• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler guzel giyimli bakimli alimli bi kiza yaklasmaya cekinir mi

Gerçekten görmediğin bir şeyi, başka bir şey ile karışlaştırmak benzetmek yeterince tuhaf. Daha tuhaf olan bir şey var ki, güzel veya yakışıklı insanlar iltifat duymaktan dolayı mutlu olmaz tam tersi sıkılırlar... Zira güzel, zaten güzel olduğunu bilir başkasının sözüne ihtiyacı yoktur.

E tamam.
Guzelim desem "kendimi begenmis"
Baskalari da diyor desem "guzel olan kendini bilir milletin lafiyla mutlu olmaz" oluyor
Ahahaha daha fazla bir sey soyleyemeyecegim :)

Benden cook daha guzel olan arkadaslarim bar ben mukemmelîm demiyorum onlarinda uzerlerinde erkeklerin bakislari var ama gel gelelim bi adim gelmiyor erkeklerden. Bizim okulla alakali bir durum erkekler kendi diyor ustunu basarak soyluyorum,okuldaki her erkegi kendine asik sanan kizlar yuzunden guvemleri kirilmis kimseye yanasmiyolar herkes demiyim %80 boyle,kendimarkadaslarim dahil. gorusmek isteyenler var da ben istemediktensonra ne anlami var ben hoslandigim biri oldugu zaman bana yaklasmamasindan korkuyorum ondan karslik aldigim halde kendi arkadaslarim diyor kizlar icin bunun sevgilisi vardir bakmaz bize diye anlatabildim umarim?
ya sizde ya karşıda bir iletişim problemi olabilir, erkeklerle sosyalleşmeyi seven erkeklerle bir arada olabilirsiniz, karakteriniz onlara uygun olmayabilir, sizi yeterince güzel bulmuyor olabilirler, sizi fazla havalı buluyor olabilirler.
kısacası biriyle birlikte olmak için doğru imkan yoktur ve doğru zaman değildir.
akışına bırakın bence biraz, eğer sorun sizde değilse, doğru olan biri nasılsa çıkar.

Anlattığınız kadar güzelseniz
sevgilinizin olduğunu düşünüyorlardır
ben güzel bir kız görsem yalnız olduğunu düşünmem

E tamam.
Guzelim desem "kendimi begenmis"
Baskalari da diyor desem "guzel olan kendini bilir milletin lafiyla mutlu olmaz" oluyor
Ahahaha daha fazla bir sey soyleyemeyecegim :)

Alakası yok, güzelsen güzelsindir bu kendini beğenmişlik değildir, bunu söylemektede sorun yok demek istediğim çocukluğundan itibaren güzel lafını duymaktan bıkıyor insan ve bir süre sonra irite oluyorsun. Zira güzellikten başka meziyetleri var insanların ve bunun farkedilmesini istiyorsun. Şöyle düşün, çok güzel olarak anılmak mı yoksa çok zeki ve kültürlü bir kız olarak mı anılmak istersin? Maalesef erkek milleti için ilk bakış önemli ama olay daha derine inebilecek biri ile karşılaşabilmek. Buda senin okul ortamında şu an mümkün değil. Mesajıma ekleme yapmıştım onuda oku...

ya sizde ya karşıda bir iletişim problemi olabilir, erkeklerle sosyalleşmeyi seven erkeklerle bir arada olabilirsiniz, karakteriniz onlara uygun olmayabilir, sizi yeterince güzel bulmuyor olabilirler, sizi fazla havalı buluyor olabilirler.
kısacası biriyle birlikte olmak için doğru imkan yoktur ve doğru zaman değildir.
akışına bırakın bence biraz, eğer sorun sizde değilse, doğru olan biri nasılsa çıkar.

