• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler guzel giyimli bakimli alimli bi kiza yaklasmaya cekinir mi

bu erkeklerin seçimiyle alakalı vede zevkiyle. kısaca kıstas değil. bende üniv dedeyken giyimime dikkat ederdim. son gün bana dennilen şuydu. bir gün rimelsiz görmedik seni.
kısaca erkeğine göre değişir bu
ha ayrıca, manken gibi güzel olabilirsiniz. makyajlıda şıkta. önemli olan mütevazi görünmeniz. soğuk değil sıcakkanlı olmanız. o zaman zaten beğenen yaklaşır.

cok iyi bu okulda okuyorum erkekler bu tur islerle pek icli disli olmamis zamaninda utangac ve cekingenler kendi erkek arkadaslarimdan biliyorum kendi icleinde yasiyorlar cesitli sartlsri bilmeden kesin yorum yapmasaniz iyi olur :) hemen kendini sevmis biri gormeyin aninda yapistirin kendini begenmis sifatini tesekkurler

Senin sartlarinin da benimkinden bir farki yok ben de ankarada turkiyenin belki de en iyi teknik universitesinde okuyorum. Bunun okulla falan hicbir alakasi yok. Ve profiline baktim ben de muhendislik okuyorum.

Sana kendini begenmis sifati yakistirmaya merakli degiliz. Ben ki bu forumda kendini guzel bulan arkadaslara laf soylenmesine en karsi kisilerden biriyimdir ozguvenin iyi oldugunu savunurum. Ama sen burda gelip de bakimsiz bi an okula gitmem manken gibi oldugumu soylerler falan gibisinden konusursan hele ki 1.75lik bir boya biraz da uzunum diye belirtirsen burda kendini biraz fazla begendigini ve guzelligi sadece fiziki gorunuse indirgedigini goruruz.

Yani biz sana farkli bi acidan bakmaya calis diyoruz sen hala ben cok mukemmelim bana yanasamiyorlar kafasinda diretiyorsun. Arkadasim mukemmel degilsin kendini kandirma. Biz senin kendini kandirmani engellemeye calisiyoruz hipotezini curuterek.

Sana ozel bi garezimiz yok.... ama bizce, altini cizerek soyluyorum bizce biraz kibirin var ve bunu yansitiyorsan ondan gelmiyorlardir. Bunu da dusunmeni rica ediyoruz...

valla teyzende diyorsa vardır bir bildiği biraz da sade bir tarz dene bakalım ne oluyor, kot pantolon salaş bir tişört hafif makyaj takıl :) saçları da yataktan kalkmış gibi dağınık topla of çok çekici :)

erkekler güzel kızlara bakarlar, konuşurlar ama kafa dengi ve cana yakın kızlarla arkadaş olur, ilişkilerini de onlarla yaşarlar. Bu pek çok kez yaşayıp gördüğüm bir şey. Yani bakımlılık, güzellik ilk etapta dikkat çeken ama eğer arkası boşsa erkekleri bağlamayan bir durum. Senin için söylemiyorum, genel olarak bu yönde.

Diyelim ki (universiteli) erkekler guzel giyimli, bakimli, alimli kizlara yaklasmiyorlar onermesini dogruladik...

Topuklu ayakkabidan, şık giyinmekten vaz mi gececeksiniz?

Erkeklerin 'bu kiz bana bakmaz' ozguvensizlikleri yuzunden istedigimiz tarzda dolasmayalim mi?

İste bu mantikla fistik gibi kizlar 'beni makyajsiz begeniyor' diye ruh gibi...

'Topuklu bana yakismiyormus' dendi diye diger erkeklerin gozunde yer mantari gibi...

'Mini etekle yollu gibi durdugumu soyledi' diye sifir bacak boyuyla uzun etekli dolaniyorlar ortalikta.

Hatta abartip Allah icin degil sevgilisi, nisanlisi, esi icin kapaniyorlar.

'Ben o kafada degilim' demeyin, tarzinizin erkekleri uzaklastirmasi ihtimaline kafa yormasaniz burada konu acip bunu sormazsiniz.

Bir kadin gercekten icinden gelerek anlattiginiz tarzda giyiniyorsa ustundekileri severek tasir.

Kim begenir kim begenmez, yanina kim gelir kim gelmez umursamaz.

Sorunuzun cevabina gelince, erkekler bu stilde giyinen kizlara yaklasamasalardi...

Model fiziginde ve gayet şık kizlarin tamami yalniz kalirdi.

Oysa maddi kosullar eskisi gibi degil ve model gibi giyinen gayet hos cocuklar da var universitelerde ve oyle kizlarla birlikteler.

