Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ama bn bunu çok sorun ediyor ablacım.çok karamsar düşünmeye başladım şimdiden.evlenince aşk meşk kalmayacaksa....uff canım sıkıldı.işte evli olmadığım için sizin gibi düşünemiyorum.lütfen yardım edin.
evlen ve gör...
öyle dertlerin olacak ki göğüslerinin bedenini bile unutacaksın.
biraz forumdaki dertleri oku yaaa
bravo demek istedim size ne güzel moral veriyorsunuz yeni evlenecek bi insana....
"erkekler şunu sever" diye bişey yoktur canım..dünyada kaç erkek ( ya da insan) varsa o kadar ayrı zevk vardır...büyük göğüs makbuldür diye genel bi kanı oluşmuş ama küçük sevende var...senin evleneceğin kişinin zevklerini sen bileceksin ve bunu şimdiden burdan sormanın ve canını sıkmanın gereği yok bence...üstelik evleneceğin kişi seni seviyorsa göğüslerini de sevecektir çünkü onlar senin parçan unutma olur mu...hiiiççç canını sıkma
ya ama bn bunu çok sorun ediyor ablacım.çok karamsar düşünmeye başladım şimdiden.evlenince aşk meşk kalmayacaksa....uff canım sıkıldı.işte evli olmadığım için sizin gibi düşünemiyorum.lütfen yardım edin.
Gerçekler acıdır.
moral vermek için yazmadım zaten
sadece gerçekleri görmesini istedim.
küçük göğüslü olmak dertse bu topiklerde yazılanlar ne peki?
teşekkür ederim meslektaşım.hem onların da kim bilir ne sorunları vardır belkide bize söyleyemedikleri demi?karşılıklı fedakarlıklarla bu evlilik sürecek zaten.bunu kavradım en azından