erkekler ilgiyimi sever,ilgisizliğimi?(kaçan kovalanır mantığı sizce de doğrumu?)

Güzel bir konu olmuş.Fiyonk ve birkaç arkadaşın fikirlerini acı gerçekler olarak değerlendiriyorum.Mevzuyu iyi özümsemişler..

valla erkekler elinde ne varsa onun tersini ister.yaranamazsın.taktik taktik bıktım usandım.çözdüm ben onların tabiatını.psikolojleri sokulmak istiyosa sizden iyisi yok.kendi kendine kalmak istiyosa da savusturup atıveriyolar.yada yapacak iş bulduklarında arkadasları olduklarında.hiç bir versiyonda yaranılmaz onlara.kendine yaranmalı insan.nasıl istiyosan öyle olucaksın düşünmeden.gidecekse zaten gidecek bitmeyeceksede bitmeyecek.sanki el atınca duruma içine mi siniyo insanın.herkes kendi olsun kendi insanını düşe kalka bulsun

uygulamak bencede gercekden zor birinee şöyle böyle yapmalı derizz bunun mantıklı oldugunu kendimizde bilirizz ama bence uygulamak zor gelir..şahsen bana öylee gerceklerı kabullenmk zor gelıyo benımkıde sıkıldım ilgindn diip çekti gitti...

Arkadaşlar 3.5 yılda çok net gördüm ki kesinlikle kaçan kovalanır. Sağolsunlar ailem anlayışlı insanlar. Ne abim ne annem sırf ben üzülmeyim diye ilişkimi onların gözü önünde yaşamama izin verdiler. Bundan sevgilimin ve onun ailesinde haberi vardı. Ama ne oldu biliyo musunuz? Biz sevgilimin gözünde aşırı modern bir aileyiz. Adam bana ne zaman isterse ulaştı. Abimin yanında dahi. Artık ben abimin yanında açmamaya başlamıştım tlfnları. Böyle böyle hiç kaçmadım beyfendiden gerçekten kızdığım zamanlar dışında. Ama şimdi çok pişmanım. Keşke köşe bucak saklanarak yaşasaymışım ilişkimi en azından sevgilimin gözünde durum böyle olsaydı. Ailem seni bilmiyo deseydim keşke. Belki daha çok özen gösterirdi bana ne biliyim. Şimdi aramıyorum sormuyorum. Şuraya yatırıp kesseler gene aramam gene aramam. O kadar inat ettirdi bana. Anlıcanız kaçıyorum kızlar. Konuyla ne alakası vardı şimdi anlamadım ama ne bilim ya içimi döktüm mazur görün

Sevmekten uğraşmaktan yorulmak da bazen iyi olabilir, böylece sevgin azalıyor ve daha bağımsız biri oluyorsun, o zaman da adamı takmamaya başlıyorsun. Böylece kolaylıkla peşine düşüyor adam. Tabi o saatten sonra da sen onu ister misin tartışılır...

Evet bunada şöyle bir cevap vermek istiyorum. Zamanla aşırı kontrollü olmaktan, arayaı dengeyi sürekli net tutmaktan yoruldum ve biraz soluklanmak için kendi köşeme çekildim. Yine birlikteydik mutluyduk ama eskisi kadar ilgili değildim. Adam paronaya yaptı yaptı benim üstüme saldırdı. Yani böyleside işe yaramadı bende

