Erkekler evlendikten sonra neden değişiyorlar ?

ya unutursada cok büyütme canım sonuçta erkekler kadınlar daha farklı dikkatsizler unutmuştur getirmediyse nolcak sanki dünyanın sonu deilya ona azcık kırıldıgınızı caktırın oakdar fazla ileriye gitmeyin herkesin yapısı farklıdır sonuçta

ama daha ilk evlilik yildonumuz...gercekten insan uzuluoo kirilio...ve ister istemez soguooo

sevgilimde doğum günümü unutmuştu gerçi burnundan getirdim bidaha unutmaz
ama erkek milleti işte onlara göre her gün aynıdır pek önem vermezler böyle şeylere
biz kadınlar fazla şey beklediğimiz icin hayal kırıklığına uğruyoruz
onun hatırlamasını bekleme sen bir şeyler yap,unuttuysa da utandır onu..

aynen öyle yapcamm ben elimden geleni yapcamki biraz olsun utnsinnn....

ya aslinda daha 1 haftaya kadarda planlar yapioduk pazar gunu cok yogunun hafta ici bigun kutlariz die planliyodukk ama bugun en azindan insan bi cicekde alir ve kutlardiii...sabah kalkti ve ise gittiii:47::47:

Pazar günü çalışıyorsa çok birşey yapamaz tabi,
ama en azından bir msj ya da eve dönüşte bir çiçekle gönül alabilir.
Dur bakalım daha gün bitmedi.
Ya da biz çok başka düşünüyoruz,siz hafta içi kutlarız diye plan yaptığınız için,
sürprizlerini hafta içine saklıyordur.

Pazar günü çalışıyorsa çok birşey yapamaz tabi,
ama en azından bir msj ya da eve dönüşte bir çiçekle gönül alabilir.
Dur bakalım daha gün bitmedi.
Ya da biz çok başka düşünüyoruz,siz hafta içi kutlarız diye plan yaptığınız için,
sürprizlerini hafta içine saklıyordur.

yaaa bugunde biseyler yapmali amaaa....eger simdiden ewlilik yildonumumuzu unutuyorsa seneler sonra adimida unuturrrrr........

ya unutursada cok büyütme canım sonuçta erkekler kadınlar daha farklı dikkatsizler unutmuştur getirmediyse nolcak sanki dünyanın sonu deilya ona azcık kırıldıgınızı caktırın oakdar fazla ileriye gitmeyin herkesin yapısı farklıdır sonuçta

yoooo simdiden ustune gitmessen öyle alisirrr....erkek milletine yüz wermiyceksinnnn.......

Bence bir ara çaktırmadan nabzını yokla derim yoksa akşam o gelene kadar için içini yiyecek durmadan. Ve bana kalırsa akşam için sen birşeyler düşünebilirsin sonuçta çok taze bir evliliğiniz var hem kendini üzmemiş olursun hemde şayet bir hata yapıp unutmuşsa bile onu utandırmış olursun :):34:

evet unutmasa hatırlasa ,birşeyler yapsa harika olur ama evliliğinizde ciddi olumsuzluklar yoksa herşeyi buna hapsetmeyin. Anlıyorum ilk yıldönümünüz ve özel olsun istersiniz ama bunun için cıngar kopartmaya değmez. Hem erkekler kasten unutmuıyor her zaman, iş güç hayat meşgalesi unutturabiliyor. Başka bir gün telafi edebilir.. Biz kadınlar bazen çok şekilciyiz kusura bakmayın.

Son düzenleme:
bende bastan cok takiyodum.. ama zamanla anladimki erkek arkadasimada baktim abimede... erkekler o tip seylere hiiiccc deger vermiyolar.. bid efa kusuyosun sonra ozen gosteriyolar... ama bence gunluk surprizler daha guzel.. ozel gunde degil normal bi gunde bi sakiz almasi bil mutlu eder.. cok takmamak lazim..

Yorumlarınızda ki tepkiler bana aşırı geldi.. :92:
Tamam unutması hoş degil ama unuttu diye çok uzatıp kavgaya dönüştürmemenizi öneririm. Bi kere bu konuda yüz göz olursanız bidaha hç yapmayabilir:61:
Siz vaktiniz varken bişeyler yapın derim.. Sadece yemek değil bi film yada beraber mutlu oldugunuz herhangi bişey .. Albümlerinizi çıkartın eminim hoşlanır:91: unutursa da (inşallah unutmaz:9:) hafif bi trip yeterli olur:90: güzel geçirmeye bakın derim.:34:

Daha bugün bitmiş değil ki, bence biraz sabırlı olun ve akşam için planlar yapıp uygulayın.. Unuttuğunu sanmıyorum hele de ilk evlilik yıl dönümünüz bu sizin. Ha gerçekten unuttuysa da yaptığın hazırlıklar karşısında utanacaktır bence :) Umarım güzel bir gün geçirirsiniz..

benim erkek arkadaşım kendi doğum gününü bile hatırlamaz :)) o yüzden kızmıyorum, kızamıyorum.. art niyetli olmadığını biliyorum. szin eşiniz de art niyetli olmadığına göre, unutursa azıcık laf sokarsınız, sonra da romantik romantik yemeğinizi yersiniz bence :)

benim erkek arkadaşım kendi doğum gününü bile hatırlamaz :)) o yüzden kızmıyorum, kızamıyorum.. art niyetli olmadığını biliyorum. szin eşiniz de art niyetli olmadığına göre, unutursa azıcık laf sokarsınız, sonra da romantik romantik yemeğinizi yersiniz bence :)

art niyetli biri kesinlikle degil....ama ewlenmeden once bole degildiii....simdi boyle oldu

ınsallahh sızı utandırır mutlu eder ama unutrsada sız bı yemek falan hazrlayın suprız olsun en azından bu sefer utanırsa bıdahakıne dıkkat eder :))

walla bukadarini soyliyimmm...erkek milleti isine geldimi insanin kulu kolesi olur isine gelmeyenn seyleride unutmus gibi yapar hic caktirmazlarrr

:S:S evet bıraz ole caım ılk zamanlardakı gıbı olmuyolar hepsı ıcın geçerli hemen hemen ama napalım sevıyoruz alttan alıcaz sen yıne azcık dısını gosterde cok odunlasmasın:)))

Son düzenleme:
Back
X