Erkekler Hep İlişki İlerleyince Değişir mi?

Bir Gul Bir Gonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
568
597
33
29
Merhaba, öncelikle deprem bölgesindeki tüm üyelere Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum. İnsanız, sevgiye ihtiyaç duyarız. Tam istediğimiz gibi bir erkek deriz ama ilişki ayları, yılları devirince, belki de yüzükler takılınca o erkek gitmiş yerine sürekli telefonuyla meşgul olan, asık suratlı, sevgi sözcüklerini sıklıkla kullanmayan belki o sözleri beraber olunca taşan hormonlarıyla beraber söyleyen bir erkek gelmiş. Kadınlar istisnaları olmakla birlikte ilgi ve sevgi ister bunu hepimiz biliyoruz. Acaba erkekler bize karşı gerçek yüzlerini sonra mı gösteriyor, gönlümüzü kazanabilmek için bize karşı maske mi takıyorlar? Daha önce işte yorulduğunu belli etmemek için kırk takla atan erkek gitmiş yerine çok yoruldum, ne konuşayım diyen erkek gelmiş. Özel günlerde yemeğe çıkaran erkek gitmiş yerine özel günlerde mekana gitmek para tuzağı diyen erkek gelmiş. Eskiden şunu yapsam rahatsız olur musun diyen erkek gitmiş sen de şunu yapıyorsun anla diyen erkek gelmiş. Bunlar normal mi? Bu tarz erkeklere karşı nasıl davranılmalı?

Değişir .
Hiç kimse masal anlatmasın.
Kadından emin olunca her erkek fabrika ayarlarına döner.
Aa bu demek değildir emek vermez hiç terbiyesizleşir saugısızlaşır
Ama başındaki ilgiyi göstermez elde ettikten sonra.
Aşk yerini sevgiye güvene bırakır.

Merhaba, öncelikle deprem bölgesindeki tüm üyelere Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum. İnsanız, sevgiye ihtiyaç duyarız. Tam istediğimiz gibi bir erkek deriz ama ilişki ayları, yılları devirince, belki de yüzükler takılınca o erkek gitmiş yerine sürekli telefonuyla meşgul olan, asık suratlı, sevgi sözcüklerini sıklıkla kullanmayan belki o sözleri beraber olunca taşan hormonlarıyla beraber söyleyen bir erkek gelmiş. Kadınlar istisnaları olmakla birlikte ilgi ve sevgi ister bunu hepimiz biliyoruz. Acaba erkekler bize karşı gerçek yüzlerini sonra mı gösteriyor, gönlümüzü kazanabilmek için bize karşı maske mi takıyorlar? Daha önce işte yorulduğunu belli etmemek için kırk takla atan erkek gitmiş yerine çok yoruldum, ne konuşayım diyen erkek gelmiş. Özel günlerde yemeğe çıkaran erkek gitmiş yerine özel günlerde mekana gitmek para tuzağı diyen erkek gelmiş. Eskiden şunu yapsam rahatsız olur musun diyen erkek gitmiş sen de şunu yapıyorsun anla diyen erkek gelmiş. Bunlar normal mi? Bu tarz erkeklere karşı nasıl davranılmalı?

Erkekler değişmez sadece maskelerini çıkarırlar nişanlılık sevgililik dönemin de sevgiden ilgiden ayaklarım yere değmiyordu sonra bir baktım tv seyreden koltukta yatan biri haline döndü Allaha şükür şimdiler de eski halimize döndük bir nevi ama beklentilerimi çok yüksekte tutmaktan vazgeçtiğim için belkş de birbirimize evrildik

Değişir .
Hiç kimse masal anlatmasın.
Kadından emin olunca her erkek fabrika ayarlarına döner.
Aa bu demek değildir emek vermez hiç terbiyesizleşir saugısızlaşır
Ama başındaki ilgiyi göstermez elde ettikten sonra.
Aşk yerini sevgiye güvene bırakır.
İsebella birkactir yorumlarına denk geliyorum, tüm erkekler değişir, tum erkekler aldatır, aldatmayan fırsat bulamamıştır falan, çok ilginc yargıların var.
Bence kader motifi konusunu biraz araştır. belki de hep aynı turden- aynı kalaslikta adamları cekiyorsundur. Belki de ailende de gördüğün bu olduğu icin senin konfor alanın bu tarz ilişkilerdir ve farkında olmadan bunlara cekiliyorsundur.
Sakin eleştirmek için yazdığımı sanma, kader motifini araştıran,kendinden bir şeyler bulmuş biri olduğum için dikkatimi çekti de yazdım
Biraz araştırdım belki sen de kendinden bir şeyler bulursun

