Kesinlikle hepimizin ortak sorunu bu, ben de forumda gezerken bakıyorum hep aynı dert; erkeklerin zamanla ilgisizleşmesi, bize hakettiğimiz değeri vermemeleri. Keşke sevgimizi içimizden geldiği gibi yaşayabilsek, taktiklere filan hiç gerek olmasa ama erkekler böyle oldukları sürece, biz de mutlu olmak istediğimiz sürece kaçmak zorundayız. Tabi abartmadan çünkü o zaman da çok naz aşık usandırır durumu olabilir. Benim merak ettiğim baştan tavizi verdiysek sonra napmak gerek, yani bizden kaçmaya başlayan adamdan uzaklaşmak için neler yapmalıyız? Daha az arayıp sormaya mı başlamalıyız, soğuk mu davranmalıyız? Hayatınızdaki insana kaçan kovalananı nasıl uygularsınız?
Bir de şunu belirtiyim, alıcıları var kısmını çok sevdim, bence erkekler biraz avcı yaratılışlı sürekli ilgi görmek istiyorlar aslında ve bir kadını elde etmek kendilerine bağlamak istiyorlar. Bunu başardıklarında da çaba harcamalarına gerek kalmıyor. Ama baktılar ki avları elden gidiyor, tekrar bizi bağlamak için yeniden çaba göstermeye çalışıyorlar yani onlar için de herşey bir oyun. Bizim duygularımızla oyun oynuyorlar. Biz de onlar gibi acımasız olmalıyız bence :teselli: