• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+6 kahverengi kanama

Benim bugün gün içinde hiç olmamıştı az önce duş aldım giyinirken ılık bişey hissettim peçeteye sildim kahverenginden çok çok açık sulu akıntı gibi geldi az bişey bir daha gelmedi. Düne göre daha açık renkliydi iyi bir şey mi bilmiyorum. Yarın kendi doktoruma gideceğim. Pazartesi günü kese muayenesinden sonra oldu doktor cok bastırarak bakmıştı ondan mı oldu acaba
Bende de öyle olmuştu ama bugün de geldi çok hafif ip gibi devamı gelmedi.
Yemin ederim stresten karnıma ağrılar giriyor artık.
Benim de muayenem ama bi çok yerde normal yazılmış eski kan vs yazılmış çoğalarak artmıyorsa korkmayalım bence

Bende de öyle olmuştu ama bugün de geldi çok hafif ip gibi devamı gelmedi.
Yemin ederim stresten karnıma ağrılar giriyor artık.
Benim de muayenem ama bi çok yerde normal yazılmış eski kan vs yazılmış çoğalarak artmıyorsa korkmayalım bence
Ben kızıma hamileyken 13 ve 17. Haftamda bardaktan boşalır gibi kıpkırmızı kanamam olmuştu rahim ağzı kısalığım varmış ondanmış. Çok şükür kızım 5 bucuk yasında. Ama kızımda bu kadar erken haftalarda hiç böyle olmamıştı. Yerleşme kanaması vs de olmamıştı tedirginim o yüzden bakalım yarın bebeğim sağlıklı görünür inşallah bir sorun yoktur

Ben kızıma hamileyken 13 ve 17. Haftamda bardaktan boşalır gibi kıpkırmızı kanamam olmuştu rahim ağzı kısalığım varmış ondanmış. Çok şükür kızım 5 bucuk yasında. Ama kızımda bu kadar erken haftalarda hiç böyle olmamıştı. Yerleşme kanaması vs de olmamıştı tedirginim o yüzden bakalım yarın bebeğim sağlıklı görünür inşallah bir sorun yoktur
Benim ilk gebeliğim o yüzden daha bi tedirginim sanırım.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim ilk gebeliğim o yüzden daha bi tedirginim sanırım.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah dua et bana da bende sana ediyorum 🤲🏻🙏🏻 inşallah yarın doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyler 🤷🏼‍♀️

Back
X