sonuçlarla karşılaşmadım, o yüzden sormak istedim. Daha birkaç ilişkim oldu ve aşırı zevk aldım fakat orgazm olamadım. Biliyorum henüz kendimi tanıma aşamasındayım, zaten pek acele etmiyorum fakat ben çözüm uzamasın, aylarca beklemeyeyim diye ve o zevki hemen yaşamak istiyorum ve sizlerden biraz taktik almak iyi olabilir diye düşündüm. Orgazm olmak, daha fazla zevk almak için neler yapıyorsunuz? Ne yapmam gerekir?
VAJİNİSMUS İLE KARIŞTIRILMASIN ANORGAZMİ FARKLI BİR RAHATSIZLIK !
Orgazm, ilişkinin doruk noktasına çıktıktan sonra rahmin ve vajinanın ritmik kasılmaları ile kendisini gösteren süreç olarak tanımlanmaktadır.
Bu dönemde cinsel haz en yoğun ve en keyifli bir şekilde yaşanmaktadır.
Aslında beynimiz “en büyük ve en önemli cinsel organımız” dır ve bir kadın orgazmı hiç cinsel ilişki yaşamaksızın yalnızca kendi erotik düşünceleri ile veya clitorisini uyararak bile yaşabilir.
Anorgazmi ise orgazmın olamaması durumudur.
Anorgazmik kişilerde cinsel...
Daha birçok başlık vardı dediğim gibi pandemi zamanında, sadece orgazm olma odaklı değil ilişkide nasıl zevki artırabiliriz diye kadınlar hep öneri veriyorlardı birbirine. Geçmiş konulara göz atabilirsiniz.
Çok kafaya takıyorsun ikisi aynı seyler çoğu kadın zaten ilişki esnasinda kendine dokunmadan veya partneri dokunmadan orgazm olamıyor doggyde eşin içindeyken kendini uyar ne kasıyorsunuz ya vajinalmış klitoralmış hepsi aynı kapıya çıkıyor