Soruya gelince bence böyle bir şey yok. Sadece vakitlice ayrılmayı bilmeyen kadın var. Çevremde de görüyorum, adam kadının ağzına ediyor. Kadın diyor ki ; ama beni çok seviyor, sevgili olmaya ikna edene kadar böyle böyle yaptı.
Ya da nişanlı, adam zırt pırt 'ugrastirma beni be' modunda. Kadın hala diyor ki 'sanirim stresten böyle, öyle çok istedi ki evlenmek,ilkinde kabul etmedim iki kere teklif etti'
Eeee?? Zamaninda seni sevgisine ikna etti diye bu muameleye hak mi kazandin yani?
İşte böyle zamanlarda 's....m böyle aşkın izdirabini' diyip adama yol veren kadınlar bu tarz evlilikler yapmiyorlar:) benim çevremde,çekirdek ailemde, kuzenlerimde vs çok örneği var onca yıllık evli olup ilgili, sevgi dolu eşleri olan insanlar. Keramet sorun cikarani hayatından çıkarmak 😇 onu bozuk kabul etmek

Maske filan takmak değilde ilişkinin şekil değiştirmesi,artık cepte olmak,elde edilmiş olmak bu durumu yaratıyor.
Erkekler avcı ruhludur avı ele geçirene kadar koşar,avucuna alınca yayılır yatar hepsi bu

Sorumluluk alacak bilince gelmeden evlenen erkektir ya da kadındır. Yaş demiyorum bilinç diyorum. Evliliğin ilk zamanları inişli çıkışlı olabiliyor. ufak şeylere takılmadan ,konuşarak anlaşmanız gerekiyor. Sürekli eleştirerek değil de daha ılımlı cümleler kurarak.

Neye inanırsan onu çekersin. Benim çevremde erkekler hep iyiye gidiyor, eşim de öyle mesela. Kankimin eşi de öyle, her sene daha ilgili daha uyumlu… çekim yasası işte bence🙏🏻

Maalesef öyle.Esimden bosanicam.Sirf hediye almıyor diye değil.3 4 er hediye alırdı.Ama pahalı şeyler değil.Ne istesem yapardı.Askim diyen insan canım demeye sonra ismimle hitap etmeye başladı.Nikahtan sonra hediyelesmeyi kesti.

Ya hep böyleler bacım ben de kocamı doğumgünümden 1 ay önce alıyorum karşıma dıyorum ki doğumgünün de ne yapsam seni mutlu ederdi diyor ki şöyle böyle o da bana soruyor anlattıkca anlatıyorum dogum gunum de bır bakıyorum yapmış bir ay önce bunu yapmamın sebebi ben dedim diye yapmasın diye yani hediye almadı diye kavga etmıyorum da gönlümü eyliyorum 😂 ne yapayım baktım düşünmüyor ben düşünüyorum ama kocamın da hakkını yemeyeyim ne dersem yapıyor Allah razı olsun

Maalesef öyle.Esimden bosanicam.Sirf hediye almıyor diye değil.3 4 er hediye alırdı.Ama pahalı şeyler değil.Ne istesem yapardı.Askim diyen insan canım demeye sonra ismimle hitap etmeye başladı.Nikahtan sonra hediyelesmeyi kesti.
Benim de nişanlım sevgiliyken her şeyi yapardı hatta ben ilk onda yaşadım bazı mutlulukları ama şimdi nişanlanınca hafiften değişmeye başladı. İlk tanıştığımız konuşmalara bakıyorum da o erkek gitti yerine başka bir erkek geldi. Maalesef bu konuyu da deprem olduğu gün açmıştım vicdanım rahatsızdı insanlar ne dertle uğraşıyor benim derdime bak diye. Çok romantik dediğim erkek birdenbire değişti. Evlendikten sonra bir tık daha değişirir benimki de. İlk tanışmamızda ben soğuktum ama şimdi işler değişti. Sanırım bu erkeklerin avcı ruhlu olmalarından kaynaklanıyor. Sonuçta şimdi bizi kendilerine bağladılar ne uğraşacaklar. Ben de artık onun gibi davranıyorum. O yükselmiyorsa bana ben de yükselmiyorum. Hayat alma ve verme dengesine dayalı. Almadan vermek sadece Allah'a mahsus. Sizin boşanma nedeniniz bu mu çok özel değilse?

