Erkekler konusunda.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Seyma.eses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Seyma.eses

Ziyaretçi
Arkadaşlar şuana kadar kimseyle çıkmadım.
Çevremdekilerin tepkilerinden dolayı bunu bir takıntı haline getirdim.Neden bilmiorum ama kısmet olmadı bişeyler yaşandı ama çıkma noktasına gelmedi.2 senedir hiç ilgimi çekmior eer birisiyle illişki anlamında konuşck gibi olsak bile tiksiniorum onlardan ve souyorum.Yaşımdan ötürümü bilmiorum çıkmak denince aklıma cinsellik gelior erkeklerin tek hedefinin bu olduğunu düşünüorum.Ve bu beni soutuyor.Birazda korkuorum nasıl davranmam gerek yanında vs. tecrübesiz olduğum için.Lütfen yardımcı olun.

hayırr cnmmm.
çok dogru insanlarda varr.
böyle düşünmee
ve dgru buldugun insanı seçmeye bak
mutlu kal

Başka bir konuda lise son sınıf öğrencisi olduğunu yazmışsın.
Sevgilinin olmaması,bunu takıntı haline getirecek kadar anormal bir durum mu ?
Bu yaşta,bu denli abartıp olayı psikolojik boyutlara taşıman doğru değil.
Çevrenin baskısıyla yaşayamazsın birşeyleri,sen istediğin zaman olur ancak.
Ayrıca cinsellik olarak bakmanın bir sebebi var mı bilmiyorum ama böyle yaklaşırsan sağlıklı bir ilişkinde olmaz zaten.
Bu kafa karışıklığı etrafındaki insanların düşünceleri yüzünden sanırım.
Sen,akla mantığa sahipsin zaten onların sözlerini kafana takacağına gerekenleri söylersin ve konuyu kapatırsın kimseye laf söyleme hakkı verme.
Eğer rahatsız oluyorsan o kişilerle resmi olursun ya da görüşmezsin olur biter.
Boşuna dert arıyorsun kendine.

haklısın canım
artık sevgilisi olmayanı tuhaf karşılıyorlar.
biz lisedeyken de durum tersiydi
ne yaparsan yap birileriyle ters düşüyorsun zaten.
insanlar tuhaf karşılıyor diye de sevgili bulunmaz ki
önemli olan listende kaç kişi olduğu değildir.
tam tersine kabarık bir listenin övünülecek tarafı yoktur.
en iyisi içinden nasıl geliyorsa öyle yaşaman

haklısın canım
artık sevgilisi olmayanı tuhaf karşılıyorlar.
biz lisedeyken de durum tersiydi
ne yaparsan yap birileriyle ters düşüyorsun zaten.
insanlar tuhaf karşılıyor diye de sevgili bulunmaz ki
önemli olan listende kaç kişi olduğu değildir.
tam tersine kabarık bir listenin övünülecek tarafı yoktur.
en iyisi içinden nasıl geliyorsa öyle yaşaman

aynen katılıorum canımm.birileri yüzünden bişeyler yaşamak zorunda hissetme kendini.hayatına kendi düşüncelerinle yön wer.neyi nasıl istiosan öle yaşa:lepi:

lise sonn mu aman yaa acelen nee bu yaşda aklına niye cinsellik qeliyo bakimm seninn ...Nasıl bır cevren var senın öleee hiç yakıştıramadımm hiçç....... Bunlara kafa patlatma sen ...

Teşekkür ederim düşünceleriniz için.Dedikleirnizi denicem.
mysticgirl;
cinsellik konusunda yalnış algılandı heralde söylediklerim erkeklerin cinsellik düşüncesi gelior aklıma sanki bi kızla sadece o yüzden çıkıorlarmış gibime gelior ve buyüzden souyorum.

aklın varsa erkeklerden mümkün oldugunda uzak dur canım. erkekler işi cozutmuş durumda çünkü. okuluna derslerine bak. sevgili mevgili hikaye. şimdikler 2 gun çıkıyolar birbirlerine çok aşık oluyolar üstüne bi de. 2 gun sonra da başka biriyle..
böyle bereberlik senin psikolojini bozar daha bu yaşta

aklın var iken uzak dur. vakti gelince senin ruh saglıgını bozmayacak bi babayiğitle zaten karşılaşırsın :icecream:

valla bende senin gibiydim lise yıllarında.kıro diyolardı sevgilisi olmayana.ama bekledim bekledim hep.bide bn tek olsun öz olsun diye düşündüm hep.hiçte sevebiliceğim kişi çıkmadı karşıma.taki 21 yaşına gelene kdr.şimdi 2 yıllık bi ilişkim var.bigün mutlu bigün mutsuz devam ediyoruz öyle sonu nolur bilemem.ama mutlaka karşına çıkıcaktr biri seninde istediğin gibi biri tabii.o yüzden zamanını bekle derim...

