Erkekler büyük göğüs mü ister?

Memeler büyüdükçe sarkma riski artarsempatiksalakcinni
Emzirdikten sonra da sarkacağından, üstüne basıp düşmemek için dikkatli yürümek zorunda kalınır benim gibi-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3
bu konu cidden çok eğlenceli olmaya başladı...

hay ellerine sağlık Ayla iyki açmışsın konuyu

seven erkek bunlara takılmaz ki zaten küçük yada büyük seni severken zaten ruhunuda,bedeninide,bir bütün olarak sevmiş olmalı zaten böyleyse niye dert ediyosun salla altı üstü meme:umursamaz: :3:

.....

Erkek arkadaşınız centilmen bir erkeğin söylemesi gerekeni söylemiş, hepsi bu.....

delikafaduldenaynen hiçbir erkeğe büyük göğüs iğrenç gelmez ne büyük göğüs ne koca kalçalar ne de dolgun dudakalr bunları beğenmiyorum derler evet incitmemek için ama külliyen yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnn:oklava:

delikafaduldenaynen hiçbir erkeğe büyük göğüs iğrenç gelmez ne büyük göğüs ne koca kalçalar ne de dolgun dudakalr bunları beğenmiyorum derler evet incitmemek için ama külliyen yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnn:oklava:

Bazen biz bile öyle birisini gördüğümde imrenerek bakıyoruzz onlar bakmaz mı bakar tabii ay bak snirr oldum şimdi :olmaz::olmaz::olmaz:

geçenlerde bi kadın bi erkeği izliyorum orda ozan diyo ki sevgilisine hemde sayıyo artık işte brezilyalıların kalçaları şuranın göğüsleri yok şuranın dudakları şuranın kalçaları bacakları saydı durdu o zaman zeynepte dedi yani peki yüzü hangi ülkeye ait olsun cavap aynen şu şekil bu kadar özellik olduktan sonra zaten hiç bi erkek yüze bakmaz dedi ya düşünün erkeklerin düşünceleri işte dizi olabilir bu söylediğim normaldede erkekler böyel kalça,bacak,dudak,göğüs hep büyük olucak onlara ohh ne ala memleket:olmaz:

Ya dudak, kalça, bacak hepsini geçtim.....

Şimdi fiziksel olarak kadını erkekten ayıran en önemli özellik ne?

Kalçaları en az bir Güney Amerikalı, zenci veya çingene kadınlar kadar güzel olan erkekler tanıyorum.

Veya dudakların da ruj, parlatıcı, silikon takviyesi olmamasına rağmen bir kadından güzel dudaklı erkekler görüyorum.

Eeee geriye ne kalıyor. Bir tek göğüsler. Yani kadının en belirgin fiziksel farkı.

Kadın vucudunu erkek vucudundan daha estetik yapan şey göğüsler.
Ve erkeklerin daha dolgun güğüsleri beğenmesinden daha doğal bir şey olamaz.

Tabi büyük göğüs (büyükten kastım aşırı büyük langur lungur olanlar değil tabi, normal ölçüler veya az üstü diyelim) seviyorlar diye her erkek büyük göğüslü kadınlarla beraber olmuyor.

Partnerini gerçekten seven bi erkeğin belki hiç aklına gelmeyen, hiç kafasına takmadığı bir durum bu. Dert etmeye değecek birşey kesinlikle değil.
Eğer erkek arkadaşınız bunu sorun ediyorsa esas sorgulanması gereken sizin göğüs ölçüleriniz değil, o erkeğin sevgisi olmalıdır......

aynen bende bunun arkasındayım işte seviyo demek öyle bi göğüs yaptır dokunmak istiyorum demek değil ki severler her erkeğe estetik gelir ama seviyosa olmasa da olur der ama silikon yaptırayım diyin bak nasıl gözleri fal taşı gibi açılır bu aynen seven bi kadının erkeğinde de büyük küçük önemsemediğimiz gibia.s

Hayatım da "büyük göğüslerden iğreniyorum, tercihim küçük göğüs" diyen bir erkek tanımadım, yaşı kaç olursa olsun.....

