- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
İyi günler kızlar, yaklaşık 10 aylık bir ilişkim var, dün akşam kendisiyle buluşup yemek yedik, işyerinde kendisinden yaşça büyük evli çocuklu çok sevdiği bi abisi var, bana anlattıkça aralarındaki iletişimi tanımadan bende sevmiştim, ta ki düne kadar..Dün ikisi iş icabı biyere gitmişler dönerkende yolda bi kız görmüş bu abi -kıza baksana çok güzel- demiş.Benimkide araba sürerken bakmış gülmüş bu benim eski sevgilim abi demiş baya gülmüşler..Abi demişki bana bunun adını soyadını ver takip etcem demiş sonrada evde iki çocugum var hanımıma yapamam demiş,yemekte bana bunları anlattı o kadar bozuldum ki dönen muhabbetlere bakın..Neyse sonra evime bıraktı eve gelince abinin profiline baktım twitterdan hakaten kızı takip etmeye başlamış..Hemen resmini çekip erkek arkadaşıma gönderdim oda güldü banane bizene dedi ama ben baya bi saydırdım..Sonuçta kızın adını soyadını kendisi verdi..Ben konuşmak istemedim çok bozuldum uyudum..Sabah uyandım bana mesaj atmış,takibi kaldırttıgını arkadaşlarıyla arasını bozuyomuşum bidaha da bana bişey anlatmıcakmış falan kızmış..Sokaktan geçen birinide takip edebilir bizeneki demekki eşi önem vermiyo böyle şeylere dedi benim kafa yine attı tabi şimdi konuşmuyoruz haksızmıyım kızlar?