Takmiyorum zaten artik sadece merak ettim danismak istedim

Su cok guzel kadinlara erkekler yalniz olmadigini dusundugu icin yaklasmaz fikrine, kesinlikle katilmiyorum Aksine cevremdeki cok guzel kadinlarin (frapan ve rukus bile hatta aptal bile olsalar) sevgilileri hatta esleri oldugu halde erkeklerin ilgisi devam ediyor :KK51:

Bu arada yanlis anlasilmasin o cok guzel kadinlardan biri degilim ben, manken gibi hic degilim :KK45:

Son düzenleme:
Ne istiyorsan onu yap derim, nasil hissediyorsan oyle ol.

Ben 28 yasindayim, en iyi arkadasim da benimle yasit ve genelde giyim tarzimi elestiriyor. Kendisi kot, tisort takilir, ben designer da giyerim, topuklu ayakkabi da giyerim, gunluk elbise de giyerim...yani bu bir stil meselesi. O da beni begenmez mesela.

Simdi sekerim, universitede insanlar genelde rahat takiliyor. Rahat takilan bir cocuk seninle uyusmayacagini dusunup tipine bakarak sana yaklasmayabilir. Dha cok giyinmeyi, gosterisi vs seven cocuklar sana ilgi gosterecektir, sen de onlara.

dedigim gibi rahat ol, ciinden kokos olmak geliyorsa aynen devam. (Yasasin kokosluk:))

Benimkiyle tanışmadan önce bana uyuz oluyodu. Hiç muhabbet etmezdi. Salak buluyomş. Ondan yanaşmıyomş. Belki öyledir :KK76::KK49::eek:

Bana da kimse yanaşmıyor, bende bakımlıyım, ojesiz, makyajsız sokağa çıkmam. Mesleğim gereği bakımlı olmam lazım, bana kimse yanaşmıyor çünkü ben soğuk nevaleyim. :) Ancak benimle konuşacak o zaman herkes "sen hiç göründüğün gibi değilsin" diyorlar. Ben kabul ediyorum, suratsız biriyim. Herkes havalı sanıyor, aslında değilim. Bence seninde insanlara İTİCİ gelen bir yanın vardır.

Vallahi doğru söylemişsin. Birde bu insanların "manken gibi" betimlemesine hayranım doğrusu. Hayatlarında kaç tane gerçek manken gördüler acaba.

manken gibi deyimleri bence reelini görünce tuzla buz oluyor zaten :)
her ince güzel fizik manken gibi değildir 160 boyunda bir kız manken gibi olamaz ki zaten.
yani mankenler de en güzel fizikli midir orası da göreceli
çok gereksiz meseleler genetik olarak sahip oldukları şeyle övünmek bana göre çok abes

Bana da kimse yanaşmıyor, bende bakımlıyım, ojesiz, makyajsız sokağa çıkmam. Mesleğim gereği bakımlı olmam lazım, bana kimse yanaşmıyor çünkü ben soğuk nevaleyim. :) Ancak benimle konuşacak o zaman herkes "sen hiç göründüğün gibi değilsin" diyorlar. Ben kabul ediyorum, suratsız biriyim. Herkes havalı sanıyor, aslında değilim. Bence seninde insanlara İTİCİ gelen bir yanın vardır.
Beni de ciddi sanıyorlarmıs dısarıya aynen öyle olmamak lazım ya ama farkında değiliz işte

Klasik türk kızı cevapları : çekinirler kesin bu kızın sevgilisi fln var derler . Öyle bişey yok ya erkeğe azla bakım ve makyaj itici gelebilir o yüzdendir yada özgüen ama çekinirler sevgilin var diye gibi bi olay söz konusu değil bence

daha çok asılırlar, çünkü türk erkeğindeki genel önyargı aşırı süslü ve makyajlı kız sığ düşünce yapısındadır yada daha kolay elde edilir vb malesef.. sade ve güzel ama tarz kızlardan çekinirler çünkü o kız özgüvenlidir ve güzel olduğunun farkındadır az bir makyajla bile güzel görünüyordur.. gerçi bunları boşa söylüyorum ben konunuzu şöyle anladım; o kadar güzelimki acaba bu yüzden mi sevgilim yok? evet güzelsin demekki diyerek ego takviyesi yapacak kimsede çıkmamış gibi..

Back
X