Erkekler büyük göğüs mü ister?

ayla_052

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
66
0
0
İstanbul
arkadaşlar benim göğüslerim küçük ve psikolojim bozuk.yakında evleneceğim ama göğüsümü sorun ediyorum.erkekler buna çok önem verir mi?

ya ama bn bunu çok sorun ediyor ablacım.çok karamsar düşünmeye başladım şimdiden.evlenince aşk meşk kalmayacaksa....uff canım sıkıldı.işte evli olmadığım için sizin gibi düşünemiyorum.lütfen yardım edin.

ya ama bn bunu çok sorun ediyor ablacım.çok karamsar düşünmeye başladım şimdiden.evlenince aşk meşk kalmayacaksa....uff canım sıkıldı.işte evli olmadığım için sizin gibi düşünemiyorum.lütfen yardım edin.

ne yardımı istiyorsun?
estetik mi yaptıralım sana?
söylüyorum işte
evlilikteki sorunların göğüslerinden daha önemli olacak diye.

evlen ve gör...
öyle dertlerin olacak ki göğüslerinin bedenini bile unutacaksın.
biraz forumdaki dertleri oku yaaa

bravo demek istedim size ne güzel moral veriyorsunuz yeni evlenecek bi insana....

"erkekler şunu sever" diye bişey yoktur canım..dünyada kaç erkek ( ya da insan) varsa o kadar ayrı zevk vardır...büyük göğüs makbuldür diye genel bi kanı oluşmuş ama küçük sevende var...senin evleneceğin kişinin zevklerini sen bileceksin ve bunu şimdiden burdan sormanın ve canını sıkmanın gereği yok bence...üstelik evleneceğin kişi seni seviyorsa göğüslerini de sevecektir çünkü onlar senin parçan unutma olur mu...hiiiççç canını sıkma

bravo demek istedim size ne güzel moral veriyorsunuz yeni evlenecek bi insana....

"erkekler şunu sever" diye bişey yoktur canım..dünyada kaç erkek ( ya da insan) varsa o kadar ayrı zevk vardır...büyük göğüs makbuldür diye genel bi kanı oluşmuş ama küçük sevende var...senin evleneceğin kişinin zevklerini sen bileceksin ve bunu şimdiden burdan sormanın ve canını sıkmanın gereği yok bence...üstelik evleneceğin kişi seni seviyorsa göğüslerini de sevecektir çünkü onlar senin parçan unutma olur mu...hiiiççç canını sıkma

Gerçekler acıdır.
moral vermek için yazmadım zaten
sadece gerçekleri görmesini istedim.
küçük göğüslü olmak dertse bu topiklerde yazılanlar ne peki?

evlenmeden saaakkın böyle cümleler kurma gerçekten aşk meşk kalmaz sonra...şimdi en güzel zamanlarının keyfini çıkar böyle gereksiz şeyleri sorun etme...her evlilik kötü değil çok güzel evlilikler de var...kötüleri görmek yerine şimdilerde iyilerden feyz al...

teşekkür ederim meslektaşım.hem onların da kim bilir ne sorunları vardır belkide bize söyleyemedikleri demi?karşılıklı fedakarlıklarla bu evlilik sürecek zaten.bunu kavradım en azından

Gerçekler acıdır.
moral vermek için yazmadım zaten
sadece gerçekleri görmesini istedim.
küçük göğüslü olmak dertse bu topiklerde yazılanlar ne peki?

herkesin gerçeği farklıdır...ve hiç tanımadığı bi insan hakkında yorum yapıp geleceği hakkında hüküm vermek kimseye düşmez...kimse kimsenin hayatını bilemez...nerden biliyorsunuz bu başlıklarda yazılan herşeyin doğru olduğunu...üstelik buraya genelde sorunları olan insanlar yazıyor ve siz de okuyup herşeyi sorunlu olarak algılıyorsunuz...haa bu arada çok önemli birşey daha var hayat ve dünya bu forum ile sınırlı değil....mutsuzluğumuzu yaymazsak belki herşey daha güzel olur...

