- 12 Aralık 2022
- 568
- 597
- 33
- 29
- Konu Sahibi Bir Gul Bir Gonca
-
Merhaba, öncelikle deprem bölgesindeki tüm üyelere Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum. İnsanız, sevgiye ihtiyaç duyarız. Tam istediğimiz gibi bir erkek deriz ama ilişki ayları, yılları devirince, belki de yüzükler takılınca o erkek gitmiş yerine sürekli telefonuyla meşgul olan, asık suratlı, sevgi sözcüklerini sıklıkla kullanmayan belki o sözleri beraber olunca taşan hormonlarıyla beraber söyleyen bir erkek gelmiş. Kadınlar istisnaları olmakla birlikte ilgi ve sevgi ister bunu hepimiz biliyoruz. Acaba erkekler bize karşı gerçek yüzlerini sonra mı gösteriyor, gönlümüzü kazanabilmek için bize karşı maske mi takıyorlar? Daha önce işte yorulduğunu belli etmemek için kırk takla atan erkek gitmiş yerine çok yoruldum, ne konuşayım diyen erkek gelmiş. Özel günlerde yemeğe çıkaran erkek gitmiş yerine özel günlerde mekana gitmek para tuzağı diyen erkek gelmiş. Eskiden şunu yapsam rahatsız olur musun diyen erkek gitmiş sen de şunu yapıyorsun anla diyen erkek gelmiş. Bunlar normal mi? Bu tarz erkeklere karşı nasıl davranılmalı?
İsebella birkactir yorumlarına denk geliyorum, tüm erkekler değişir, tum erkekler aldatır, aldatmayan fırsat bulamamıştır falan, çok ilginc yargıların var.Değişir .
Hiç kimse masal anlatmasın.
Kadından emin olunca her erkek fabrika ayarlarına döner.
Aa bu demek değildir emek vermez hiç terbiyesizleşir saugısızlaşır
Ama başındaki ilgiyi göstermez elde ettikten sonra.
Aşk yerini sevgiye güvene bırakır.
Sorumluluk alacak bilince gelmeden evlenen erkektir ya da kadındır. Yaş demiyorum bilinç diyorum. Evliliğin ilk zamanları inişli çıkışlı olabiliyor. ufak şeylere takılmadan ,konuşarak anlaşmanız gerekiyor. Sürekli eleştirerek değil de daha ılımlı cümleler kurarak.Merhaba, öncelikle deprem bölgesindeki tüm üyelere Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum. İnsanız, sevgiye ihtiyaç duyarız. Tam istediğimiz gibi bir erkek deriz ama ilişki ayları, yılları devirince, belki de yüzükler takılınca o erkek gitmiş yerine sürekli telefonuyla meşgul olan, asık suratlı, sevgi sözcüklerini sıklıkla kullanmayan belki o sözleri beraber olunca taşan hormonlarıyla beraber söyleyen bir erkek gelmiş. Kadınlar istisnaları olmakla birlikte ilgi ve sevgi ister bunu hepimiz biliyoruz. Acaba erkekler bize karşı gerçek yüzlerini sonra mı gösteriyor, gönlümüzü kazanabilmek için bize karşı maske mi takıyorlar? Daha önce işte yorulduğunu belli etmemek için kırk takla atan erkek gitmiş yerine çok yoruldum, ne konuşayım diyen erkek gelmiş. Özel günlerde yemeğe çıkaran erkek gitmiş yerine özel günlerde mekana gitmek para tuzağı diyen erkek gelmiş. Eskiden şunu yapsam rahatsız olur musun diyen erkek gitmiş sen de şunu yapıyorsun anla diyen erkek gelmiş. Bunlar normal mi? Bu tarz erkeklere karşı nasıl davranılmalı?
