erkekler kadınlardan daha dırdırcı

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
hep kadınlara dırdırcı cok konusuyor dedikodu yapıyor derler ama bence tam tersi erkekler daha cok konusuyor cevremde bulunan erkeklerden gordugum kadarıyla herhangi bir tartısmada bir bakıyorum kadın dinliyor adam susmuyor devamlı sikayet ediyor birseylerden..
birde herseye karısma huyları yokmu sinir oluyorum ev işlerinde bile akıl veriyolar yemege bunu koyma su cok fazla olmus kadınlardan daha fazla bildiklerini sanıyolar sinir oluyorum ya:oklava:kötükedihüso

haklısın vallah canım bazen benım esımde masallah susar susar bı dırdıra baslar susturana ask olsun
sonunda ıyı bı sesımı yukseltırım o olur anca susar :) demekkı susup susup bırıktırıyorlar
vallah kadından daha fena erkegın dırdırı

bencede esas dırdırı onlar yapıyorlar ben birşey söylesem hemen dırdırcı oluyorum ama kendisi bi konuşursa susmak bilmez ama bayanların adı çıkmış ya dırdırcı diye hiç alakası yok aslında erkekler daha beter..

bi de erkeklere bişey beğendirmek çok zor ya. geçen gün buluşmaya giderken ellerime krem sürdüm yumuşak olsun diye, ellerin ne kokuyor neden böyle şeyler sürüyorsun vs. yapma dedi. bi dahaki gün hadi sürmedim bu defa. bu kez de ellerin çatlak çatlak olmuş neden böyle dedi. tövbe yarabbim yaa.....

Back
X