Bu küçük göğüslü kadınların çıkardığı ve dünya üzerinde küçük göğüslü kadın sayısı fazla olduğu için genele yayılıp gerçekmiş gibi inanılan bir masal sadece....

Erkeklerin de buna benzer bir masalları var biliyorsunuz.... Boyu değil işlevi önemli masalı....

ben tanıdım :)) bence o kadar da illa büyük olsun kocaman olsun diye bi takıntıları yok
olanlar da hala abaza kalanlar :)

ben biraz feministimdir de sevgilim de çok aydın düşünceli bi erkektir feminizmin dibine vurmuşken ben bir gün muhabbet dönüp dolaşıp kadınların güvensizlikleri ve estetik yaptırmalarına geldi.
ben de sizin gibi erkekler doğal yapay umursamazlar güzel olana bakarlar dediydim.
o da erkekler koca memeli silikonlu bi kadınla yatarlar ama ona aşık olmazlar bilmem anlatabildim mi dedi.

yani bu çabanız gereksiz sizi seviyorsa en iğrenç yerleriniz bile mankenlerden güzel gelicektir ona.

Bütün erkekler büyük göğüs sever ama bunu söylemezler fikrine katılamayacağım.
Yüzde olarak evet büyük sevenler daha fazla olabilir.
Ama bu her erkeğin büyük sevdiği anlamına gelmiyor.
ınsanlar çeşit çeşit.
Diyelim ki, bütün erkekler istisnasız büyük göğüs sever.
Bu da bir ilişkide can alıcı nokta değil.
Kadın göğüslerim büyük değil, acaba evlenmesem mi, ben ne yaparım, gibi düşüncelere girecek değil.
Bir evliliği ya da ilişkiyi, keşke sadece büyük göğüsler götürse.
Çok önemli bir ayrıntı değil.
Kişinin kendine sıkıntı edeceği bir durumda değil.
Seviyorsa seviyor, olanla yetinecek.kaydirigubbakcemile3

.....

Erkek arkadaşınız centilmen bir erkeğin söylemesi gerekeni söylemiş, hepsi bu.....

nasıl böyle bi genelleme yapabilyosunuz
sanırım dünya nüfusundaki tüm erkeklerle konultunuz bu konuyu
sevgilim insanı parça parça değil bütün olarak görüyo demekki
ki erkekler gerçekten iğrenir koşarken göğsü sallanan bi kadın geçyodu yanımdan karşıdanda bi erkek grubu herkes resmen alay etmişti kızla
neyse ben sevgilimle küçük göğüslerimle mutkuyum
umarım sizide sadece göğüsleriniz için sevmeyenler çıkar

Onlar büyük göğüs seviyorsa ben de kaslı vücut seviyorum ama hani nerde yok.

Erkeklerin hemen hepsi ya kıllı zayıf ya yine kıllı ve göbekli...

Kendi o iğrenç vücutlarına bakmadan yok biz böyle isteriz, böyle severiz, yok karım kilo aldı, yok kendine bakmıyo demiyorlar mı :oklava:

Son düzenleme:
şimdi küçük, orta ve büyük ölçüleri nelerdir; bunu bi açalım önce; mesela 85B iyi midir-tatlicadiarzu- hayır yani insan bunları okuyunca benimki nası acaba oluyo; gerçi bugüne kadar erkek arkadaşımla bu konuda konuşmadık ama sürekli vücudumu beğendiğini söyler; bence evleneceğiniz kişinin bi ağzını yoklayın bakalım o sizi beğeniyo mu böle, kendi kendinize komplekse girmeyin; belki büyük göğüsler itici geliyodur ona zemuszemus

canım bugüne kadar gördüğüm kadarıyla büyük seviyorlar,ama çoğu sadece görüntü olarak.yazın sıcak bir ortamda o göğüsler terden sıcaktan formunu kaybediyor,ayrıca sutyensiz gezmek büyük göğüsler için çok rahatsız edici..

