erkekler kime kadınım der

benim ki bana kadınım falan demez... gülerek şakayla " kadın bana su ver, delirtme beni kadın" gibi cümlelerin içinde bu şekilde kullanır.. çok romantik değil mi kaydirigubbakcemile3

erkekler kadınları baştan çıkarmak için herşeyi yapar her ihtimali kullanırlar bunu hepimiz biliyoruz...

şimdi ciddi ciddi aklıma takıldı yazıyı okuyunca...

gerçekten erkekler sadece tek bir kişiye mi der kadınım diye???

tamam içten hissederek yanlız bir kişiye der elbet anlamı gerçekten çok farklı çok özel...

ya tavlamak için çalıştığı hatunada böyle hitap ettiyse sadece bir kişide anlam kazanması gerekn bu sihirli sözcüğü???

offf offf aklıma takıldı bak şimdi.

bizimki bana hiç kadınım madınım demio yani:sm_confused:ki zaten ben kadın mıyım ki bunu demesi için kadını olmam gerekmez mi yoksaaa her şekilde söylenir mi ee sevgilim dediğine göre ne yani özel değil miyim bak durup dururken kavga çıkarttırıcaksınız kızlar yaaofff ben inanıorum ama ona:a015:

bence bu kadınları kategorize eden bir durum değil.yani "kadınım"denecek kadınlar ve "kadınım" denmeyecek kadınlar gibi bir ayrım yok bence. "kadınım" diyebilecek erkekler ve diyemeyecek erkekler var.bunu diyen bir erkek ilk etapta delikanlı olmalı,aldatamayacak bir tip olmalı,hayatındaki kişiyi asla paylaşamayacak onu asla başkasıyla düşünemeyecek biri olmalı ve hepsiniden önemlisi bu kelimede son derece sahiplenme var.işte böyle bir adamın yanında güvensizlik hissetmezsiniz.bilirsiniz ki sizi asla sahipsiz bırakmaz,güvensizlik aklınızın ucundan bile geçmez.
o kadar isterdim ki eşimin bana içten tüm kalbiyle "kadınım" demesini.bir gün der umarım

Son düzenleme:
fascination kadınlık sadece bekaret gidince mi oluyor ??

aklıma öyle geldi söyledim canım kimine göre öyle kimine göre diğer türlü ben sadece bekaret gidince oluyo dedim mi arkadaşım geriosun ortamı:dilcikar:

Tabikide fark vardir, sevgilim demekle kadinim demek arasinda.
Caniminici benim, kadinim der hep, kurban olurum ben ona.
Bende iiiiiiiiiirkekimmmmm diyorum:jeyyar:
Höyt diyor ben kek miyimkaydirigubbakcemile3
Erkegim diyecekmisim yumusak g ilekaydirigubbakcemile3

aklıma öyle geldi söyledim canım kimine göre öyle kimine göre diğer türlü ben sadece bekaret gidince oluyo dedim mi arkadaşım geriosun ortamı:dilcikar:

sana lülülülülülü
hiçte bi kerem germek için demedim sadece öyle yazınca düşünceni merak ettim...
bu aralar kafama takıldı alalaaa ne kızıyon mincük bebee:ecrin_bebek:

çok güzel Bi yazıymış Be... HarBiden de öyle valla.. Ben de zamanında çook erkek tanıdım, nikahlı karısını değil de Başka Bi kadına "kadınım" diyen, ona aşk ile tutku ile Bağlı olan, onu kadını olarak gören.. ama keşke her erkek sadece eşini "kadını" olarak görse, her erkek aşık olduğu kadınla evlense.. hiç kimse yüreğinde Başka Bi aşkı taşıyarak evlilik yapmasa veya evli kalmasa.. Ben de ilerde eşimden Başkasını erkeğim olarak görmek istemiyorum, umarım aynen Böyle aşk dolu Bi evliliğim olur