Arkadaşlar 3.5 yılda çok net gördüm ki kesinlikle kaçan kovalanır. Sağolsunlar ailem anlayışlı insanlar. Ne abim ne annem sırf ben üzülmeyim diye ilişkimi onların gözü önünde yaşamama izin verdiler. Bundan sevgilimin ve onun ailesinde haberi vardı. Ama ne oldu biliyo musunuz? Biz sevgilimin gözünde aşırı modern bir aileyiz. Adam bana ne zaman isterse ulaştı. Abimin yanında dahi. Artık ben abimin yanında açmamaya başlamıştım tlfnları. Böyle böyle hiç kaçmadım beyfendiden gerçekten kızdığım zamanlar dışında. Ama şimdi çok pişmanım. Keşke köşe bucak saklanarak yaşasaymışım ilişkimi en azından sevgilimin gözünde durum böyle olsaydı. Ailem seni bilmiyo deseydim keşke. Belki daha çok özen gösterirdi bana ne biliyim. Şimdi aramıyorum sormuyorum. Şuraya yatırıp kesseler gene aramam gene aramam. O kadar inat ettirdi bana. Anlıcanız kaçıyorum kızlar. Konuyla ne alakası vardı şimdi anlamadım ama ne bilim ya içimi döktüm mazur görün

şu anki ilişkin farklı biriyle mi? eğer değilse yemez artık bu numaraları. kaydirigubbakcemile3

çok haklısın valla, insanın başına gelmeyince anlamıyor işte, ben çok arayan soran biri değilim asla da olmadım ama verdiğim değerin ilginin bile fazla olduğunu çok sonraları anladım. şu an dediğin gibi yatırıp kesseler üstüne düşmüycem diyorum.

şöyle de bi gerçek var haklı da olabilirler yani: yolda gidiyosun, önünde yere düşmüş (yani kolayca alıp yiyebileceğin) bi elma var öteki ise dalda uzanamıyorsun. hangisi daha değerli gelirdi?!

Cevap B şıkkı Daldaki elma kaydirigubbakcemile4 Ay canım elma istedi kaydirigubbakcemile3

Biz ayrıyız 4 gündür cnm. Benim adım atmamı bekliyor ama daha çoooooooooooooooooooooookkkk bekler :lepi:

Güzel konuymuş ama genellemek yanlış gibi geliyor.

Kişisine göre.. Kimisi aşıır ilgiyi sever ve aşırı ilgi gösterir, kimisi ilgiden sıkılır gerçekten fazla ilgiyi sevmez, kimisi ise bu işi ego tatmini haline getirir yani elde edene kadar ilgili olup da elde ettikten sonra kıçını dönüp gidiyorsa işte uzka durulamayan, daha cazip gelen ve insanı herşeye küstüren tiplerdir ve ben bunların sevgilerine de inanmıyorum.

Çünkü bana göre seven insan kaçmaz, sevdiğinin yanında olur. Bu işi ego tatmini- kazan kaybet oyununa dönüştürmek bence çok çocukça, hoş zaten erkeklerin çoğu da çocuk değil mi?

Ben hep erkeklerin aşırı ilgisinin altında hep başka birşey ararım, arıyorum. Çünkü bu çıkarcı dünyada artık çıkarsız sevilmiyor bile.. Erkeklerin ilgisi bana inandırıc gelmiyor ha bu şimdi beni elde etmek için böyle yapıyor diye de düşünmüyorum ama inanmıyorum onların seviglerine, hani öküz altında buzaaaaaaaa :D arıyorum..

Ben öyle çok ilgi gösteren, sensiz yaşayamam, sensiz bir dakkam bile geçmiyor diyen birisi değilimdir. Ama adam bana aşırı ilgi gösteriyordu, hep çiçekler sürprizler, gezmeler falan. Tbai bunlar bana hiç inandırıcı ve samimi gelmiyordu. Ben de sizin tabirinizle kaçtığım için adam beni soğuk olmamdan rahatsız olmuş, onu sevmediğimi düşünmüş, kaçma kovalama çok saçma gelirmiş, seven kaçmazmış falan..

Belki de kendine göre beni elde edemediği yani ona kul köle olmadığım, üzerine düşmediğim için yani kazanamadığı için gitti. Amaaan gitsin çok da tın...

Son düzenleme:
erkek olsun kiz olsun bence herkes asiri ilgiden usanir..:delphin:

ne cok skacaksin nede basi bos birakacaksin...

baya uzak kaldım burdan ama değişen bişi yok hala kaçan kovalanıyor olmalı.. kaydirigubbakcemile3 iyi hissetmeye çalışıyorum bende. ilgimi başka yönlere veriyorum bi yıl boyunca kendime aşkı yasakladım diyebilirim.

boşverin hayat yalnız da yaşamaya değer :))) aslında çok üzgünüm ama mutlu olmak istiyorum artık..

aynen öyle canım hayat yalnız da güzel:)) her sabah şükrediyorum rabbime sapasağlam uyandığım için sağlıklı olduğum için:))) ve evet kaçan hala kovalanmaya devam ediyo:)) benim hödük ben yine kendimi çekince aradı özürler bilmemneler püff yaa ama bölede olmuyoki valla ben çok sıkıldım artık. şöle kaçmadan, kovalanmadan doya doya yaşamak istiyorum aşkımı oyunsuz, yalansız, dolansız huzur ve refah içinde ama nerdeeee benimkinde bunu anlıcak mantık:(( elindeyken hiçbi kıymetin yok anca yerden yere vurucaksın ki kıymet bilsin :((( aslına bakarsan artık evlilik için falanda hiç hevesim kalmadı çevremde hep mutsuz evlilikler:(((üst katımızda oturan komşularımızın kızı 26 haziranda evlenmişti kız pazar günü bize geldi ve boşanacağını söylüyo hiç bişi umduğu gibi değilmiş halbuki çok büyük bi aşkla evlenmişti ilk görüşte aşık olup üç ay içinde karar verip evlendiler..kız bi geldi iğneden ipliğe dönmüş 12 kilo vermiş:((( haline çok üzüldüm.bide öyle şeyler anlattı ki şok geçirdim resmen hiç tanıyamamışım diyo..olduğunan çok çok farklı biri çıkmış resmen. işte insanlar malesef göründükleri gibi değiller kimin içinde ne art niyet barındırdığını bilemiyoruz:(((o gece resmen öle büyük şok yaşadım ki rüyalarıma bile girdi ertesi gün ruh gibiydim ben bile bu kadar etkilendiysem bu kız ne yapsın dedim:(( sanırım bazen bazı şeyleri çok da istememek gerekiyo her zaman hayırlısı inşallah hakkımızda..bu hafta başından itibarende bıraktım herşeyi onu izlemeyi beklemeyi,istemeyi ,kaçmayı,kovalamayı herşeyden vazgeçtim..ne hali varsa görsün dedim demekki hayırlı değil hayırlı olsaydı bu zamana kadar zaten olurdu böle oyunlarada gerek kalmazdı evlenip de böyle olucak olduktan sonra hiç olmasın daha iyi.sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyo o yüzden bu hafta başından itibaren hakka bıraktım bütün işimi sadece hakkımda hayırlısını istiyorum.sizlerin ve hepimizinde haklarımızda hayırlısı olsun inşallah:))))amin...:Saruboceq:

aynen öyle canım hayat yalnız da güzel:)) her sabah şükrediyorum rabbime sapasağlam uyandığım için sağlıklı olduğum için:))) ve evet kaçan hala kovalanmaya devam ediyo:)) benim hödük ben yine kendimi çekince aradı özürler bilmemneler püff yaa ama bölede olmuyoki valla ben çok sıkıldım artık. şöle kaçmadan, kovalanmadan doya doya yaşamak istiyorum aşkımı oyunsuz, yalansız, dolansız huzur ve refah içinde ama nerdeeee benimkinde bunu anlıcak mantık:(( elindeyken hiçbi kıymetin yok anca yerden yere vurucaksın ki kıymet bilsin :((( aslına bakarsan artık evlilik için falanda hiç hevesim kalmadı çevremde hep mutsuz evlilikler:(((üst katımızda oturan komşularımızın kızı 26 haziranda evlenmişti kız pazar günü bize geldi ve boşanacağını söylüyo hiç bişi umduğu gibi değilmiş halbuki çok büyük bi aşkla evlenmişti ilk görüşte aşık olup üç ay içinde karar verip evlendiler..kız bi geldi iğneden ipliğe dönmüş 12 kilo vermiş:((( haline çok üzüldüm.bide öyle şeyler anlattı ki şok geçirdim resmen hiç tanıyamamışım diyo..olduğunan çok çok farklı biri çıkmış resmen. işte insanlar malesef göründükleri gibi değiller kimin içinde ne art niyet barındırdığını bilemiyoruz:(((o gece resmen öle büyük şok yaşadım ki rüyalarıma bile girdi ertesi gün ruh gibiydim ben bile bu kadar etkilendiysem bu kız ne yapsın dedim:(( sanırım bazen bazı şeyleri çok da istememek gerekiyo her zaman hayırlısı inşallah hakkımızda..bu hafta başından itibarende bıraktım herşeyi onu izlemeyi beklemeyi,istemeyi ,kaçmayı,kovalamayı herşeyden vazgeçtim..ne hali varsa görsün dedim demekki hayırlı değil hayırlı olsaydı bu zamana kadar zaten olurdu böle oyunlarada gerek kalmazdı evlenip de böyle olucak olduktan sonra hiç olmasın daha iyi.sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyo o yüzden bu hafta başından itibaren hakka bıraktım bütün işimi sadece hakkımda hayırlısını istiyorum.sizlerin ve hepimizinde haklarımızda hayırlısı olsun inşallah:))))amin...:Saruboceq:

valla aynen ya boşver bende takip etmiyorum hatta nete girmiyorum farkındaysan. merak etmiyim görmiyim takip etmiyim die.. amiin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.. ben mutlu olurum ya başkasını da sevebilirim yeter ki istediğim gibi biri karşıma çıksın..

ben hep erken evlenme yanlısıydım ama artık değilim hemen erkenden evlenenler sıkılıyor ben gençliğimi yaşamaya karar verdim. :))))

bide bazı sağlık sorunları yaşıyorum ve üzüntüden kaynaklandığını düşünüyorum hiç değmez ki hayatta benim için en değerli şey benim bunu tekrar farkettim. o salağın yüzünden kalıcı bi hastalığım olcak ömür boyunca boşuna üzüldüğümün cezasını çekicem değmez yani değse ...kendimi şımartıyorum artık .. :))))) sevmediğim bütün insanları hayatımdan çıkarıyorum. arkadaş falan.. mutlu olcam başarılı olcam kariyer yapıcam kendime yatırcam bütün ilgimi ..

biz çok güçlüyüz hatırlamamamız gereken buymuş..

valla aynen ya boşver bende takip etmiyorum hatta nete girmiyorum farkındaysan. merak etmiyim görmiyim takip etmiyim die.. amiin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.. ben mutlu olurum ya başkasını da sevebilirim yeter ki istediğim gibi biri karşıma çıksın..

ben hep erken evlenme yanlısıydım ama artık değilim hemen erkenden evlenenler sıkılıyor ben gençliğimi yaşamaya karar verdim. :))))

bide bazı sağlık sorunları yaşıyorum ve üzüntüden kaynaklandığını düşünüyorum hiç değmez ki hayatta benim için en değerli şey benim bunu tekrar farkettim. o salağın yüzünden kalıcı bi hastalığım olcak ömür boyunca boşuna üzüldüğümün cezasını çekicem değmez yani değse ...kendimi şımartıyorum artık .. :))))) sevmediğim bütün insanları hayatımdan çıkarıyorum. arkadaş falan.. mutlu olcam başarılı olcam kariyer yapıcam kendime yatırcam bütün ilgimi ..