benim çok olmasada büyük ve pek hoşuma gitmiyor.tamam görüntü olarak güzel ama kullanışlı değilkaydirigubbakcemile3

keşke benimde biraz küçük olsaydı..

ayrıca doğum yapınca o göğüslerde büyür..ama büyük göğüste küçülme ihtimali ciddi kilo vermedikçe pek yok..

nasıl böyle bi genelleme yapabilyosunuz
sanırım dünya nüfusundaki tüm erkeklerle konultunuz bu konuyu
sevgilim insanı parça parça değil bütün olarak görüyo demekki
ki erkekler gerçekten iğrenir koşarken göğsü sallanan bi kadın geçyodu yanımdan karşıdanda bi erkek grubu herkes resmen alay etmişti kızla
neyse ben sevgilimle küçük göğüslerimle mutkuyum
umarım sizide sadece göğüsleriniz için sevmeyenler çıkar

Göğüslerinizin küçük olmasını kendinize sorun ediyor olabilirsiniz ama bunu kompleks haline getirmeyin lütfen.... He kompleksli bir insansanız da, çevrenize saldırarak bunu yenemezsiniz..... Bi uzmanla görüşmek en iyisi olacaktır....

Göğüs ölçülerim hakkında bir fikriniz var mı?
Erkeklerin büyük göğüsleri sevdiğini bilmek için illa büyük göğüslü mü olmak lazım?
Şundan eminim; göğüs ölçülerim kesinlikle sizinkilerden bile küçüktür. Centilmen erkeklerin ne tip kelimeler kullandığını bilecek kadar tecrübeliyim diyelim.....

Bir erkek büyük göğüslü kadınları sevmiyorum diyorsa gerçekten büyük göğüslü kadınları sevmiyordur.
Bir erkek büyük göğüslü kadınları iğrenç buluyorum diyorsa büyük ihtimalle karşısındakini kırmamak için kibarlık yapıyordur.
Hayatı tecrübe ettikçe ne dediğimi daha iyi anlayaksınız, şu an bu söylediklerimi mantıklı bulmanızı beklemiyorum zaten....

Not:Bu konuda bahsedilen büyük göğüsler aslında normal ölçülerde ve az üstünde olan göğüsler. Çünkü konunun buraya gelmesine sebep küçük göğüs mevzusu. Zaten kimse insanın kendi kafasından büyük, göbek hizasına gelmiş göğüslerin sexi ve beğenilir olduğunu savunmuyor.

Son düzenleme:
Göğüslerinizin küçük olmasını kendinize sorun ediyor olabilirsiniz ama bunu kompleks haline getirmeyin lütfen.... He kompleksli bir insansanız da, çevrenize saldırarak bunu yenemezsiniz..... Bi uzmanla görüşmek en iyisi olacaktır....

Göğüs ölçülerim hakkında bir fikriniz var mı?
Erkeklerin büyük göğüsleri sevdiğini bilmek için illa büyük göğüslü mü olmak lazım?
Şundan eminim; göğüs ölçülerim kesinlikle sizinkilerden bile küçüktür. Centilmen erkeklerin ne tip kelimeler kullandığını bilecek kadar tecrübeliyim diyelim.....

Bir erkek büyük göğüslü kadınları sevmiyorum diyorsa gerçekten büyük göğüslü kadınları sevmiyordur.
Bir erkek büyük göğüslü kadınları iğrenç buluyorum diyorsa büyük ihtimalle karşısındakini kırmamak için kibarlık yapıyordur.
Hayatı tecrübe ettikçe ne dediğimi daha iyi anlayaksınız, şu an bu söylediklerimi mantıklı bulmanızı beklemiyorum zaten....