Ya her yeni iliski basinda heycanli oluyo. Insan surekli karsisindakini kesfetmeye calisiyo, kendini anlatmaya, onunla guzel vakit gecirmeye calisiyo. Zaman gectikce, evlenildiyse, bir de cocukta olduysa daha cok aile oluyorsunuz. Yani aile arasi iliski nasil olursa oyle. Eskisi gibi hormonlar tavan olmuyor, kesfesilcek pek birsey kalmiyor. Bir de sadece kabahati erkekte aramamak lazim. Kadin bu gecen surede nasildi? Kilo aldi mi? Bakimsizlasti mi? Adamin yaninda daha bi rahat oldu mu? Kapris cok yapiyor mu? Surekli bi drama icinde mi? Hep erkekte sorun aramamak lazim. Bazen kadinlarin devamli olan dramatik halleri de erkekleri yildiriyo

İsebella birkactir yorumlarına denk geliyorum, tüm erkekler değişir, tum erkekler aldatır, aldatmayan fırsat bulamamıştır falan, çok ilginc yargıların var.
Bence kader motifi konusunu biraz araştır. belki de hep aynı turden- aynı kalaslikta adamları cekiyorsundur. Belki de ailende de gördüğün bu olduğu icin senin konfor alanın bu tarz ilişkilerdir ve farkında olmadan bunlara cekiliyorsundur.
Sakin eleştirmek için yazdığımı sanma, kader motifini araştıran,kendinden bir şeyler bulmuş biri olduğum için dikkatimi çekti de yazdım
Biraz araştırdım belki sen de kendinden bir şeyler bulursun

Soruya gelince bence böyle bir şey yok. Sadece vakitlice ayrılmayı bilmeyen kadın var. Çevremde de görüyorum, adam kadının ağzına ediyor. Kadın diyor ki ; ama beni çok seviyor, sevgili olmaya ikna edene kadar böyle böyle yaptı.
Ya da nişanlı, adam zırt pırt 'ugrastirma beni be' modunda. Kadın hala diyor ki 'sanirim stresten böyle, öyle çok istedi ki evlenmek,ilkinde kabul etmedim iki kere teklif etti'
Eeee?? Zamaninda seni sevgisine ikna etti diye bu muameleye hak mi kazandin yani?
İşte böyle zamanlarda 's....m böyle aşkın izdirabini' diyip adama yol veren kadınlar bu tarz evlilikler yapmiyorlar:) benim çevremde,çekirdek ailemde, kuzenlerimde vs çok örneği var onca yıllık evli olup ilgili, sevgi dolu eşleri olan insanlar. Keramet sorun cikarani hayatından çıkarmak 😇 onu bozuk kabul etmek
Aksine ailemde böyle bir şey görmedim.
Ben realist yaklaşıyorum.
Tüm erkekler demiyorum çoğu erkek diyorum.
Bu gerçek maalesef.
Bir ilişkim var şu an aldatılmafığımı düşünüyorum böyle bir şey yakalamadım ama bu olmayacağı anlamına gelmez.
Bence siz yine de bu kadar güvenmeyin erkeklere.
Kader motifi vs bu zımbırtılara da pek inanmıyorum açıkcası.
Annemle babamın evliliği çok güzeldi evimizde bir kadın adı bile geçmemiştir.
Ama çevremde örnekler çok fazla.
İlgisiz erkek arkadaşının onun yapısı böyle dedikten sonra aldattıldığını öğrenmiş çok yakın bir arkadaşım var.
Toz kondurmuyordu .o yapmaz etmez sonuç öyle olmadı ama.
Dediğim gibi ben güvenmem asla .
Bu kadar emin olmak da saflık kimse kusura bakmasın.
Evet erkekler biraz ilgi görünce karşı taraftan ilişkisi yada bir ailesi olduğunu unutuyor.
Çoğu böyle.
Olmayanlarda vsr tabi ama az.
Acı ama gerçek

Olmaması gerekiyor. Çünkü herşey 1 kere yaşanıyor, giden zaman geri gelmiyor. Sevgililer günü evlilik yıldönümü doğum günleri, diğer günlerden bir tık bile olsun farklı olmalı. Senede bir kez kafeye restaurantlara gidip 2 bin lira vermek bu kadar zor mu gelir ? Normal değil. Tavrınızı baştan koymazsanız en ufak sevgi kırıntısına muhtaç kalırsınız.

Büyük konuşmak istemiyorum ama 2.5 yıldır beraberiz aradan zaman geçtikçe bizde daha da güzel bir bağ oldu. İlk başlardaki flört heyecanı gitti ama zaten heyecan insanı değiliz güven, sevgi, ilgi hepsi gittikçe daha da arttı kısacası.

Back
X