ben çok şey kazandım canımm kesinlikle bana ilişkiler hakkında onca şey öğretti ki kesinlikle kazandım olgunlaştım .
ilgi gösterdiğimde bende artık aptal gibi hissedicem çünkü her hareketlerinin arkasında bi samimiyetsizlik oluyor sanki güven bitti. ya ben bununla tanışmadan önce hiç tanımıyormuşum erkekleri.
inan ki benim kaçabildiğim falan yok ben bunu uygulayabilen biri değilim içimden geldiği gibi aşıksam sokaklarda bağırarak bile söylerim. aman geri duruyim aman söylemiyim şımarır aklımın ucundan geçmez zaten bunlar insanı yorar ne olcak hep tetikte mi olcam şimdi ne yapmalıyım die.
ben kendime ayna karşısında çok söz verdim bu bedene iyi bakmak zorundayım bu can bana emanet edildi. kendimle konuştum o seni üzdü ondan uzak durcaksın bidaha sana bunları yapmasına izin vermiceksin dedim. o bana bi adım attığında bunlar aklıma gelmeli bu gözyaşlarını bidaha dökmek istemiosan onunla görüşmiceksin dedim ama inanın ki fotoğrafını görünce titremeye başlıyorum o kadar seviyorum. yapamadım kendimden vazgeçtim aslında. kendinden vazgeçen birinden bi erkek de vazgeçiyormuş bunu anladım ama anlamadı ki hepsi onun içindi.
yalnızlık acı çekmekten iyidir ama yalnız olmaktan zordur yalnız kalmak.
evet ilk önce bu aşamaları yaşıyor insan. doğal olayım içimden geldiği gibi yaşayayım diyorsun, yaşıyorsun da. seviyorum diyorsun, onsuz bir günü bile hayal edemiyorsun. sonra bakıyorsun ki adam başka yerlere geçmiş. neden? seni fethetmiş, bitirmiş. bu böyle olmak zorunda sanırım.
ben de bana çok ilgi gösteren, hemen evlilik düşünen vs tiplerden kaçtım hep zor olanları seçtim. bende de suç çok fazla. ve hâla aynı şeyleri yapıyorum. yani zor bir tip olmazsa asla hoşlanamıyorum. hoşlandığımda da hep karşı taraftan bekliyorum her şeyi. başlatsın, peşmden koşsun, istekli olduğunu sürekli hissettirsin istiyorum. ama bunu yapmıyorlar. genellikle kadının ne kadar ilgilendiğine bakıyorlar. dedğim gibi bende de ilgi sıfır. çünkü adım attığım anda bozulacağım karşı taraf tarafından gibi geliyor. bu duyguları bana miras bırakanlara her gün beddua ediyorum işin gerçeği.
sonraki aşamadaysa tüm erkeklerin gerçekten aynı olduğunu fark ediyorsun. karakter meselesi filan değil bu. hepsi aynı. acı çekmeyi bırak artık keyif bile duymaya başlıyorsun yalnızlığından.
sanırım alttan alta cinsellikle ilgili mesjlar vermek gerekiyor. yani bu iş olur, bak ben senin için ölüyorum filan mesajları verip, görünüşte de cefa çektiren rolünde olmak. bu