Erkekler kalbinizi kırarsa daha sonra özür dilerlermi?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Sizin kalbinizi kırmış bir erkek daha sonra sizden
özür dileyerek kalbinizi onarırmı?.................................

"özür dilerim" en hazetmediğim cümledir
kalbimi kıran bayan/erkek farketmez bi özürle gönül alamayacagını iyi bilir
kırıldıysam zordur eskisi gibi olmam

benim aşkım biraz patavatsız bende çokça alıngan olunca kırılma durumları ve özürde çok oluyor tabii ama artık bıkkınlık verdi ne yalan sölimşakkıdı

esim genelde bana karsi özür dilencek hicbir davranisda bulunmadi cok sükür ama kendince gec kaldigini düsündüyse yada istedigim biseyi almayi unutduysa askim özür dilerim böyle böyle oldu der

dil yarası bişeye benzemez.. bir defada özür dilese bin defada değişen bişey olmaz.
kalbimi kırdıysa gozume gozukmesın yeter.. dedıklerını sındırmem gerek önce cunku.
kalbimi kırdıysa bi kişi kolay kolay eskısı gibi olmam artık o kısı için daha mesafeli davranırımkı tekrar beni kıracak birseyı olmasın die..
zamanla ancak yenıden eskı sıcaklıgımla yaklaşabilirim.

yaptını unutamam ama affetmesem ne olacakkii...çok canımı sıkarsa yeri geldiğinde başına kakarımmm

çok özür dilemesini gerektirecek bir şey olmadı.
hatta hiç olmadı desem yeridir.
ama gerekirse der tabii ben de derim.

evet benim kocacımla ciddi tartışma yapmayız zaten ben kızarım bağrırırm o susar işe gider gece gelincede seni bugün çok bağırttığım için özür dilerim der. ben haksız olsam bile özür diler.
kocamı çok seviyorum ben..:) maşallah ona

evet benim erkeğimde gerektiği yerde özrünü diler bende dilerim ay yerim ben onu aşkım benim

her konuda maşallahı var sevdiceğimin:nazar::nazar::asigim:

Benimki özür diler keşke kırmasa diyorum ama o bilerek yapmıyor kırılacagımı aslında...temiz kalpli oldugu ve sevgisini bildigim için kolay barışıyoruz..

hatayı yapıp ; özür dilemeyenler de var... ya da mutlaka kendince haklı sebepleri olduğu için özür dilemeye gerek duymayanlar...

özür dilemek benim için cok önemlidir.. cunku insanın ne yaptıgını farkına vardıgını ve sonuclarının ne oldugunu gördügünün ve bunu tekrarlamayacagının sözüdür.. özür dilemeliler.. sevgilimde özür diler ama biraz utanır.. o nedenle kısık ssle dilinin ucuyla söyler.. olsun oda bir erdem nihayetinde.. =)

Özür diler sürekli ama özür dilemek pişmanlıktır.Tekrar tekrar özür diliyorsa aynı şeyi tekrar ediyordur ve ortada pişman olunacak hata değil bilerek yapılan eziyet vardır.

benim aşkım kalbimi kırdığı zaman genelde anlamaz. sonradan ben tepki gösterince hatasını anlar. o zamanda hemen özrünü diler, affetridmesen iyi biliyor benim aşkım. ben biraz inatcıyım ama naz yaparım, affetmemiş gibi yaparım. sonra güzel sözler söyler afederim hemen bitanemi :emir_bebek:

çok ciddi tartışmamız olmadı özür dileyecek.ufak tefek şeylerdede hatamızı bildiğimizi belirtmek amaçlı bazen özür dileriz. çok şanslıyım bu konuda,birbirimizi çok iyi anlıyoruz.:nazar::nazar::nazar:

benim nişanlımın özr dileme gibi bir huyu yok maalesef :delphin:
zaten o kendi hatasını da kabul etmez ya neyyyse...

sadece hemen barışmaya döner, sonra derim bi özür dilesen diye, eğer hasarın büyüklüğünün farkına varabiirse usulen diler.
ama asla küs duramaz :delphin:

Back
X