• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler guzel giyimli bakimli alimli bi kiza yaklasmaya cekinir mi

Bunların erkekleri ittiğini sanmam zira şu an en çirkin erkek bile Brad havalarında.belki bu artılarınızın yanında bide ciddi oturaklı duran bi kızsınızdır çünkü şimdi Üniversite'de erkekler takılmalık eğlencelik kız arıyo hepsinin aklı beş karış havada.siz ilk tercihleri olmayabilirsiniz bu yüzden.benim beğendiğim çocuk bile beni ilk buluşma için bara davet etti gitmedim adamın sesi çıkmadı daha :) ki bende bakımlı hoş bi kızım ama değer verilen Şeyler artık farklı.

Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin.  :KK66:
Kendin olamadıktan sonra sevgilin olsa kaç yazar?

Türk erkeğinin en eziğinde bile müthiş bir özgüven vardır ve bakımlı kızlara bayılırlar. Hiç sanmıyorum :)

Bu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizim:KK22: kizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz

hahaha kıskandıklarından canım..

ayrıca bu kadar meziyetlere sahipsen neden böyle saçma düşüncelere giriyorsun ki?

konu sahibi senın yerinde olmak ısterdım ..yanlış insanlarla zaman kaybetmektense... bir gün sevip sevileceğin bir ilişkiyi bekelmek en güzeli :) şuanda aşk acısı da çekıyor olabilirdin :)

Bu arada bahsettigim erkekler belli yasa gelmis ozguveni oturmus adamlar degil tabiki universiteliler :) Ben biraz erkek arkadasim olmamasindan yakinan bi kizim:KK22: kizlar ben bakimliyimdir yani guzel giyinmeyi renk uyumu vs bu tur seylere dikkat ederim bu arada universitedeyim her gun makyaj yaparim sacima falan ozenirim ama oyle kokos degilimdir herkes begenir tarzimi falan.bide boyum uzun biraz 175im arada topuklu bot fan giyiyorum iste 6-7 cmlik neyse iste teyzem (arkadas gibiy dertlesiriz derdimi anlatirim dinler falan) iste biraz daha sade ol seni hic bi kot bi tisortle gormedim diyo oyle diyince moralim bozuluyor boyle mutluyum sonucta. Benden kisa kiz arkadaslarimda niye topuklu giyiyosun ihtiyacin mi var diyo bi arkadasimda biraz daha sade ol disardan cok hvali manken gibi duruyosun diyor bu durumda bende acaba erkekler yaklasmaya cekinir mi dusuncesi olusturdu siz ne dersinz
tip değil de mizaç etkiliyor bence
mesela dışarıdan soğuk kimseye yüz vermez duruşunuz varsa gelmezler
ama güzel giyinen bakımlı hoş aynı zamanda sıcak bir insansanız çevrenizde dört dönerler
anlatabilmişimdir umarım:)

tavır ve davranışlarını hiç sorguladın mı?
güzel kadınların talibi çok olur çünkü.
eğer sana yaklaşmıyorlarsa itici bir şeylerin olabilir. farkında değilsin belki.

mesela bu tarz benim kızlarını düşünelim... uzun boylu, zayıf, bakımlı, full makyaj kızlar.
ağızlarını açtıklarında bana göre bütün hoşlukları gidiyor.
çünkü çingene gibiler.
boş kafalı, şımarık ve cahiller.

ama sen diyorsan ki "yooo bence çok asil o kızlar", o zaman kendi tarzını, hal ve tavrını bir sorgula derim.

ayrıca sen ve ben aynı boydayız :)) ve gayet topuklu da giyiyorum. insanlar da beğeniyor.

bir de "kesin sevgilisi vardır" diyerek yanaşmadıklarını sanmıyorum.
erkek milleti gerçekten bir kadına hasta olmuşsa, her türlü şansını dener. sonuna kadar.

