- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan hayatına giren arkadaşlarını öğretmenlerini yeri geldiği küs olduğu dostları bile hatırlarken eski sevgilisini hatırlaması çok normal bazen benim de bir olay olduğun da aklıma gelmiyor değil eski sevgilim hep keşke diyorum suan ki eşimle o kadar vakit geçirseydik flört etseydik diye önemli olan nasıl hatırlamakYaşadığı birşeyi kimse unutmaz.. Ama düşünüp düşünüp de dertlenmez merak etmeyin.. Bende mesela eski ilişkimi unutmadım ama eşimi çok seviyorum.. Eğer isteseydim eski sevgilimle olurdum demek ki eşim benim için daha çekici ya da hayat bir şekilde bizi buluşturdu.. Düşünüp düşünüp ne kıyaslama ne de başka birşey geçmiyor aklımdan..
Boş yere zihninizi kirletmeyin olumsuz şeylerle..
Bir keresinde sana kim nasıl katlandı dedim sonda pişman oldum eşim öldürsen ortalığı yıksan geçmişi anlatmaz ağzından laf bile alamazsın bana da hayatta sormazSorup hatırlatacaksın gibi sen
Bir keresinde ben evi terk edecektim dedim ben de mi sorun var bazen çok duygusuz tepkisiz oluyor dedim sana bu yüzden kimse katlanmamıştır emin olma dedi tek demekki başka şeyden bitmiş kendi kendime soruyorum sıkıntı ben de mi diye evliyken hadi ne de olsa cep te ama sevgili iken nasıl oluru acaba bu arada tanıştıktan koşa süre sonra sözlendikBeli de böyle duygusuz olduğu için katlanamamıştır ve bu yüzden evlenmemişlerdir.
15 senelik boşandığım kocam 1 bardak suya muhtaç kalsa o suyu içerdim.
Merak edecek, iyi temennilerde buluncak olsam boşanmazdım.
Eşiminde geçmiş ilişkilerini merak ettiğini hiç sanmam. Önümüze, kendi hayatımıza bakıyoruz.
15 yıl dile kolay bir de evlilik te ayrıdır .hiç aklınıza geliyor mu iyi anılar ya da kötü anılar severek ayrılanlar bazen hep aklına gelirmiş en çok bundan korkuyorum15 senelik boşandığım kocam 1 bardak suya muhtaç kalsa o suyu içerdim.
Merak edecek, iyi temennilerde buluncak olsam boşanmazdım.
Eşiminde geçmiş ilişkilerini merak ettiğini hiç sanmam. Önümüze, kendi hayatımıza bakıyoruz.
Gelmiyor tabii ki. İnsan 15 senenin sonunda boşanınca sadece pişmanlık hissediyor. Yıllarım boşa gitti. O evliliği hiç yaşamamış olmayı isterdim.15 yıl dile kolay bir de evlilik te ayrıdır .hiç aklınıza geliyor mu iyi anılar ya da kötü anılar severek ayrılanlar bazen hep aklına gelirmiş en çok bundan korkuyorum
Gelebilir gelmesine ama eskisi de eşini beklemez.
O da evlenip barklanmistir muhtemelen.
Her geçmişi aklına gelen görüştüğünü bırakıp gitseydi bir tane birliktelik kalmazdı.
Unutmasa hala aklında gönlünde o olsa sizinle evlenmezdi zaten.Merhabalar eşimle tanıştığmız da hiç geçmiş ilişkisinden bahsetmemişti bende bahsetmemiştim geçmiş bitmiş gözüyle bakıyorduk geçen eşimin 7 yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim ama ne denli bittiğini bilmiyorum sormadım sorsam da eminim anlatmaz geçmiş der bazen bana duygusuz oluyor kendisi pek duygusal değil direk aklıma bu geldi acaba eski sevgilisi aklına gelir mi bundan mı böyle ?erkekler eski sevdiğini unutur mu akıllarına gelir mi
Evet sıkıntı sizdeBir keresinde ben evi terk edecektim dedim ben de mi sorun var bazen çok duygusuz tepkisiz oluyor dedim sana bu yüzden kimse katlanmamıştır emin olma dedi tek demekki başka şeyden bitmiş kendi kendime soruyorum sıkıntı ben de mi diye evliyken hadi ne de olsa cep te ama sevgili iken nasıl oluru acaba bu arada tanıştıktan koşa süre sonra sözlendik
İlk flörtleşme zamanları şimdiki eşimden ayrıldığı hemde bayağı severek travmatik şekilde terkedildiği eski sevgilisinin hikayesini dinlemiştim, adını duymuştum.
Geçenlerde birinden bahsediyordum eşime, ismi eski sevgilisinin ismi, bu isim tanıdık geldi mi dedim, bayağı bir düşündü ben bu isimde kimse tanımıyorum ki dedi.
