Erkekler hep böylemi

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
İyi günler kızlar, yaklaşık 10 aylık bir ilişkim var, dün akşam kendisiyle buluşup yemek yedik, işyerinde kendisinden yaşça büyük evli çocuklu çok sevdiği bi abisi var, bana anlattıkça aralarındaki iletişimi tanımadan bende sevmiştim, ta ki düne kadar..Dün ikisi iş icabı biyere gitmişler dönerkende yolda bi kız görmüş bu abi -kıza baksana çok güzel- demiş.Benimkide araba sürerken bakmış gülmüş bu benim eski sevgilim abi demiş baya gülmüşler..Abi demişki bana bunun adını soyadını ver takip etcem demiş sonrada evde iki çocugum var hanımıma yapamam demiş,yemekte bana bunları anlattı o kadar bozuldum ki dönen muhabbetlere bakın..Neyse sonra evime bıraktı eve gelince abinin profiline baktım twitterdan hakaten kızı takip etmeye başlamış..Hemen resmini çekip erkek arkadaşıma gönderdim oda güldü banane bizene dedi ama ben baya bi saydırdım..Sonuçta kızın adını soyadını kendisi verdi..Ben konuşmak istemedim çok bozuldum uyudum..Sabah uyandım bana mesaj atmış,takibi kaldırttıgını arkadaşlarıyla arasını bozuyomuşum bidaha da bana bişey anlatmıcakmış falan kızmış..Sokaktan geçen birinide takip edebilir bizeneki demekki eşi önem vermiyo böyle şeylere dedi benim kafa yine attı tabi şimdi konuşmuyoruz haksızmıyım kızlar?

İyi günler kızlar, yaklaşık 10 aylık bir ilişkim var, dün akşam kendisiyle buluşup yemek yedik, işyerinde kendisinden yaşça büyük evli çocuklu çok sevdiği bi abisi var, bana anlattıkça aralarındaki iletişimi tanımadan bende sevmiştim, ta ki düne kadar..Dün ikisi iş icabı biyere gitmişler dönerkende yolda bi kız görmüş bu abi -kıza baksana çok güzel- demiş.Benimkide araba sürerken bakmış gülmüş bu benim eski sevgilim abi demiş baya gülmüşler..Abi demişki bana bunun adını soyadını ver takip etcem demiş sonrada evde iki çocugum var hanımıma yapamam demiş,yemekte bana bunları anlattı o kadar bozuldum ki dönen muhabbetlere bakın..Neyse sonra evime bıraktı eve gelince abinin profiline baktım twitterdan hakaten kızı takip etmeye başlamış..Hemen resmini çekip erkek arkadaşıma gönderdim oda güldü banane bizene dedi ama ben baya bi saydırdım..Sonuçta kızın adını soyadını kendisi verdi..Ben konuşmak istemedim çok bozuldum uyudum..Sabah uyandım bana mesaj atmış,takibi kaldırttıgını arkadaşlarıyla arasını bozuyomuşum bidaha da bana bişey anlatmıcakmış falan kızmış..Sokaktan geçen birinide takip edebilir bizeneki demekki eşi önem vermiyo böyle şeylere dedi benim kafa yine attı tabi şimdi konuşmuyoruz haksızmıyım kızlar?
Canim malesef erkek arkadasin serefsiz. Yarin ayrilsan, seni de bi baska arkadasina yapacak yani. Bana yapmaz deme. Akibetin ayni. Birak bu karaktersiz pisligi.

Sevgilinin kisiligine kizabilirsin ama adamin kizlari takip etmesine bişey deme hakkin yok. Arkadaşında dediği gibi ona yapan sana da yapar ilerde hic hoş bi davranış değil

Canim malesef erkek arkadasin serefsiz. Yarin ayrilsan, seni de bi baska arkadasina yapacak yani. Bana yapmaz deme. Akibetin ayni. Birak bu karaktersiz pisligi.

Bugün eski sevgilisine bunu yapan yarın sanada aynısını yapar.
bana yapcagını gerçekten sanmıyorum çünkü o kız sevgilimi aldatmış zamanında umrumda bile degil o yüzden diyo

Yani cidden Size ne

Sevgilinin kisiligine kizabilirsin ama adamin kizlari takip etmesine bişey deme hakkin yok. Arkadaşında dediği gibi ona yapan sana da yapar ilerde hic hoş bi davranış değil
haklısın arkadaşımda banane olmuyo işte saçma bi muhabbet dönmüş çok bozuldum adam kendisi takip edicek diye ayrılan biz olmak üzereyiz

bana yapcagını gerçekten sanmıyorum çünkü o kız sevgilimi aldatmış zamanında umrumda bile degil o yüzden diyo
Al iste. Dusmeden anlamayacaksin degil mi? Illa ayni akibeti yasayacaksin. Neyse, bir musibet, bin nasihatten evladir demisler. En iyisi yasayarak ogrenmen. Umarim yasamazsin ayni seyi.

aldatsada öyle mi yapması gerekir.nefret ederim ayrıldıktan sonra böyle dedikoducu erkeklerden çok çirkin.yarın öbür gün sebep her ne olursa olsun böyle bir erkeğin diline düşmek istemem bide anlatmış utanmadan.

mış lı konuştugunuza göre sevgilinizden duydunuz.
szin içinde aynı etiketiketi yapıştırmayacagı ne belli.
aldatmışta olsa baska erkeklere isim soyisim vermesi de hiç hoş değil..

ayrilirsanizda senden kaynakli adam kimi takip ederse etsin bunun için tartışmak hatta ayrilmak ne derece mantıklı?
bilmiyorum kafam o kadar karışıkki canım çok sıkıldı bu işe keşke anlatmasaydı

aldatsada öyle mi yapması gerekir.nefret ederim ayrıldıktan sonra böyle dedikoducu erkeklerden çok çirkin.yarın öbür gün sebep her ne olursa olsun böyle bir erkeğin diline düşmek istemem bide anlatmış utanmadan.
keşke karşılarına çıkmasaymış o kız yada bana hiç anlatmasaymış

mış lı konuştugunuza göre sevgilinizden duydunuz.
szin içinde aynı etiketiketi yapıştırmayacagı ne belli.
aldatmışta olsa baska erkeklere isim soyisim vermesi de hiç hoş değil..
sevgilimden duydum ama kızın özür mesajlarına da çok kere şahit oldum benimde hiç hoşuma gitmedi

Hayhay, çok komik. Nerden biliyorsun ilk basta aldattigini? Ki velev ki aldatmis, o kizin hatasidir. Bu demek degil ki kisisel bilgileri herkese dagitilmasi hak oldugunu.

Bence burada en büyük sorun senin erkek arkadasin seref yoksunu oldugunu ve aldatmayi normal görmesi, hemide eski sevgilisiyle. Yani bu adam ile yarin birgün evlensen, o'da arkadasina baska bir kizin ismini, fotorafini ister. Sonuçta bu tür bilgileri verirken sorun etmeyen insan, kendiside bu bilgileri aldiginda sorun etmez. :KK14:

Yerinde olsam ben ayrilirdim ondan, zira serefsizler ile isim olmaz.

Bır insanın arkadası neyse kendisi de odur .nasıl olursa Kızın adını soyadını verir arkadasın düşünmedimı o adamın Karısını çocuğunu.bırak canım boyle insanları aldatılırsın.

X