Yani onerme yanlis, sizin ya mesafe ayarlama konusunda sorununuz var ya da iliski icin dogru zaman degil.

Bu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizim:KK22: kizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz
bu kibirle kmse senin yanına yaklaşamaz ki zaten tatlım:KK51:

Genelde soyle dusunulebilinir
Mesela tarz bi erkek gordugumuzde kesin sevgilisi vardir yaaa gibi bi iç geçirme yapariz :D
Ayni mantik olabilir

bence erkek arkadaşının olmamasından yakınma konu sahibi
zamanı gelince doğru olan ve sonsuza dek yanında olacak bir erkek arkadaşın olacak
zoraki birşeyler ısmarlama seyler bence kısa soluklu oluyor ki
sadece süslüsün diye seni kimse sevmez ancak fiziksel sever yani anladın sen onu

Şimdi güzel giyinmek var, güzel giyinmek var.
Öyle kızlar goruyorum ki makyajları saçları kıyafetleriyle o kadar korkunc gorunuyorlarki ama sorsan ben bakımlıyım ben guzel giyinirim ben manken gibiyim edalarında.
Belki de zevksizsindir ve 'manken' fiziğini yanlıs giyinerek yanlıs secimler yaparak kapatıyorsundur.
Erkeklerin kezo dediği tiplerdensindir.
Olamaz mı? Olabilir.

Yo hic tanimadigimkizlar uzerindekini nerden aldin diye gelip sorarlar falan herkes begenir tarzimi

Neyse evet hepiniz haklisiniz ben aslinda cirkinim bahane ediyorm kibirli kendini begenmis kezonun tekiyim :))))

çekinirler tabi hele abartılı kokoş bi tarzın varsa fiyuu :) bi kot bi tişört takıl biraz bakalım ne olacak

Şimdi herkes sen güzel değilsindir, kendini beğenmişsin vs. atlamıştır yorumlara :KK70:
kkda bile çekemezlik varken :KK53:

ben hiç havalı, kendini beğenmiş bulmadım seni. insanın kendini bilmesi iyidir, iyi :KK14:

evet çekinirler. tabi burada tek etken dış görünüş değil genelde yaklaşmadan önce ölçüp biçerler, kendilerinden yukarıda gördükleri kadınlara da kolay kolay yaklaşamazlar. egoları ezilir hemen yoksa biliyorsun. aman çok kazanmasın, aman çok aşmasın vs. :KK14: beni oğluna isteyen bir amca vardı, annem italyaya gidecek yüksek lisansa dedikten sonra vazgeçmiş, yok bize fazla demiş mesela :KK14:

tabi senin tavrın da önemli -yılışık olanları ayrı tutarak söylüyorum- genelde sen yeşil ışık yakmazsan da yaklaşmazlar

Son düzenleme:
Diyelim ki (universiteli) erkekler guzel giyimli, bakimli, alimli kizlara yaklasmiyorlar onermesini dogruladik...

Topuklu ayakkabidan, şık giyinmekten vaz mi gececeksiniz?

Erkeklerin 'bu kiz bana bakmaz' ozguvensizlikleri yuzunden istedigimiz tarzda dolasmayalim mi?

İste bu mantikla fistik gibi kizlar 'beni makyajsiz begeniyor' diye ruh gibi...

'Topuklu bana yakismiyormus' dendi diye diger erkeklerin gozunde yer mantari gibi...

'Mini etekle yollu gibi durdugumu soyledi' diye sifir bacak boyuyla uzun etekli dolaniyorlar ortalikta.

Hatta abartip Allah icin degil sevgilisi, nisanlisi, esi icin kapaniyorlar.

'Ben o kafada degilim' demeyin, tarzinizin erkekleri uzaklastirmasi ihtimaline kafa yormasaniz burada konu acip bunu sormazsiniz.

Bir kadin gercekten icinden gelerek anlattiginiz tarzda giyiniyorsa ustundekileri severek tasir.

Kim begenir kim begenmez, yanina kim gelir kim gelmez umursamaz.

Sorunuzun cevabina gelince, erkekler bu stilde giyinen kizlara yaklasamasalardi...

Model fiziginde ve gayet şık kizlarin tamami yalniz kalirdi.

Oysa maddi kosullar eskisi gibi degil ve model gibi giyinen gayet hos cocuklar da var universitelerde ve oyle kizlarla birlikteler.

Yani onerme yanlis, sizin ya mesafe ayarlama konusunda sorununuz var ya da iliski icin dogru zaman degil.

