Erkekler boşalınca orgazm da olur mu o anda ? İkisi farklı şeyler mi ?

Uzun süre gerginlikten sonra gece barıştık diyelim..ama sanki laflarım içine oturmuş da cezalandırıyormuş gibi hissettim , grinin elli tonu sahnesinden ve game of thrones khaleessi ile drogo’nun o malum sahnesinden halliceydi..😅😊 evet zevk aldım ve uzundu da ama orgazm olamadım yine… kadınların orgazmı zor demekki ya da daha çok çalışmak lazım 🙃 gece saat 3 falandı, çocuklardan enerji de kalmıyor ki..

Çok kafaya takıyorsun ikisi aynı seyler çoğu kadın zaten ilişki esnasinda kendine dokunmadan veya partneri dokunmadan orgazm olamıyor doggyde eşin içindeyken kendini uyar ne kasıyorsunuz ya vajinalmış klitoralmış hepsi aynı kapıya çıkıyor
Yani iki orgazm türü de aynı şekilde mi ? Eğer öyleyse takmayacağım artık.. ama vajinal orgazmda 6 katı zevk alıyorsan atıyorum ben neden mahrum kalayım 😅😅 fazla ıslandığı için mi tam o ana yaklaşamıyorum bilemedim, son zamanlarda orası ıslak olmasına rağmen kayganlaştırıcı da sürelim falan diyor , bence azaltıyor zevki..2 doğumum da sezaryendi, vajinal genişleme de olamaz bende sanmıyorum..

Barıştıktan sonra bunu hemen seks sonrası dile getirmen çok yanlıştı, erkek psikolojisinden hiç anlamıyorsun dedi..daha normal bir anda açmalıymışım bu konuyu..ayrıca bizim birlikteliğimizden daha önemli değil , bende %100 zevk almıyorum, benim de bazen rahatsız olduğum şeyler var ama dile getirmiyorum , getirmem çünkü karı koca arasındaki ilişki enseye şaplak g..parmak gibi bir seviyede olmamalıymış 😂 bir tık mesafe ve saygı olmalıymış, çok yüz göz olunmamalıymış , ben de net olmayı , şeffaflığı severim dedim 😅

rahatsız olduğum şeyler var ama dile getirmiyorum , getirmem çünkü karı koca arasındaki ilişki enseye şaplak g..parmak gibi bir seviyede olmamalıymış 😂 bir tık mesafe ve saygı olmalıymış, çok yüz göz olunmamalıymış
Hayır bence tam tersi her şey konuşulmalı özellikle cinsellik konusunda. Tabiki saygıyı korumalı fakat problemler konuşularak çözülür.

Yani iki orgazm türü de aynı şekilde mi ?
Aslında klitoral vajinal diye iki tane orgazm yok. Tüm orgazmlarımız klitoris sayesinde olur çünkü klitoris dışarıdan çok küçük görünse de aslında tüm vajinayı sarar. Anatomi resimlerinden bakabilirsiniz.

Bence vücudunu tanıyan, seks anında stresli olmayan, sağlıklı bir önsevişmeli ilişkide ve eşinin de erken boşalma vs problemi yoksa her kadın rahatlıkla boşalır.. Zaten bu vücudun verdiği normal bir tepki, bir ihtiyaç.Tersi söz konusuysa bir problem vardır, doğal işleyişi, son derece normal olan boşalmayı biz bozuyoruzdur. Örneğin yemek yemek de bizim bir ihtiyacımız, ama psikolojik sebeplerden veya travmalardan dolayı bazen hiç yemek yiyemeyebiliyor, bazense çok yiyip çeşitli hastalık sahibi olabiliyoruz. Cinsellik de öyle, aynı yemek gibi bizim çok derin ve doğal bir ihtiyacımız. Nasıl rahatça yemek yiyebiliyor, “ben yemek yiyemiyorum boğazımdan geçmiyor” demiyorsak, cinselliği de yapabilmeliyiz. Yapamadığımız durumlarda demek ki psikolojik olarak bir sorun var demektir. Çünkü doğal olan zaten yemek yemek, doğal olan zaten orgazm olup rahatlamak. :) Ben sevişirken hiç orgazm olup olmayacağımı düşünmüyorum bile, sadece o anda düşündüğüm “nasıl daha fazla zevk alabilirim, onun için de vücudun beni yönlendiriyor zaten ben afedersin zevk zevk diye zihnim bana ne derse onu yapmaya çalışıyorum. Neredeyse hepsinde de oluyorum. Bu konuda yaşasın orgazm diye bir kitap var onu okuyabilirsin, işime yaramıştı. Bir de pandemi zamanında burada orgazmla ilgili müthiş bilgilendirici konu başlıkları açılmıştı onlara göz at. Bulabilirsem ben de atarım. Bir de ıslakken niye kayganlaştırıcı kullanıyorsunuz onu anlamadım. 😜

Daha birçok başlık vardı dediğim gibi pandemi zamanında, sadece orgazm olma odaklı değil ilişkide nasıl zevki artırabiliriz diye kadınlar hep öneri veriyorlardı birbirine. Geçmiş konulara göz atabilirsiniz.

Çok kafaya takıyorsun ikisi aynı seyler çoğu kadın zaten ilişki esnasinda kendine dokunmadan veya partneri dokunmadan orgazm olamıyor doggyde eşin içindeyken kendini uyar ne kasıyorsunuz ya vajinalmış klitoralmış hepsi aynı kapıya çıkıyor
Ay ben ondan çok sklyorum ya
Yap Allah yap elim agrıyo 😬 eeeeeh diyorum

Back
X