şimdi ben böyle düşündüğüm ve mutlu bir evliliğim olduğu için gerçeklerin dışındayım, masal dünyasında yaşıyorum tabi o yüzden siz beni kaale almayın

Bazı erkekler büyük göğüsleri itici buluyor. Bence sorun etme bir çok bayana bakıyorum hani belli bile olmuyor var mı yok mu ama sonuçta senin vücudun tek ordan ibaret değil ki. Vücudunu olduğu gibi kabul et. Tabi demesi kolay çünkü bende de tam tersi durum var gayet büyükler ve hala tam olarak kabul edebilmiş değilim bakalım. Herşeyin çaresi vardır.

teşekkür ederim meslektaşım.hem onların da kim bilir ne sorunları vardır belkide bize söyleyemedikleri demi?karşılıklı fedakarlıklarla bu evlilik sürecek zaten.bunu kavradım en azından

sana evlenmeden tavsiyem kimsenin hayatı ve evliliği ile kıyaslama, değerlendirme kendi hayatını yaşa...elbette karşılıklı alış-veriş...sorun nerde başlar kefenin bir tarafı ağır basmaya başladığında...sadece vermek de sadece almak da insanı bir yere götürmez...
bi de sana tavsiyem karşındakinin sen olmadığını unutma başka düşündüğünü başka duyguları olduğunu da unutma üstelik erkek ve kadın çok farklıdır...ne ezmeye çalış ne kendini ezdir...kendin olarak kendinden taviz vermeden sevgini verebildiğin kadar ver...bişey kaybetmezsin...
dilerim çok mutlu olursun ve lütfen "aman insanlarında ne dertleri var evlilik ne kötü bişey" gibi düşüncelere kapılma...sorunlar hep olur ama çözümü de bizde...

Valla ben evlenırken goguslerım kucucuktu,gelınlıgın ust kısmı ıcten destek olmasa dumduz olacaktı nerdeyse hıc de sorun etmedım,esım de lafını etmedı hıc,sen sorun edersen onun da gozune batar bence.Sımdı hamıleyım goguslerım hala kucuk,hayatta gercekten gogusten daha onemlı durumlar var :)

Standart istekleri yoktur insanın.
Herkes herşeyin başkasını sever.
Seni sen yapanda, seni karşıya sevdirende, göğüslerinin büyüklüğü ya da küçüklüğü değil ki.
Böyle olsaydı, evleneceğini kişinin önce göğüs ölçülerinizi sorması lazım.
Kendinizi eksik hissedeceğiniz bir durum yok.
ınsan karakterinde eksik varsa oturup üzülmeli.
Evlilikte çok daha önemli şeyler var.
Sıkma canını.
Zaten küçükse bile, bunu eşinin başına kakacak, içinde sıkıntı yapacak erkeğe, ben birşey diyemiyorum.

cnm hııc dert etme cogu erkek begenıyosa buyuk goguslerı bı o kadarıda ıtıcı buluo onemlı olan askının senı sevıyo olması opuyorumnanaktan
masallah allah mutlu etsın ınsallah sızı opuyorumnanaktan

benimkilerde küçük ama ben coooook memnunum...
o isterse pamela anderson gibi sevsin umrum değil:) ben halimden memnunum vallahi :)

her erkek farklıdırki
bazıları sorun eder bazıları etmez
bazılarına iğrenç gelir büyük göğüs(sevgilime öyle)
benimkiler küçük ama büyütmeye çalışyorum büyümüyo napim yani evlenmicem mi bunun için
hele bunu bi dile getirsinkötükedihüso

evet malesef her erkek sevgilisine ben seni her halinle severim farketmez der ama o fantazilerinde illa ki koca memeli kadınlar vardır hepsi eminim ki pamela andersen a iç çekerek bakıyolar bunu istemeyen erkek yok aslında bizde onların sorun edicekleriş bölgeleri büyük istiyoruz diyip onları komplexe sokmalıyız ama işte biz kadınalr sevdiği zaman gözü bişi görmüyo:dilcikar:

eğer olgun bi erkekse büyük göğüs sevmez zaten
büyük göğüs sevenler genelde büyüyememiş erkekler çocuğu kıvamında erkekler oluyor
ayrıca çok büyük olunca çok itici duruyor
medyada gördüklerine yanılma
gerçek bi insanda sarkık duruyor biraz.
ama insan kendiyle mutlu olmalı
eğer kendinle barışık olursan ne çatlaklarını ne tüylerini ne de küçük göğüslerini farkeder emin ol
ama ne kadar muhabbetini açar dikkati çekersen oraya rahatsız olduğunu bahsedersen o kadar dikkat eder ve daha da rahatsız olursun

aklıma bişey geldi ama söyleyemedim utandım :kedi:
sen onu olduğu gibi seviyorsun değil mi? o da seni öyle seviyordur. büyük ya da küçük olduğu için değil. senin bir parçan olduğundan...

Back
X