M Mihriban Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 12.699 18 206 Adana 3 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #21 benim koca yıllar önce güne katılmıştı hiç sormadım sohbetiniz ne üstüne oluyor diye ama eşlerini konuştuklarını hiç sanmıyorum.erkekler biz kadınlar gibi eşlerini çekiştirmezler bunu yapan erkek çok azdır genellikle iş futbol araba konuşur erkekler
benim koca yıllar önce güne katılmıştı hiç sormadım sohbetiniz ne üstüne oluyor diye ama eşlerini konuştuklarını hiç sanmıyorum.erkekler biz kadınlar gibi eşlerini çekiştirmezler bunu yapan erkek çok azdır genellikle iş futbol araba konuşur erkekler
ceku Yeni açmış bir çiçek Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2007 2.319 397 698 38 4 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #22 Benim sevgilim çok güzel ağırlardı kesin misafirlerini, beni de çekiştirirdi çok kıskanç napcam bu kızla bana bi akıl verin derdi :)
Benim sevgilim çok güzel ağırlardı kesin misafirlerini, beni de çekiştirirdi çok kıskanç napcam bu kızla bana bi akıl verin derdi :)