Not:Bu konuda bahsedilen büyük göğüsler aslında normal ölçülerde ve az üstünde olan göğüsler. Çünkü konunun buraya gelmesine sebep küçük göğüs mevzusu. Zaten kimse insanın kendi kafasından büyük, göbek hizasına gelmiş göğüslerin sexi ve beğenilir olduğunu savunmuyor.

hmm anlaşılyoki burdan asıl kompleksli olan sizsiniz
ki ben konu sahibi arkadaşa bi cevap yazmıştım
ama siz direk beni hedef alarak bi cevap yazdınız
inanın eğer karşımdaki erkek bunu sorun haline getiryosa ben komplekse girerdim belkide.ama etmiyo ve kendime gayet güvenyorum
ha ayrıca bundan sonra sevgilime güvenip güvemiceğimi size sorarım malum siz benden iyi bilyosunuz hangi konularda yalancı olduğunu hangi konularda güvenip güvenemiceğimi
tanımadığınız insanlara bu şekilde yalancı diyemezsiniz
notunuza cevap:eğer benim önceki cevaplarıma bakarsınız büyükten değil çok büyükten bahsettiğimi anlarsınız

hmm anlaşılyoki burdan asıl kompleksli olan sizsiniz
ki ben konu sahibi arkadaşa bi cevap yazmıştım
ama siz direk beni hedef alarak bi cevap yazdınız
inanın eğer karşımdaki erkek bunu sorun haline getiryosa ben komplekse girerdim belkide.ama etmiyo ve kendime gayet güvenyorum
ha ayrıca bundan sonra sevgilime güvenip güvemiceğimi size sorarım malum siz benden iyi bilyosunuz hangi konularda yalancı olduğunu hangi konularda güvenip güvenemiceğimi
tanımadığınız insanlara bu şekilde yalancı diyemezsiniz
notunuza cevap:eğer benim önceki cevaplarıma bakarsınız büyükten değil çok büyükten bahsettiğimi anlarsınız

Güğüsleri konusunda kompleksli bir insan olmamı hangi cümlelerden anladınız acaba, merak ettim.
Ne yazdığınızdan haberdarsınız, ne de okuduğunuzu anlıyabiliyorsunuz.....
Size yalancı diyen yok. Sadece erkek arkadaşınızla aranızda geçen konuşmadan ne anladığımı yazdım. Buna itiraz edebilirsiniz, ama hakaret etmeden. Okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı....
Siz bir insana "umarım sizide sadece göğüsleriniz için sevmeyenler çıkar" derseniz tabi ki size cevap verir. Bu kadar basit.... Lütfen biraz kendinizi zorlayın en azından bu yazdıklarımı anlayın.....

her erkek farklıdırki
bazıları sorun eder bazıları etmez
bazılarına iğrenç gelir büyük göğüs(sevgilime öyle)
benimkiler küçük ama büyütmeye çalışyorum büyümüyo napim yani evlenmicem mi bunun için
hele bunu bi dile getirsinkötükedihüso

e buyrun.....

Güğüsleri konusunda kompleksli bir insan olmamı hangi cümlelerden anladınız acaba, merak ettim.
Ne yazdığınızdan haberdarsınız, ne de okuduğunuzu anlıyabiliyorsunuz.....
Size yalancı diyen yok. Sadece erkek arkadaşınızla aranızda geçen konuşmadan ne anladığımı yazdım. Buna itiraz edebilirsiniz, ama hakaret etmeden. Okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı....
Siz bir insana "umarım sizide sadece göğüsleriniz için sevmeyenler çıkar" derseniz tabi ki size cevap verir. Bu kadar basit.... Lütfen biraz kendinizi zorlayın en azından bu yazdıklarımı anlayın.....

peki siz ne hakla alayımsı bi şekilde bunu diyen erkek yalancıdır
bu sadece masaldır diyebilyosunuz
iftira değilmidir bu
tüm erkeklerin böyle olmasını nasıl bekleyebilirsiniz
komplekslisiniz çünkü konu sahibine değil direk bana cevap yazdınız
ben bu sitede 1 yıldır varım hiç kimseyle tartışmaya girmemişimdir çünkü burası tartışma forumu değil
ama konu benim sevgilimin yalancı olduğuna kadar geliyosa ben kendimi savunurum
ki ben size hiç bişey dediğimi hatırlamıyorum
geldiğiniz gibi bunu diyen erkek yalancıdır dediniz
ne zannediyosunuz acaba kendinizi

Back
X