Sadece bir sorum olacak erkekler dedikodu yapar mi?
Bugun okuldan eve donerken yolda benimle son andan bulusmayi iptal eden adamin( www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/507950-sonra-olacak-peki.html daha once bu adam hakkinda birseyler yazmistim) arkadasini gordum, ve apar topar otobusten inip duraga gittim! O beni gorunce direk telefonuyla birseyler yapti sonra da yanima gelip nasil oldugumu falan sordu ayakustu baya konustuk, tum bayanlar biriyle konusurken karsidaki kisinin zorla mi yoksa severek mi sohbet ettigini anlar, diyecegim o ki gayet keyifli gorunuyordu... Daha oncesinde hic bir muhabbetimiz yoktu arkadasiyla bir kac kez gormustuk birbirimizi o kadar, hoslandigim adamla aramizda bir cekim oldugunu o da biliyor cok kez bizi birlikte konusurken gordu arkadasi... Herneyse ben yanindayken yaklasik 2 defa daha telefonuyla birseyler yapti ne yaptigi konusunda hicbir fikrim yok ama umuyorumki arkadasina mesaj atiyordur!! Sizce erkekler dedikodu yapar mi? Mesela konustugumuzu ona soylemis midir? Ya da baskasiyla mesajlasiyordu ben kendimi kandiriyorum...