Adını bile unutmuş varın gerisini siz düşünün
Ben de elimin eski ilişkisini çok merak ettim çok sevdiği oldu mu nasıl ayrıldı vs aklına biri geliyor mu .hiç bir zaman anlatmadı ve ben anlatmak istedim o da anlatır belki bana da anlattırmadı .ama tabi ben bazı şeyleri tam bilmesem de ağzını aradım hiç açık vermedi erkekler çok Zeki aslında konuyu anladı mı kapatırlar .Neden böyleler merak ediyorum .gerçekten biten ilişki onlar için bitmişmidirİlk flörtleşme zamanları şimdiki eşimden ayrıldığı hemde bayağı severek travmatik şekilde terkedildiği eski sevgilisinin hikayesini dinlemiştim, adını duymuştum.
Geçenlerde birinden bahsediyordum eşime, ismi eski sevgilisinin ismi, bu isim tanıdık geldi mi dedim, bayağı bir düşündü ben bu isimde kimse tanımıyorum ki dedi.
İlk flörtleşme zamanları şimdiki eşimden ayrıldığı hemde bayağı severek travmatik şekilde terkedildiği eski sevgilisinin hikayesini dinlemiştim, adını duymuştum.
Ben de elimin eski ilişkisini çok merak ettim çok sevdiği oldu mu nasıl ayrıldı vs aklına biri geliyor mu .hiç bir zaman anlatmadı ve ben anlatmak istedim o da anlatır belki bana da anlattırmadı .ama tabi ben bazı şeyleri tam bilmesem de ağzını aradım hiç açık vermedi erkekler çok Zeki aslında konuyu anladı mı kapatırlar .Neden böyleler merak ediyorum .gerçekten biten ilişki onlar için bitmişmidirİlk flörtleşme zamanları şimdiki eşimden ayrıldığı hemde bayağı severek travmatik şekilde terkedildiği eski sevgilisinin hikayesini dinlemiştim, adını duymuştum.
Benim de 6 yıllık ilişkim oldu ben gerçekten kalbimde gönlümde bitirmiştim ama eski sevgilim evlensem de unutmayacağım demişti .Gerçekten kalbinde bitirdiğinde bitiyor benim için bitmişti onun için durum ne bilemem .Buna benzer durum onun için de varsa seven bitirmek istemeyen unutmuyor bazen .keşke beden ayrıldıklarını bilsem dedim .Ayrılma şekli önemli oluyor .Unutmasa hala aklında gönlünde o olsa sizinle evlenmezdi zaten.
7 yıl uzun bir süre evet ama o 7 yılda herşey yolunda gitse mutlu olsa şuan sizinle değil onunla evli olurdu.
Bu düşünceleri aklınızdan silip huzurla evliliğinizin tadını çıkarın.
Her erkek duygusal yada romantik olmuyor tıpkı kadınlar gibi. Bu yapı meselesi, eski sevgilisiyle hiç ilgisi yok.
Yaw bitmemiş olsa başka bir kadını onunla dünyaya çocuk getirecek kadar nasıl sevsin?Ben de elimin eski ilişkisini çok merak ettim çok sevdiği oldu mu nasıl ayrıldı vs aklına biri geliyor mu .hiç bir zaman anlatmadı ve ben anlatmak istedim o da anlatır belki bana da anlattırmadı .ama tabi ben bazı şeyleri tam bilmesem de ağzını aradım hiç açık vermedi erkekler çok Zeki aslında konuyu anladı mı kapatırlar .Neden böyleler merak ediyorum .gerçekten biten ilişki onlar için bitmişmidir
Ayrılma şekli hiiiiç de önemli olmuyor. Vakti zamanındaki sevgilimi ben terkettim, asla evlenmeyecem, senden başka kimseyi sevmeyecem, intihar edecem dedi. Ne oldu? Bir yıl sonra duydum ki evlenmiş çocuğu olmuş. Sokakta gördüm tanımadı bile beni.Benim de 6 yıllık ilişkim oldu ben gerçekten kalbimde gönlümde bitirmiştim ama eski sevgilim evlensem de unutmayacağım demişti .Gerçekten kalbinde bitirdiğinde bitiyor benim için bitmişti onun için durum ne bilemem .Buna benzer durum onun için de varsa seven bitirmek istemeyen unutmuyor bazen .keşke beden ayrıldıklarını bilsem dedim .Ayrılma şekli önemli oluyor .
Bana da aynısı oldu gitti evlendi eski sevgilim de o kadar unutamam dedi işte bir hırsla mı evleniyorlar yoksa gerçekten unutuyorlar mıAyrılma şekli hiiiiç de önemli olmuyor. Vakti zamanındaki sevgilimi ben terkettim, asla evlenmeyecem, senden başka kimseyi sevmeyecem, intihar edecem dedi. Ne oldu? Bir yıl sonra duydum ki evlenmiş çocuğu olmuş. Sokakta gördüm tanımadı bile beni.
Günümüzde herkesin eski ilişkileri var. Herkes de bir çok eski sevgilisini unutup yuva kurup ana-baba olup önüne bakıyor.sizin bu eski sevgili takıntınız nedir ya
Tabiki unutuyorlar. Biz unutmuyor muyuz? Hayatımızı eski sevgiliye mi adıyoruz?Bana da aynısı oldu gitti evlendi eski sevgilim de o kadar unutamam dedi işte bir hırsla mı evleniyorlar yoksa gerçekten unutuyorlar mı