biz çok güçlüyüz hatırlamamamız gereken buymuş..
hah şöle bacım yaaa:))işte buu biz buyuz önce bunu öğrenmemiz lazım,önce ben diyebilmemiz lazım.düşünsene ben olmazsam diğerleri nasıl olucak ???başkaları belki bencillik dicek ama hayırr işte ben buna asla katılmıyorum.insanın kendisini düşünmesi önce kendi mutluluğum diyebilmesi bencillik değildir.kendisini mutlu eden insan çevresindekileri hayli hayli mutlu eder:)) ve bende bugün bi karar aldım artık bütün çivilerimi tek tek söküyorum.işe işimi değiştirmekle başlıyorum mesela pazartesi istifamı vericem :))nitekim çok sıkıldım değişim şartkaydirigubbakcemile2sonrada yeni ufuklara yelken açma projemi hayata geçiricemkaydirigubbakcemile3yeni çevre yeni insanlar ve gelsin yeni şaklar hahahkaydirigubbakcemile2:teytey::dance:ohh be vallahi düşünmesi bile güzel sanki şu an bile üzerimden on ton yük attım:sm_cool:öle hafifledim ki süper oluyomuş eskilerden kurtulmakzemuszemusbundan sonra böyle sıkıldımmı harç bitti yapı paydos haydaa başla yeni binaya:teytey:

haa bide yazmayı unuttum bu aralar beni bi pembiş woswos heyecanı sardıki sorma:))) üstü açık pembe bi wos wos almak istiyorum araştırmalara başladım şimdiden bunu düşünmek bile bana herşeyi unutturuyo:D:D:D:D

bence ilk başta nasıl alıştırdıysan öyle gidiyor.tabi ilk tanışmalardan bhset miyorum..evlendikten sonra alttan alta otoriteyi koydum.bazen şka bazen şakayla gerçek arası yavaş yavaş alıştırdım.şimdi bnm neye sinirlendiğimi bilir ve ona göre hareket eder.diyeceksinizki ne alakası var şu alakası var;bu tatlı sertlik krşındakinin sana hem saygı duymasını hem sevmesini hemde çekinmesini sağlıyor.böylece ne bunalır ne kaçar nede yüz bulur.
bir erkek asla ilgisizlikten hoşlanmaz ama aşırı ilgidende bi tarafı kalkar yani hemen çocuk olur şımarır kendini padişah sanır.orta ayarı yakalayın derim

bence ufak şeylerde sakınca yok mesela bi kaç aramasını görmemiş gibi yapmak vs. ama bu tür oyunlar veya taktikler flört döneminde yaşanıp bitmeli o zaman keyifli oluyor =) insan 1,5 yıllık ilişkisinde hala bunları yaşayınca diyor ki demek ki bişeyler oturmamış.. çünkü ben ilişki yaşadığım insandan bana arkadaş olabilmesini de beklerim.. paylaşım çok önemli... bu şekilde sürekli paylaşımdan kısmış oluyorsun... ben sana kafadan 4-5 ay diyeyim... geçen o süreden sonra ilişkinin normal seyrinde(kavgaları hariç tutuyorum kavgalarda kesinlkle geri adım atan olma, gururunu bi erkek karşısında bi kere bile kırdığın zaman ondan sonrası tepetaklak gidiyor.. bi bakmışsın tepene çıkmış, yaşadım ordan biliyorum) hala vurkaçlar, taktikler varsa, arkadaş olamıyorsanız bence o ilişkiden hayır gelmez...

Bi kac aydan beri biriyle konusmaktayim, ilk zamanlar daha ilgili gibiydi..
Sonra bende ona karsi bos olmadigimi hissettirdim..
Bu durumdan sonra öncekinden cok azcik birazcik degisti gibiydi.
Bende tavrimi koydum ortaya. Samimiyetine inanmiyorum dedim yüz vermemeye basladim.
Simdi cok dikkat ediyor, kendine inandirma cabasinda ..
Bi süre bu sekilde devam edicem bakalim hayirlisi..
Yaklasik bir sene olacak, uzun bi iliskiden ciktim. Hatalarla dolu bi bagimlilikti diyebilirim..
Simdi mazide kaldi ama ne kadar yanlis bi iliskiymis artik anliyorum.
Bu yuzden dikkatli olmaya calisiyorum yine ayni hataya düsmemek icin..
Önceki iliskim ilkti.. Ondan sonra ilk defa biriyle konusuyorum..
Tek istedigim mutlu olmak...
Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah...

Back
X