erkekler gün yapsaydı........

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
hayal bu ya,eşiniz arkadaşlarıyla gün yapsa sizin evde toplansa en çok neyden bahsederdi, yada sizin hangi özelliğinizden şikayet ederdi:27:
benimki dağınıklığımdan bahsederdi:1:, çok dağınık bu kadın bıktım artık derdi, bide gömleklerimin hepsini aynda ütülemiyo derdi:60:

hmmm benım kocam ayyy düşünenmıyorum arkadaslarına hizmet ederken :9::9:
benim ençok "sorularından bıktım" derdi (gereksiz çok soru sorarım)
"sökülen hiç bi düğmeyi dikmiyo" derdi (40 kez söyler anca sıra gelıoyo düğmeye)
"yemek bitince hemen bulaşığa dalıyo oturmuyo benle" derdi
"küstümü burnunu hemen indirmez süründürür beni" derdi

Eşim pek hamarattır çeşit çeşit ikramlıklar yapardı:) düşkündür de pasta böreğe. Bizim hanım iyi hoş ama arkadaşlara pek düşkün, benimle pek ilgilenmiyor, dışarı çıkmak istemiyor derdi.:16:

sevdiceğim armut piş ağzıma düş mantığında olduğundan sanırım arkadaşlarından da aynı hizmeti beklerdi :9::9::9::9:

Ayy erkekler gün falan yapamaz. Onların o boş muhabbetlerine, saçma salak artistliklerine katlanamıyorum. Hele birde futbol ve araba üzerine tam 1 saat muhabbet etmeleri inanılmaz sıkıyor beni. Hadi futbolu biraz anladım, atraksiyon var, sürekli güncel bişeyler var. Ama araba ne ya, araba işte, 4 tekeri, beygiri bilmem nesi var. Duran bir varlık benim için. Hiç haz etmedim 2-3 tane erkeğin muhabbetinin arasında kalmayı. Bide bize boş konuşuyorsunuz derler. Ben bakıyorum asıl onlar içi boş konuşuyor, gündelik hayattan hiç sözetmiyolar bile. Eşime bugun naptım diyorum, işe gittim, geldim yemek yedim, şimdi tv izliyorum. Bu 3 aktiviteden sonra tıkanıyo kalıyo. Çoğu şeyi anlatmıyor, önemli birşey oluyor, 3 gün sonra tesadüfen öğreniyorum, neden anlatmadın diyorum tepki yok.
Ben feministmiyim neyim? Bana hep sadece bayanların olduğu bir ev, sadece bayanların olduğu bir iş yeri çok ilginç gelmiştir. İş yeri odamda 3 bayan 1 erkeğiz. O 1 erkek sürekli gözüme batıyo..

hayal bu ya,eşiniz arkadaşlarıyla gün yapsa sizin evde toplansa en çok neyden bahsederdi, yada sizin hangi özelliğinizden şikayet ederdi:27:
benimki dağınıklığımdan bahsederdi:1:, çok dağınık bu kadın bıktım artık derdi, bide gömleklerimin hepsini aynda ütülemiyo derdi:60:

benım kocam benım hakkımda arkadaslarına olumlu olumsuz birşey söylemez asla ...20 yıldır görüştüğü arkadaslarıyla bir araya geldıklerınde genelde yeni cıkan filmlerden teknolojik şeylerden ve pc oyunlarından bahsederler bunuda teknolojık dılle konustukları ıcın ben genelde şikayetçi eş/yenge oluyorum :D

buyrun beyler buyrun oturun derdi nişanlım.. hemen bi neskafe dayardı önlerine.. türk kahvesini beceremez de pek :1: sonra başlarlardı muhabbete..
- beşiktaşa handikap 1 mi çeksem
- oğlum dur hele ben valencia yı üst oynadım
- ilk yarı 2 olur o maç beyler..
- deplasmanda oynuyor oğlum ne ilk yarı 2 si, 0 oynadım ben valla
- beyleeer bugün adana var (atyarişindan söz ediliyor)
- ben 3. ayakta kandemiri tek attım
- oğlum o at kısacı 2000 de koşamaz ki :41:
- üstelik çimde iyi o adana kum pist bugün
- iyi de bu at adanayı iyi koşuyor, izmirde vasat ama..
- oğlum acıktım lan ben yok mu bişey ? :56:
- karnıyarık, içli köfte , cacık, meyhane pilavı var ellerimlen yaptım :6:
- :53: :53: :53:
- şaka lan şaka, hemen şampiyon döneri ariyorum, alo abii b.yoluna 5 tavuk döner 5 acık ayran hemen abi bu ayılar çok aç :56:
- oğlum betson a bi 20 lira yatır da bi kupon yapalım
kuponlar yapılır 5 tane kafa bi laptop ekranına bakar, bi yandan live tv den maç canlı izlenir,
- ofsayt ofsayt allaaama ofsayt bipppppppppppppppppppppp... :47: :47: :47: hakem ben senin taa biiiiiiiiiiiiipppppp :47::47:
- yattık a.... biiiiiipppppppppp :47:
dönerler yenir dönerlerin kağitlari yerlere atılır, kupon yatmıştır ama umutlar sönmemiştir hala akşam içilecek biraların parası çıkabilir ve evet altılı ganyanın ilk ayaği başlamıştır, start verilir ve koşu başlar, 4 numaralı altunhisar rakiplerinin 3 boy ilerisinde ve evett evett selim kayayla tunaboy iç kulvardan geliyooooorrrr, 2 boy geriden ömer çelikle gelincik atak yapmaya devam ediyor, ve evet evet evetttt evettt selim kayayla tunaboy burun farkıyla yarışı alıyor
- :53: :53: :53: :53: hasssssssss......... bippppppppppppppppppp :50: :50: :50:
- daha kafadan yattık hay ben böyle işin ...... biiiiiiiiippppppppppp
- selim kaya hay ben senin :47: bippppppppppppppp
- oğlum ben gidip 5li ganyan yapip geliyorum
- 5. koşuda saruhan tek oğlum , kimse geçemez o atı
- güvenmiyorum oğlum ben adana oynanmaz
- hadi git de gel ben de betsona bi 20 tl daha yatıracam federerin tenis maçı var..
İşte böyle canlarım.. benim nişanlım gün yapmaya kalkışmasın lütfen.. hem maddi hem manevi açıdan ilişkimiz büyük hasar görüyor.. :51: o yüzden ona erkek günü münü yasssaaahhh :51: gününü yerim onun ben

