aslında arkadaşlar şuda bi gerçek ne zaman tam anlamıyla onlardan vazgeçneye gerçekten düşünmemeye kendimize dönmeye başlasak,sanki bunu hissediyolar ve hemen bi dönüş sözkonusu oluyo.birini iki yıl boyunca platonik olarak sevmiştim o zamanlar daha lise birdeydim.neyse oturduğumuz semtten başka biyere taşındık liseden mezun oldum ve o sene çocuk,arkadaşımla haber yolladı ama çok geçti artık ben onu istemiyodum.buda başka bi mevzu aslında ilişkiyle alakası yok ama hani ben her konuda böyle oldunu düşünüyorum hani bişeyi çok beklersiniz beklersiniz artık ümidinizi kesmişsinizdir bir anda oluverir mucize gibi.şu an çalıştığım işyerimde çalışmayı o kadar istiyodum ki bir sene falan haber bekledim ama o beklediğim haber malesef gelmedi bende ümidimi kesmiştim artık başka biryerde çalışmaya başlamıştım ki haber geldi ve dört senedir burdayım ama şunuda çok iyi anladım o çok istediğimiz arzuladığımız şey bazen beklediğimiz gibi de olmayabiliyomuş

(belkide çok istememek lazım..yada tamamen vazgeçmek lazım ki olsun kaderde kısmette varsa alınyazımızda varsa mutlaka önümüze çıkıyo zaten..