- 12 Ocak 2021
- 4.894
- 20.465
- 258
- 30
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
bakışları değiştirerek işe başla o tuhaf bakışlarından korkuyorlardır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama guzel olsam sokaktada teklif alırım.İyide insanlar birbirini sokakta görüp tanışmıyorlarki. Düşün sen bi erkeksin aynı iş yerinde çalıştığın çirkin bir kadın var. Başta hiç ilgini çekmedi ama zaman geçtikçe sohbetinden keyif almaya başladın, karakteri hoşuna gitti, ben bu kadınla evlensem çok mutlu olurum diyebilirsin.
Bakışlarım normal sadece göz şeklim öyle tuhaf bakıyormuş gibi gözüküyorbakışları değiştirerek işe başla o tuhaf bakışlarından korkuyorlardır![]()
Valla, bilemeyeceğim artık ama o hallerinizle de dikkat çekmişsiniz. Bizim kafalar karışık.Hiç birinde süper giyinmiş, bakımlı, makyajlı falan değildim. Dikkat dış görünüşle çekilmez sadece. Dış görünüşle çekilen dikkat kalıcı olmaz.
O sığ kalıptan çıkıp insanların dış görünüş harici de şeyleri değerlendirdiğini, bunlardan neyin sizde olmadığını düşünebilirsiniz.Ya kıyaslamak bende istemem ama bir kadın olarak yıllardır bekar olduğum için kafaya takıyorum haliyle.
Buseferde ister istemez kıyas yapıyorum .
Senin kadar kendini gömen bir kadın daha görmedim. Normalde kadınlar kendilerini abartır, güzeller. Sen de tam tersi…Ama guzel olsam sokaktada teklif alırım.
Bakışlarım normal sadece göz şeklim öyle tuhaf bakıyormuş gibi gözüküyor
Bakışların tuhaf ruh halini yansıtıyor, ruh halin de pek iyi değil zaten.Bakışlarım normal sadece göz şeklim öyle tuhaf bakıyormuş gibi gözüküyor
Bu sevip sevmemeyle alakalı değil, senin yapında varsa vardır, yapan da bilerek yapmıyor bazı kızlarin dişil enerjisi çok yüksek ve bu da çok dikkat çekiyor, vallahi benim bile dikkatimi çekiyor Bir kadın olarak , bazı erkeklerin de eril enerjisi çok yüksek biz kadınlarin da bu ilgisini çekiyorBenim sorunum cilve yapmayı sevmem bunu biliyorum .
Ama elimde değil yapmayı sevmiyorum...
Evet dikkat çektim ama dış görünüşümle değil. İlkinde leasing sistemi hakkında 19 yaşında bir genç kadın olarak banka memuruna ağzının payını verdiğim için, diğerinde kulaklığımdan gelen sesle dinlediğim grup ilgisini çektiği için, öbüründe bisikletimin markası modeliyle (o da bisikletçiymiş), beyimde de muhtemelen özgüvenimle dikkat çektim.Valla, bilemeyeceğim artık ama o hallerinizle de dikkat çekmişsiniz. Bizim kafalar karışık.
Dış görünüş dış görünüş dış görünüş...Ama guzel olsam sokaktada teklif alırım.
Bakışlarım normal sadece göz şeklim öyle tuhaf bakıyormuş gibi gözüküyor
İşte önce dikkat çekmek gerekiyor ki adam sana yönlensin, sana yürüsün, araştırsın.
O ablalara sorma bence, hayatı algılayış şekilleri çok varoşİşte ilgi görmeyince, erkekler iletişime geçmeyince nasıl oluyor diye etrafa soruyorsun.![]()