Az evvel telefonda eşime irkeğeeem dedim ne tepki verecek diye..Kadınımmm,karıcığım dedi o da..kaydirigubbakcemile3

bir de şöyle bir şey var

kadınlar hayatlarına giren erkeklerden 'kadınım' demiş olanlardan hangisinin demesini daha çok önemsemişlerdirsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
kadınım kelimesi bana bu kadar romantik ve anlamlı gelmez açıkcası..
erkek arkadasımda kullanmaz hiç..
bilmiyorum ya bana kadınım değilde sevgilim dese de ben onun diğer birlikte olduğu kızlardan farklı ve özel olduğumu hissediyorum zaten..önemli olan da bu değil mı?
çok klise ama biz beraber olmaya başladığımızdan beri bebis diye hitap ederiz birbirimize..hatta bu durumla dalga gecen arkadasınız çok :)
bebis bana bu yazidaki kadınım kelimesi kadar anlamlı geliyor o yüzden..

mümkınse sevdıgım bana hıc kadınım gülüm falan demesın ben pek sevmıyorum..
karım bıle hos gelmıyo kulaga sevdıgım desın yarım desın ve hep sevsın.....:)

ayy aynı benm cnm kocamı anlatyorr herseymm yaa evlenmedn oncede kadnm derdı kurbnn olıyım ben askerıme off yne kotu oldm keske olsada yanmda gozlerıme bakarak solese neler wrmezdım

sana lülülülülülü
hiçte bi kerem germek için demedim sadece öyle yazınca düşünceni merak ettim...
bu aralar kafama takıldı alalaaa ne kızıyon mincük bebee:ecrin_bebek:

hmm o zaman tamam canım bende hemen yargıladın bilmeden zannettim burda bazen öyle oluyo yani ters insanlar merakını gideriyim canım o anlamda demedim hani derler ya halk dilinde kadınlığı öyle ondan dedim yania.s

Tanju Okan ın Kadınım şarkısı aklıma geldi..boshayallersmile

Eski erkek arkadaşım derdi ki adam öyle bir kadınım diyor ki insanın kadın olası geliyor o ses tonu ile kadınım kelimesini duyunca derdi...kaydirigubbakcemile3

Haksız da değil yani...aklinialirimsmile

hiç önemsemiyorum bebegim demesi yetiyo yalan gelir bana kadınım başka kadınlar geçse ellerine ama hiç yok demezler.lülülülülülü

hmm o zaman tamam canım bende hemen yargıladın bilmeden zannettim burda bazen öyle oluyo yani ters insanlar merakını gideriyim canım o anlamda demedim hani derler ya halk dilinde kadınlığı öyle ondan dedim yania.s

yok canım ben o insanlardan değilim yerimseniben
allah'ım ben senin bildiğin kadınlardan değilim gibi oldu yaa kaydirigubbakcemile3
nese devam edeyim...
yargılamak haddime değil zaten sadece merak ettim dediğim gibi farklı kişiliklerden bakıyorum olaya birde ondan yani bilmem derdimi yanabildim mi :jeyyar:
zaten bu halkın dilini varya kocaaaa eşşek arıları sokturucam kötükedihüso

aslında bende öyle anlamazdım hemen ama işte burda bi kaç olay oldu öyle yargıladılar hem hakaret etmememe rağmen uyarı aldım yani o yüzden sinirliyim diyebilirim yaniii sende kusura bakma yani hemen tersledim ama kaydirigubbakcemile3

bu konuya girmeden cevap veriyorum :jeyyar:
önemli değil canım oluyor böyle şeyler ...
ses tonunu mimikleri bilmediğimiz için hemen anladığımız gibi cevap verebiliyoruz...
valla ben nedense tersledin gibi anlamadım yaa espürüklü söylergibin anlamıştım hıh çok küstüm o zaman dicektim demicem hadi tokalaşalım olmayan sorunu kaldıralım aradan kaydirigubbakcemile3 vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…