aman onlara kahvehanelerde günlerini yapıyorlar zaten.
maç, kadınlar(hayallerindeki), para, iş vs. konularda ortada dönen muhabbetler.

Benim eşim gününü akşam saatlerinde yapardı sanırım,mezelerini,çerezlerini hazırlar,rakısını açar,müzik eşliğinde(müziksiz asla durmaz)güncel olaylar,siyaset,biraz futbol, daha çok espri ve eşsiz ses tonuyla mükemmel bir sohbet ortamı kurardı.(beni çekiştirmezdi)

Son düzenleme:
Benimki asla yapmazdı gün mün,

Adam konuşmaya üşenir ,ne misafiri,ne günü.

Onun derdi yok zaten,televizyonunu ve bilgisayarını elinden almayın yeter........

benim eşim eve gelen arkadaşlarına hizmeti kendi yapar ben mutfaktan uzatırım sadece o yönden iyi hizmet eder:1:
en güzel yaptığı menemen birde çay demlerdi ohh tamamdır :27:
adamın şarkı söyleme ve göbek atma gibi bir fobisi olduğundan öyle şeylere hiç girmezdi :1:
benden şikayetde bulunacaksada bıktım artık bu kadının temizliğinden pinpirikliliğinden derdi kesin :1:

oyyy benım böçüğüm cok sever karı dırdırı yapmayı benımle yemek yapar yardım eder bana.bırakın erkeklerle gun yapmayı o kadın larla bıle yapar ( bızım akrabalarla tabıı ) hatta amelıyat olmustu da hasta gormeye gelmıslerdı bende kısır yapmıstım ıyılesıyımde gun yapalım demısti :) aşkım ya cok sevıyorum ben onu yaaaaa:16::16::16::16::16:

Benimki asla yapmazdı gün mün,

Adam konuşmaya üşenir ,ne misafiri,ne günü.

Onun derdi yok zaten,televizyonunu ve bilgisayarını elinden almayın yeter........

Okurken kendim yazdım sandım:) Benimkide böyle, konuşmaya üşeniyor. Hayattaki en büyük hobisi tv ve bilgisayar. Öyle misafirim gelmiş, yada biz misafirliğe gidelim hevesleri yoktur. O sadece kucağına laptopu alsın, kumandasıda yanında olsun hayat ona güzel. Ancak içince çenesi düşer, sırf konuşsun diye her allahın günü içirecek değilim.
Evlenmeden önce sosyal sayılacak biriydi. Şimdi niye böyle oldu anlam veremiyorum:( O imzayı attınca bi asosyalleşti anlayamıyorum.

Benimki açlığımdan bahsederdi kesin...
Hatta şöyle derdi

"hacı ya benim hatunun hiç tokum dediğini duymadım görmedim....Eğer pakize yok yemem aç değilim az yerim derse korkcan açım derse oradan kaçıcan "

Hee birde çok konuşmamdan bahsederdi....

"Hiç susmuyor nerden buluyor öyle konuları anlamıyorum... Bazen dinliyormuşum gibi yapıyorum ama nafile ... konuyu anlattıktan sonra test ediyor beni senin konuyla ilgili fikirlerini alayım vs... bu hatunla ömür geçer mi????"

Geçer mi geçer herhalde:1:

mutlaka ıddaa konusu olurdu yok şu maç noldu yattı mı kalktı mı bana bıle gına geldı artık ıddaa bayısıne gıt gel :19:

ama benımkı arkadaşlarınla gün yapsa eğer konuşmaz pek

rakısını bırasını alır geçer playstatıon karşısına

sessız uslu uslu oyununa bakar

benıde çekıştırmez kımsenın yanında :20:

Erkekler gün yapsa (ki hiç olmuycak bişey:) sizce eşlerini çekiştirirler miydi? Bence geneli bahsini bile açmazdı. Hatta sanmıyorum ki hiç bi erkek eşini çekiştirmez erkeklere karşı. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum :ssz:

erkekler gün yapsa emin olun ne sevgililerinden nede eşlerinden bahsetmezlerdi.

nil karaibrahimgil'ın de soyledıği gibi ; ".seks, para ve futbol hep sohbetleri"::36:

Back
X