erkekler güvenilir yaratıklar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
her daim güvenelimmi sevgilimize eşimize?

Nann ne çok meraklısın sen:icecream:
Güven yaratılırr unutma!!

arkadaşlar sevgilinize eşinize güvenmiyorsanız zaten neden sevgili eş oluyorsunuz? güvenmediğiniz birisine nasıl sırlarınızı açıp nasıl yakın olacaksınız? en başta sizin için bi problem bu. hayatta hersey ınsanın basına gelebılır bu ıhtımal vardır ama bu yuzden de sevgılılerınıze eslerınıze guvenmemezlık yapmak temelı cürütmek demektir. bir çok problem olusmasına neden olur. ama onceden vukuatları varsa sevdiğinizin gözünüzü kapatmayın tabiki.

..........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkeklere güvenmeli tabi..
Ama net değil,brüt:kahve:

valla güvenmeden yasanmaz insan hasta olur valla paranoyalarla
ben erkek arkadasıma cok güvenirim ama sonucta erkektir belli olmaz :)

Güven iki kisi arasinda yasanan özel birseydir..
bu konu icin kimse kimseyle kiyaslanmiyacagi gibi
illaki verilen güvende zaman zaman gel-gitlerde olusabilir..
bu birazda kisinin bakisiyla alakali

Son düzenleme:
ya kızlar bu bır gercekkı her erkek bıraz ısvelı cılvelı dekolte gıymıs bır kadın gordugu zaman gozu kayar aklından gecırır... ıstısnalar elbette vardır tabı. ben erkek arkımı cok sevıyorum coksekeriremsu ve guvenıyorum ama bazen guvensızlık olmuyor degıl tabii:uhm:

ummadık taş baş yarar. güvenmek lazım ama, dikkatle incelemekte aynı anda...

bence erkeklere güvenin.o yaparsa yapar o zamanda ayrılırsınız başka biriyle olduğu için.boşu boşuna paranoya yaparsanız ilişki yıpranır.ben bide şunu düşünüyorum onun aldatması çok rencide edici ayrılrım tabiki ama hiç kıskanmam.sonuçta beni seviyosa bide benim yanımdaysa benim olmuşsa o zaman hiiç kıskanmam umursamam bile.benim birazda huyum bu kıskanmaya boş vakit ayırmak istemiyorum

pinkgirl haklın dekolteli kızlara bizde bakıyoruz onlarda baksın nolucak ki.yanımda bakarsa sorun yaparım ama ben yokken bakabilir,bakabilir derken hani biz nasıl bakıyorsak.ben öyle kızlar görüyorum ki bakıp kalıyorum o derece.aman olsun bende güzelim noluyo baktıklarıyla kalıyolar.benim bi tanecik aşkım bana yetiyo.

Her erkege guvenilmez ama zaten sevgilinse ve uzuuuun sureli bi iliski yasiosan yada iliski yasiosan zaten guvenmissinki baslamissin ama guvenip sonra ah keske guvenmemisim gibi bi durumda olur. yazdigimdan ben bile biey anlamadim şakkıdı :lepi:

güvenilrler mi bilmiyorum ama yaratık olduklarına son derece katılıyorumm:roflol::roflol::roflol::roflol:

güven olmayanınca saçma sapan düşünceler gelir insanın aklına paranoya lığa kadar gider bu ama çok da güvenmemk lazım yaa nebilim babnın oğluna bile güvenmican diyolar ya elin oğlunada fazla güvenmicen ama belli etmicen güvenmediğini

Güven olmadan bi ilişkinin yürümesi imkansız bence yada benim hayatımda bu böyle diyim tabiki erkek arkadaşıma güveniyorum ama sonsuz bir güven mi hayırbenneyaptımki

Eşinizse güvenin, güvenmiyorsanız da eşiniz olması için hiç bir neden yok..
Boşverin gitsin..

Ayrıca ben güveniyorum hem de çok...
Ona da kendime de..
Bir gün eksilme hissedersem kendimde..
Şüphelerle yaşayacağıma onsuz yaşarım daha iyi.

Back
X