Elbette insan giyim tarzini erkeklere göre ayarlamamali fakat konu sahibini tanimadigimiz hale, bir kaç mesay yazdigi halde, hepimiz konu sahibi kendini begenin, bir kibirli oldugunu düsünüyoruz, yada böyle bir algi var. Büyük ihtimal ile de bu havayi disariya saçiyordur. Yani surda boyunu, giyim tarzini her seyini anlatti fakat karakteri üzerine 1 harf bile bahs etmedi.

Ki güzellik her zaman sadece dis taraftan belli olmaz, iç tarafin güzelligi de önemlidir. Baze kizlar mesela süper güzel degil fakat o kadar sempatik ki, o güzelligi, hoslugu herkese saçiyor. Yani bence sorun konu sahibin dis güzelliginde degil gibime geliyor. Biraz daha mütevazi olsa, kendini gelistirse, karakterine yatirim yapsa, birçok sey degisir gibimi geliyor.

Bu arada "erkek için tarz degistirilmez" diyorsun da, su an konu sahibi anladigim kadari ile, sirf dis dünyadan begeni toplamak için fazla bakima önem veriyor. Bu'da yalnis degil mi? Bilemiyorum, sahsi fikrim bakimli olmak güzel birseydir, fakat fazla abarti hos degil tabiki. Mesela bende okula gittigimde sabahin köründe bi saçimi baglayip kot ile felan giderim okula. Sonra baska kizlari görüyordum, full makjaj, saç bas, kiyafet,.. sanki okula degil dügüne gidiyorlarmis gibi. Ve ben her zaman bu kizlari biraz kafasi bos olarak görürdüm. Bana göre dis görünüse çok fazla önem veren bir insanin çogu zaman iç güzelligi pek güzel degildir.

Bir şey dicem, hani şimdi konu başlığında genelleme yapmışsınız ya erkekler diye, ben öyle her erkeğin bana bakmasını istemezdim mesela benim beğendiğim uzun saçlı metalci tipler de ağır makyajlı, topuklu ayakkabı vs. giyip fönlü saçlı dolansam bana doğal olarak bakmazdı. Eşim falan hala sevmez öyle bir kadın gördüğünde şu makyajını çıkarsa da ne dediği anlaşılsa, hiç mi uyaran arkadaşı falan yok, oysa istese güzel gözükebilirmiş diye yorum yapar, yani her zaman erkeklerin çekinmesi diye bir şey yok ortada. Bazıları gerçekten güzel giyimli, bakımlı, alımlı (!) kadınlardan hoşlanmıyor, güzel giyim, bakım ve alımlılık algıları sizle hiç uymuyor o kadar, onlar için de böyle dışarı çıkmıyorsunuzdur zaten sorun yok ama yine de algılarınız yanılmasın.

Bu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizim:KK22: kizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz
evet.Bende üniversitede cok gösterisli bir kızdım ve sınıfın hiçbir kızı beni sevmezdi.Sevgilimde olmadı zaten üniversite öğrencilerinin amacları cok daha yatak üzerine.Ceplerinde de fazla para olmaz kızdan gecinmeye kalkarlar.Boyle erkekler eve de adam olmaz yani sanmıyorum :KK70: hic unutmam ilk bulusmada hesabı ben odemistim sonrada görüsmeyi kestim il dısında aileden uzak okuyan herkes birbirinden gecinmeye kalkar sükür benim ihtiyacım olmadı böyle seylere.Sen tarzından hicte bile ödün verme :KK66:

Şimdi güzel giyinmek var, güzel giyinmek var.
Öyle kızlar goruyorum ki makyajları saçları kıyafetleriyle o kadar korkunc gorunuyorlarki ama sorsan ben bakımlıyım ben guzel giyinirim ben manken gibiyim edalarında.
Belki de zevksizsindir ve 'manken' fiziğini yanlıs giyinerek yanlıs secimler yaparak kapatıyorsundur.
Erkeklerin kezo dediği tiplerdensindir.
Olamaz mı? Olabilir.
olmaz mı olabilir :))) bu şarkıyı hatırlattın bana :KK53:

Ya ben manken gibi fiziği olup,güzel giyinen,bakımlı kızlara yanaşmayan erkek görmedim hiç bu zamana kadar.
Hele ki fiziğin güzelse. Yüzünü geçtim. Çünkü erkekler genelde fiziğe baktığı için.

2 seçenek var;
1- genelde hep bu düşünülür: "bu kızın kesin sevgilisi vardır abi. Bunu boş bırakmazlar. Bu kız bana bakmaz" vs vs vs söylemleri.
2- tarz bi bütündür. Yani dış görünüşün kadar içinin de güzel olması gerekir. Konuşmanın,oturup kalkmanın,edebinin,adabının.
Yani dışın güzel,için boşsa daha çok yalnız kalacaksın demektir.

Back
X