Erkekler de üzülüyo mudur ?

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Biten ilişkinin ardından erkeklerde üzülüyo mudur acaba. Akıllarına geliyomuyuz. Sesi soluğu çıkmayan erkek demek ayrılığı hiç takmayan erkek mi demek. ? Varmı böyle aranızda ayrılıp barıştıktan sonra erkek arkadaşına soran ayrılık sürecinde ne hissediğini ?

Biten ilişkinin ardından erkeklerde üzülüyo mudur acaba. Akıllarına geliyomuyuz. Sesi soluğu çıkmayan erkek demek ayrılığı hiç takmayan erkek mi demek. ? Varmı böyle aranızda ayrılıp barıştıktan sonra erkek arkadaşına soran ayrılık sürecinde ne hissediğini ?
Benim erkek kardeşimin 8 yıllık ilişkisi bittiğinde yanımda hüngür hüngür ağladığını biliyorum.
Yani demem o ki gerçekten seven erkek kadın farketmez ağlar.

Ben varım,
Ne yaptın dedim;
Trafikte arabanın aynısından görmek bile koyuyordu dedi,
Onun arabasında torpidoda yedek sigaram vardı Onu kırmış atmış filan :KK70:
Eeeeee bu kadar mı dediğimde,
Amacın ne beni terk ettin diye intihar mı etseydim dedi....
Velhasıl bizim gibi değiller, Ya küçük şeylerde hatırlıyorlar yada rakı masasında
Hani bir laf vardır; ''kadın fal masasında, erkek rakı masasında tek kişiyi anarmış''

Valla sordum hem de bir kaç tanesine, yılllaaaaar sonra. klasik işte, sallamıyorum havalarında içip içip sapıtmalar, gidip olmayacak bir kadınla birlikte olup beter hale düşmeler, bunalımlar...vs. Daha olgun olanlar içinde yaşamış o acıyı.

İlişkiye göre değişir bence. Ama erkekler duygularını içinde yaşar ,dışarı her zaman takmıyor gibi görünür. O yüzden üzülmediklerini sanarız. Onlar da insan sonuçta bir kalp taşıyorlar. İlla ki üzülürler;ama yaşamaya devam ediyorlar bir şekilde. Yani hayattan kopmuyorlar. Ve sanki daha çok geleceğe dönük yaşıyorlar. Kadınlar gibi dönüp dönüp geçmişi sorguladıklarını sanmıyorum. Daha düz mantıklar. Olmadı ,bitti,üzül,geçti,gitti.. Sanki böyleler.

Üzülürler ama duyguları yuzeyseldir, çabuk unuturlar. Duygularini disari vumaktan utanirlar. Erkekler ağlamaz vb sozleri buradan cikmistir. Birini bulduklarında aşk acısını hemen atlatirlar.

Back
X