erkekler böyle mi??

en son actıgım konuda bahsettim canım durumumuzdan

Okudum şimdi...
Bence mutlaka arıycaktır bu aralar sıkıntılı olduğu için kendini dinlemek istiyordur o yüzden aramıyordur.
Canını sıkma kötü düşüncelere kapılma sakın...

Okudum şimdi...
Bence mutlaka arıycaktır bu aralar sıkıntılı olduğu için kendini dinlemek istiyordur o yüzden aramıyordur.

Okudum şimdi...

Okudum şimdi...

sagol canım benim .. inşallah sizde coook mutlu olursunuz sevgilinle..aranızda hiçbir sorun cıkmaz inşallah...

Boyle bir sey arkadasimin basina gelmisti, onunda senin gibi uzun bir iliskisi vardi ve sonra nisanlandilar, arkadasimin nisanlisida aynen bu sekilde davraniyormus ona..
Arkadasima dedigimi sana aynen aktaricam cunki durumunuz tipa tip aynisi ve dediklerim onda ise yaramisti.. Bir kendi iliskilerimde sorunluyum, terzi kendi sokugunu dikemezmis ya..
Herneyse.
Bak canim bir zaman sonra erkekler rahatliga alisirlar ister istemez onlarin dogasinda var bu rahatlik simdiden boyleyse nisanlin, evlenince dusunemiyorum, evlilik iliskiniz yemek masasi-yatak odasi arasina sıkısıir kalir ve bu durumu eger simdi cozmezsen ilerde hic mi hic cozemezsin..
Gelelim cozum yontemlerine konusarak cozulmez!! Nisanlin simdi robot modunda rahat, alismis, umursamaz.. Sen onunla simdi ne konusursan konus bir kulagindan girer otekinden cikar, ah erkekler! Yapacagin tek sey onu heyecanlandirmak, onu sasirt.. Ne kadar ileri gittiniz bilmiyorum ama onun kafasini mesgul et, seni seviyor bunu unutma yapacagin tek sey onun ilgisini tekrar kazanmak, sinirlenerek degil, biraz daha hosgorulu ayni zamanda seytansi ol.

Umarim ne demek istedigimi anlamisindir. Bol sans!

yorumun için teşekkür ederim canım ancak o beni çok ii tanıo:))
işin kötüsü ben de onu yani arkadaşların yorumlarını da okudum teşşekür ederim kızlar ancak eğer ona sinirlenip aramassam ya da o bana öyle bişi yaptıktan sona aynısını yapmaya kalkarsam benim yaptığımı yapma dio gayet hakim yani hareketlerime tavırlarına bilio beni çok ii.
ama normal bi günde aramayım arar sorar sağolsun bi yorumda okumuştum sanırım bizde de bu var bu kanıya vardım fazla üzerine düşülünce biz de bunalıyoruz ve bunun gibi şeyler yapıyoruz galiba?????yani bu doğal bir hareket mi

Ben de zamanında yaptım aynı şeyleri, ilgi olmasa da başka konularda sorunlar olduğunda bunu sinirlenerek söyledim.
Bu hep kavgalara yol açtı.
Bazen başladığımız konudan çok farklı şeylere kadar bütün geceye yayıldı.
Ama sonra ikimiz de anladık ki tatlı dil başka oluyor.
Hele erkekler bizim güzel bir şekilde söylememize dayanamıyorlar.
Tabi normalde öyle söylemediğinden şaşırtıcı oluyor ve daha çok seviniyorlar.
Uğraş verdiğimizi görüyorlar, ben bu şekilde davranmaya başladıktan sonra fark ettim ki ben 1 adım gidersem o 2 adım geliyor ..

ben de sinirli söylerdim önceden ama aynen tatlı dille diince anlamaya uğraşıyorlar en azından dediklerini.sen öyle biriysen ben de bu şekilde biriyim bunu önemsiyorum diye bağlıyorum konuyu ben de o zaman düşünmeye başlıyo işte o da öyle biri diye.....

Yok canım her erkek böyle değil.
Benim sevgilim çok sık arar beni, nasıl olduğumu ne yaptığımı sorar.
Bazen diyorum ben ona, ben seni bu kadar sık arıyor muyum, sürekli ne yaptığını ne ettiğini soruyor muyum diye, keşke arasan diyor bana.
Onu merak etmediğimi, ona karşı çok ilgili olmadığımı düşünüyor.
Halbuki o sürekli beni arıyor zaten nasıl olsa konuşuyoruz diye ben onu aramıyorum.
Yanımda olamadığı zamanlarda sürekli arayıp, sesimi duymak istediğini söylüyor mesela.

Diğer mesajlarda söylenmiştir muhakkak bakmadım ama fazla üstüne düşmemeyi dene bakalım birde. Kendini merak ettirmeyi dene.

Boyle bir sey arkadasimin basina gelmisti, onunda senin gibi uzun bir iliskisi vardi ve sonra nisanlandilar, arkadasimin nisanlisida aynen bu sekilde davraniyormus ona..
Arkadasima dedigimi sana aynen aktaricam cunki durumunuz tipa tip aynisi ve dediklerim onda ise yaramisti.. Bir kendi iliskilerimde sorunluyum, terzi kendi sokugunu dikemezmis ya..
Herneyse.
Bak canim bir zaman sonra erkekler rahatliga alisirlar ister istemez onlarin dogasinda var bu rahatlik simdiden boyleyse nisanlin, evlenince dusunemiyorum, evlilik iliskiniz yemek masasi-yatak odasi arasina sıkısıir kalir ve bu durumu eger simdi cozmezsen ilerde hic mi hic cozemezsin..
Gelelim cozum yontemlerine konusarak cozulmez!! Nisanlin simdi robot modunda rahat, alismis, umursamaz.. Sen onunla simdi ne konusursan konus bir kulagindan girer otekinden cikar, ah erkekler! Yapacagin tek sey onu heyecanlandirmak, onu sasirt.. Ne kadar ileri gittiniz bilmiyorum ama onun kafasini mesgul et, seni seviyor bunu unutma yapacagin tek sey onun ilgisini tekrar kazanmak, sinirlenerek degil, biraz daha hosgorulu ayni zamanda seytansi ol.

Umarim ne demek istedigimi anlamisindir. Bol sans!
çok güzel bi konuya deginmişsiniz de biraz daha acıklaya bilir misiniz??:16:

Back
X