Erkekler kalbinizi kırarsa daha sonra özür dilerlermi?

benim nişanlımın özr dileme gibi bir huyu yok maalesef :delphin:
zaten o kendi hatasını da kabul etmez ya neyyyse...

sadece hemen barışmaya döner, sonra derim bi özür dilesen diye, eğer hasarın büyüklüğünün farkına varabiirse usulen diler.
ama asla küs duramaz :delphin:
benim eşimi anlatmışsın sanki
burdakiler ne güzel özür diler demişler.benimki hiç sevmez özür dilemeyi.gurur meselesi yapıyo sanki:dilcikar:
hep kendini haklı çıkarmaya çalışır.böyle dedin yaptın kırıldım dediğimde senin hiç suçun yokmu der.:jeyyar:ilk adımı hep ben atarım mutlaka banada özür diletir:oklava::oklava:bu huyunu hiç sevmiyorum.madem özür dilemek gururunu kırıyo o zaman özür dilemeni gerektirecek sözler söyleme davranışlarda bulunma be adamÇok üzgünüm çoook
eşimin iyi niyetine inanmasam aslında ona kin bile güderdim ama herşeyin dilinde olduğunu biliyorum.bu nedenle onu hep affediyorum.
ama güzel tarafımız şu ikimizde küslüğü sevmeyiz.çok kötü kavga etsek bile bir şekilde barışırız:teselli:

özür dilerim kelimesini çok sık kullanmaz...ama hareketleriyle özür dilemek istediğini ve eşşek gibi pişman olduğunu ifade eder...

benim bir sevgilim vardı adamın öyle bir huyu vardı ki insanı cileden cıkarır türden.gündüz kalbimi kırar gece 3 ve 4 arası özür dilerdi.nasıl katlanmısım bilemiyorum.ki cocuk desen degil koca adam yapıyordu bunu.simdi ne yapıyor bilemem ama simdiki sevgilisine de aynı seyleri yapıyorsa ne diyeyim allah sabır versin.o zamanlar özürlerini kabul ediyordum ve kalbimin onarıldıgını hissediyordum ama sonradan derin izler bıraktıgını farkettim beni kırdıktn sonra özür dilemesinin anlamı yok ki

eşim gerçekten yanlış yaptıgını ve beni kırdıgını anladığında hemen özür dilerim va sarılıp öpüşürüz :)

her ne kadar bizi kırmasından hoşlanmasak kızsak da her insan hata yapabilir
tamam özür diliyince bitcek diil amaa
küçücük bi özür bile bazen yetiyo insana
özür dilemesini bilmeyenler hatta "ben asla özür dilemem" diyenler de var
erkeklerde çok fazla görülmese de benim sevdigim hatasını anladıgı anda özrünü dilemesini de bilir
özür dilemek bi erdemdir bence..

AHANDA DAHA BUGÜN DİLETTİM HEMDE KAÇKERE YERİ GELDİĞİNDE ÇOK GICIK OLUOLAR DİLESİNLER...AMA KALBİMİ ONARDIMI TABİKİ HAYIRRR KONUŞMUYORUM HALA..BOŞA GİTTİ ÖZÜRLER lülülülülülükafamçokkarıştı:mymeka:laelaelaelaelae

Back
X