Güzel ol, istersen en itici kız ol yine bir sürü kişi talip olur. Ki bizim erkeklerde olan özgüven kimsede yok : )

Öncelikle kendinizi anlatış şekliniz bana fazlasıyla narsist geldi. Anlattığınız özellikteki bayanların etrafında erkekler daha fazla pervane olur benim bildiğim. Sizde birşeyler ters gidiyor olmalı.

Ben bayan oldugum halde Uzun boylu kızlardan pek hoşlanmıyorum bence boyun zaten uzun bide topuklu 1.80 geçiyorsun dur bizim komşunun kızı da 1 75 ve erkekler bana teklif etmiyorlar daha kısa kızlara teklif ediyorlar falan diyor demekki erkekler Citi piti narin kızlardan hoşlanıyor erkek gibi uzun kaliplilardan ve kendini beğenmislerden değil biraz mütevazı olursan belki teklif eden olur

vaalla bende bi ortama girdiğimde insanlar dönüp dönüp bakar ama hiçbiryerde ben hem güzelim em uzunum fiziğim şöyle böyle demedim böyle insnlar farklı gözüküyor bence bu tavrını değiştirmelisin

Olabilir, havalı bulupta yaklaşmıyor olabilirler ama bence tarzını degistirme.Nasip işi birazda..Saçma sapan erkekler gelip teklif yapacagına bir kere olsun adam gibi adam olsun inşallah: )

Bu arada ben arkadaşın kendini övdüğünüde sanmıyorum olanı söylemiş ..Boy biraz uzun. güzel ve bakımlıysada manken gibi görnmesi gayet doğal..manken dediklerimizde böyle olmuyormu..?

tavır ve davranışlarını hiç sorguladın mı?
güzel kadınların talibi çok olur çünkü.
eğer sana yaklaşmıyorlarsa itici bir şeylerin olabilir. farkında değilsin belki.

mesela bu tarz benim kızlarını düşünelim... uzun boylu, zayıf, bakımlı, full makyaj kızlar.
ağızlarını açtıklarında bana göre bütün hoşlukları gidiyor.
çünkü çingene gibiler.
boş kafalı, şımarık ve cahiller.

ama sen diyorsan ki "yooo bence çok asil o kızlar", o zaman kendi tarzını, hal ve tavrını bir sorgula derim.

ayrıca sen ve ben aynı boydayız :)) ve gayet topuklu da giyiyorum. insanlar da beğeniyor.

"çünkü çirkefler" demek istediniz sanırım...?

konu sahibi,
yıllardır ya siyah bir tshirt üstüne yagmurluk ile umursamaz bir tavırla dolasırım,
ya da icimden geldiyse yemeni baglar, bandanalar takar, pullu baskılı püsküllü rengarenk giyip anadolu mozagi gibi sokaga atarım kendimi :KK53:
cok nadir makyaj yaparım.
hayatım boyunca manken gibi ise hic olmadım,
ama kadın erkek ilişkilerinde hic zorluk cekmedim :KK45:

tam aksine klasik süslü, bakımlı insan olmayı geçin, kokoşlulugun dibini vurmus arkadaslarım vardı,
onlar bana ben onlara laf atar, karsılıklı dalga gecerdik,
ancak onların da hayatları cok renkliydi :KK53:

bence insanlarla kurdugunuz iletişimi gözden gecirin...

Ben bayan oldugum halde Uzun boylu kızlardan pek hoşlanmıyorum bence boyun zaten uzun bide topuklu 1.80 geçiyorsun dur bizim komşunun kızı da 1 75 ve erkekler bana teklif etmiyorlar daha kısa kızlara teklif ediyorlar falan diyor demekki erkekler Citi piti narin kızlardan hoşlanıyor erkek gibi uzun kaliplilardan ve kendini beğenmislerden değil biraz mütevazı olursan belki teklif eden olur
Erkekler için gayet standart bir boy olan 1.80 bizim kısa Türk erkeklerini fazlaca aştığından olmasın o? :KK49:

Back
X