Neye inanırsan onu çekersin. Benim çevremde erkekler hep iyiye gidiyor, eşim de öyle mesela. Kankimin eşi de öyle, her sene daha ilgili daha uyumlu… çekim yasası işte benceMerhaba, öncelikle deprem bölgesindeki tüm üyelere Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum. İnsanız, sevgiye ihtiyaç duyarız. Tam istediğimiz gibi bir erkek deriz ama ilişki ayları, yılları devirince, belki de yüzükler takılınca o erkek gitmiş yerine sürekli telefonuyla meşgul olan, asık suratlı, sevgi sözcüklerini sıklıkla kullanmayan belki o sözleri beraber olunca taşan hormonlarıyla beraber söyleyen bir erkek gelmiş. Kadınlar istisnaları olmakla birlikte ilgi ve sevgi ister bunu hepimiz biliyoruz. Acaba erkekler bize karşı gerçek yüzlerini sonra mı gösteriyor, gönlümüzü kazanabilmek için bize karşı maske mi takıyorlar? Daha önce işte yorulduğunu belli etmemek için kırk takla atan erkek gitmiş yerine çok yoruldum, ne konuşayım diyen erkek gelmiş. Özel günlerde yemeğe çıkaran erkek gitmiş yerine özel günlerde mekana gitmek para tuzağı diyen erkek gelmiş. Eskiden şunu yapsam rahatsız olur musun diyen erkek gitmiş sen de şunu yapıyorsun anla diyen erkek gelmiş. Bunlar normal mi? Bu tarz erkeklere karşı nasıl davranılmalı?
Maalesef öyle.Esimden bosanicam.Sirf hediye almıyor diye değil.3 4 er hediye alırdı.Ama pahalı şeyler değil.Ne istesem yapardı.Askim diyen insan canım demeye sonra ismimle hitap etmeye başladı.Nikahtan sonra hediyelesmeyi kesti.Merhaba, öncelikle deprem bölgesindeki tüm üyelere Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum. İnsanız, sevgiye ihtiyaç duyarız. Tam istediğimiz gibi bir erkek deriz ama ilişki ayları, yılları devirince, belki de yüzükler takılınca o erkek gitmiş yerine sürekli telefonuyla meşgul olan, asık suratlı, sevgi sözcüklerini sıklıkla kullanmayan belki o sözleri beraber olunca taşan hormonlarıyla beraber söyleyen bir erkek gelmiş. Kadınlar istisnaları olmakla birlikte ilgi ve sevgi ister bunu hepimiz biliyoruz. Acaba erkekler bize karşı gerçek yüzlerini sonra mı gösteriyor, gönlümüzü kazanabilmek için bize karşı maske mi takıyorlar? Daha önce işte yorulduğunu belli etmemek için kırk takla atan erkek gitmiş yerine çok yoruldum, ne konuşayım diyen erkek gelmiş. Özel günlerde yemeğe çıkaran erkek gitmiş yerine özel günlerde mekana gitmek para tuzağı diyen erkek gelmiş. Eskiden şunu yapsam rahatsız olur musun diyen erkek gitmiş sen de şunu yapıyorsun anla diyen erkek gelmiş. Bunlar normal mi? Bu tarz erkeklere karşı nasıl davranılmalı?
Benim de nişanlım sevgiliyken her şeyi yapardı hatta ben ilk onda yaşadım bazı mutlulukları ama şimdi nişanlanınca hafiften değişmeye başladı. İlk tanıştığımız konuşmalara bakıyorum da o erkek gitti yerine başka bir erkek geldi. Maalesef bu konuyu da deprem olduğu gün açmıştım vicdanım rahatsızdı insanlar ne dertle uğraşıyor benim derdime bak diye. Çok romantik dediğim erkek birdenbire değişti. Evlendikten sonra bir tık daha değişirir benimki de. İlk tanışmamızda ben soğuktum ama şimdi işler değişti. Sanırım bu erkeklerin avcı ruhlu olmalarından kaynaklanıyor. Sonuçta şimdi bizi kendilerine bağladılar ne uğraşacaklar. Ben de artık onun gibi davranıyorum. O yükselmiyorsa bana ben de yükselmiyorum. Hayat alma ve verme dengesine dayalı. Almadan vermek sadece Allah'a mahsus. Sizin boşanma nedeniniz bu mu çok özel değilse?Maalesef öyle.Esimden bosanicam.Sirf hediye almıyor diye değil.3 4 er hediye alırdı.Ama pahalı şeyler değil.Ne istesem yapardı.Askim diyen insan canım demeye sonra ismimle hitap etmeye başladı.Nikahtan sonra hediyelesmeyi kesti.
