Erkekler kadında neyi beğeniyor çekici buluyor anlamış değilim

İyide insanlar birbirini sokakta görüp tanışmıyorlarki. Düşün sen bi erkeksin aynı iş yerinde çalıştığın çirkin bir kadın var. Başta hiç ilgini çekmedi ama zaman geçtikçe sohbetinden keyif almaya başladın, karakteri hoşuna gitti, ben bu kadınla evlensem çok mutlu olurum diyebilirsin.
Ama guzel olsam sokaktada teklif alırım.
bakışları değiştirerek işe başla o tuhaf bakışlarından korkuyorlardır 👁️
Bakışlarım normal sadece göz şeklim öyle tuhaf bakıyormuş gibi gözüküyor

Ya kıyaslamak bende istemem ama bir kadın olarak yıllardır bekar olduğum için kafaya takıyorum haliyle.
Buseferde ister istemez kıyas yapıyorum .
O sığ kalıptan çıkıp insanların dış görünüş harici de şeyleri değerlendirdiğini, bunlardan neyin sizde olmadığını düşünebilirsiniz.
Sanki karakter, huy, su, sohbet her şeyi halletmiş gibi çirkinlerin bile sevgilisi var konuları açılıyor ya neden yalnız olduğunuzu anlamak zor olmuyor.

Bence bu aura meselesi ya da enerji işte. Her sevgilisi olan harika insan değil ki herkes kendine göre ağirliyor birini işte kendine göre mükemmel veya 4 4 luk olmayacagini biliyor ince hesaplardan çok içindeki eziklik duygunu gider bu duygular dışarı çok yansiyor gerçekten kendine güven inan

Benim sorunum cilve yapmayı sevmem bunu biliyorum .
Ama elimde değil yapmayı sevmiyorum...
Bu sevip sevmemeyle alakalı değil, senin yapında varsa vardır, yapan da bilerek yapmıyor bazı kızlarin dişil enerjisi çok yüksek ve bu da çok dikkat çekiyor, vallahi benim bile dikkatimi çekiyor Bir kadın olarak , bazı erkeklerin de eril enerjisi çok yüksek biz kadınlarin da bu ilgisini çekiyor

Valla, bilemeyeceğim artık ama o hallerinizle de dikkat çekmişsiniz. Bizim kafalar karışık.
Evet dikkat çektim ama dış görünüşümle değil. İlkinde leasing sistemi hakkında 19 yaşında bir genç kadın olarak banka memuruna ağzının payını verdiğim için, diğerinde kulaklığımdan gelen sesle dinlediğim grup ilgisini çektiği için, öbüründe bisikletimin markası modeliyle (o da bisikletçiymiş), beyimde de muhtemelen özgüvenimle dikkat çektim.

Yani en başta dediğime geldik, dikkat sadece dış görünüşle çekilmez. İnsanın kendine ne kattığı, nelerle ilgilendiği, ne izlediği, ne dinlediği de önemlidir.

Cirkin kadin/erkek yok onun icin herkesin begenenleri var,genelde icten ice kendimizi ustun goruryorsak disaridanda egomuz oksanmak istiyor ama insanlar bunu hissettiginden ve milletinde bin tane derdi oldugundan kimse ilgilenmiyor ve kendimizle ilgili algimiz bozulmaya basliyor

Back
X