• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler evlendikten sonramı ailesine bağlanıyor....

crazybaby256

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
30
0
36
Kayseri
mrb ben 2 yıllık evliyim eşim daha önce sabahlara kadar arkadaşlarıyla takılıp sabah işe giden bi insanmış ailesi doğru dürüst yüzünü bile görmezmiş hiç bi aktivite etmezlermiş şimdi ise ailesinin bi dediğini iki etmiyo

başka bi kanıda evlenen erkeğe ailesini şikayet ettikçe ailesine düşermiş diye duydum bu kanıların hangisi doğru ya :(ben nerde yanlış yapıyorumda eşim ailesine bu kadar düşüyo bana laf bile söyletmiyo hatalarını gördüğü halde ses çıkarmıyo ama bana kızabiliyo :(

mrb ben 2 yıllık evliyim eşim daha önce sabahlara kadar arkadaşlarıyla takılıp sabah işe giden bi insanmış ailesi doğru dürüst yüzünü bile görmezmiş hiç bi aktivite etmezlermiş şimdi ise ailesinin bi dediğini iki etmiyo

başka bi kanıda evlenen erkeğe ailesini şikayet ettikçe ailesine düşermiş diye duydum bu kanıların hangisi doğru ya :(ben nerde yanlış yapıyorumda eşim ailesine bu kadar düşüyo bana laf bile söyletmiyo hatalarını gördüğü halde ses çıkarmıyo ama bana kızabiliyo :(

canım ne desem bilemedim ama şöyle bi surum var eger eşinin ailesi hakkında olumsuz birşey söylüyorsan doğru olsa bile ailesine laf söyletmek istemiyordur sonuçta ailesi ama ne olursa olsun kimse ailesine doğru bile olsa olumsuz birşey söyletmez.bence kafana takma söyle şeyleri eşinede onun ailesi hakkında birşey söyleme yada söyleceksen eleştiriyomuşl gibi degilde daha yapıcı bir şekilde syle

en son babalar gününü kutlamaya gittik pazar günüde kaynanam soba kaldırılacak şu bu yapılacak falan dedi o anda abim istanbuldan gelmiş bende istanbuldan kayseriye gelin gittim kayınvalidemlerle evimiz ayrı bu arada tamam dedik eşime dedim ne diyo abim oda gelin görüşelim diyo dedi bende banyoya gittim eşimde gideris dediydi kaynanam hayır gidemezsiniz olmaz şunlar yapılacak gitmek yok basbas bağırıyo ben banyodan dinliyorum sonra işlerini bitirdik dediklerini yaptık kayınbabam görümcem allah var abisi özlemiştir gitsin dedi eşimde ikinizin dediğinide yaparıs dedi kayınbabama giderken hatta allah razı olsun dedim ve eşime yolda giderken anneme çok alındım hiç gelin olmamış sanki dedim söylediklerini hep duydum dedim ne dediki bişi demedi sonra hastalık stresinden yapmış olamazı diyo dedim sabah babama bağırıyordu ama diyo sen annemin hastalığına inanmıyorsun diyince kıyameti kopardım kavga ettik :(

Back
X