Aksine ailemde böyle bir şey görmedim.İsebella birkactir yorumlarına denk geliyorum, tüm erkekler değişir, tum erkekler aldatır, aldatmayan fırsat bulamamıştır falan, çok ilginc yargıların var.
Bence kader motifi konusunu biraz araştır. belki de hep aynı turden- aynı kalaslikta adamları cekiyorsundur. Belki de ailende de gördüğün bu olduğu icin senin konfor alanın bu tarz ilişkilerdir ve farkında olmadan bunlara cekiliyorsundur.
Sakin eleştirmek için yazdığımı sanma, kader motifini araştıran,kendinden bir şeyler bulmuş biri olduğum için dikkatimi çekti de yazdım
Biraz araştırdım belki sen de kendinden bir şeyler bulursun
Soruya gelince bence böyle bir şey yok. Sadece vakitlice ayrılmayı bilmeyen kadın var. Çevremde de görüyorum, adam kadının ağzına ediyor. Kadın diyor ki ; ama beni çok seviyor, sevgili olmaya ikna edene kadar böyle böyle yaptı.
Ya da nişanlı, adam zırt pırt 'ugrastirma beni be' modunda. Kadın hala diyor ki 'sanirim stresten böyle, öyle çok istedi ki evlenmek,ilkinde kabul etmedim iki kere teklif etti'
Eeee?? Zamaninda seni sevgisine ikna etti diye bu muameleye hak mi kazandin yani?
İşte böyle zamanlarda 's....m böyle aşkın izdirabini' diyip adama yol veren kadınlar bu tarz evlilikler yapmiyorlar:) benim çevremde,çekirdek ailemde, kuzenlerimde vs çok örneği var onca yıllık evli olup ilgili, sevgi dolu eşleri olan insanlar. Keramet sorun cikarani hayatından çıkarmakonu bozuk kabul etmek
Olmaması gerekiyor. Çünkü herşey 1 kere yaşanıyor, giden zaman geri gelmiyor. Sevgililer günü evlilik yıldönümü doğum günleri, diğer günlerden bir tık bile olsun farklı olmalı. Senede bir kez kafeye restaurantlara gidip 2 bin lira vermek bu kadar zor mu gelir ? Normal değil. Tavrınızı baştan koymazsanız en ufak sevgi kırıntısına muhtaç kalırsınız.Merhaba, öncelikle deprem bölgesindeki tüm üyelere Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum. İnsanız, sevgiye ihtiyaç duyarız. Tam istediğimiz gibi bir erkek deriz ama ilişki ayları, yılları devirince, belki de yüzükler takılınca o erkek gitmiş yerine sürekli telefonuyla meşgul olan, asık suratlı, sevgi sözcüklerini sıklıkla kullanmayan belki o sözleri beraber olunca taşan hormonlarıyla beraber söyleyen bir erkek gelmiş. Kadınlar istisnaları olmakla birlikte ilgi ve sevgi ister bunu hepimiz biliyoruz. Acaba erkekler bize karşı gerçek yüzlerini sonra mı gösteriyor, gönlümüzü kazanabilmek için bize karşı maske mi takıyorlar? Daha önce işte yorulduğunu belli etmemek için kırk takla atan erkek gitmiş yerine çok yoruldum, ne konuşayım diyen erkek gelmiş. Özel günlerde yemeğe çıkaran erkek gitmiş yerine özel günlerde mekana gitmek para tuzağı diyen erkek gelmiş. Eskiden şunu yapsam rahatsız olur musun diyen erkek gitmiş sen de şunu yapıyorsun anla diyen erkek gelmiş. Bunlar normal mi? Bu tarz erkeklere karşı nasıl davranılmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?