bende lisede kimseyle çıkmadım ama arkadaşların hep çıkıyor güzeli çirkini falan ama senin hala bir sevgilin yok diyorsun tam anlamıyla ciddi bir ilişkide sevgi saygı bekliyorsun ne zaman tamam bu kişi olur deyip tanışmaya kallışsan sana cinsellikle yaklaşınca birden nefret doğuyor içine bu erkekler hep mi böyle diye kestirip atıyorsunn.... ama genelde erkekler lise çağlarındaki kızların saf duygularını kullanıp kendilerine bağlamaları çok kolaydır onlar için... biraz daha sabret üzülme illaki bir sevgili bulunur zor değil ama karşındaki erkeğin dürüstlüğüne önce güvenmen sonrası zaten gelir senin incinmene katlanmaz seven erkek emin ol sabır et ağırdan al kendini her zaman... ama acele etme bir sevgili arayısında olmanda sevgi boşluğunda olmandanda kaynaklanıyordur ama senle tanışmak isteyeni küçükte olsa tanıma fırsatı ver kendine belkide doğru kişidir değilse yol ver gitsinn...

Hepinize ayrı ayrı teşekkr ederim öncelikle.
Dedğiniz gibi gerçktn ortalık kötü ben o basit ilişkileirn şımarık kızlarından olmak istmeiorum.arkadaşalr daha 2 gün tanıdığı çocukla sarmaş dolaş oluor çocukta kızın ne olduğunu bile bile çıkmaya devam edior benim kızdığım noktalardan biride bu çıkmak eer buysa eer kendini küçük düşürmekse almıyım diorum insanın bi gururu olmalı sonuçta.
Ama ben böle düşünüorsam eminimki bnm gbii düşünen bi çok erkek vardır umudumu kesmiorum :)
Ararsam zaten bulamam akışına bırakıcam dediğiniz gibi.

Aynı durumla zamanında bende karşı karşıya kalmıştım canım.
Çevremdeki arkdaşlarıma göre hayatımda biri olmalıydı benim yoktu.Bende senin gibi düşünüyordum güvenmiyordum erkeklere bana eğlence amaçlı çıkıyorlarmış gibi geliyordu.Lise bitti ünüv için ara verdiğim dönemde iş hayatına atıldım.Bir arkdaşımında vesilesiyle sevdiceğimle tanıştım.Tabi arkadaş olarak görüyordum ama o bana karşı bir şeyler hissediyordu teklif etmişti hayır demiştim.Sonra askere gitti ben tanışmamızdan aylar sonra numaramı vermiştim düşün.Sonra askerde eğitimde olduğu bir süre haber alamadım.İşte o zaman anladım aşık olmuştum.Sonra aylarca kendimle savaştım nasıl olur diye.Sonra bir bakmışım ki hayatımda:) 18 mart 2008:) O benim ilkim ve inan bana gerçekten doğru insanlarda var hayatta ama sakın acele etme.Yani sırf biriyle çıkmış olmak için asla evet deme kendine duygularına asla ihanet etme.Doğru zama geldiğinde doğru düşündüğün kişiyle zaten bir ilişkin olucaktır...

Dedğiniz gibi gerçktn ortalık kötü ben o basit ilişkileirn şımarık kızlarından olmak istmeiorum.arkadaşalr daha 2 gün tanıdığı çocukla sarmaş dolaş oluor çocukta kızın ne olduğunu bile bile çıkmaya devam edior benim kızdığım noktalardan biride bu çıkmak eer buysa eer kendini küçük düşürmekse almıyım diorum insanın bi gururu olmalı sonuçta.
Ama ben böle düşünüorsam eminimki bnm gbii düşünen bi çok erkek vardır umudumu kesmiorum :)

Düşüncelerini okurken yüzümde bir gülümseme oluştu.
İnan bana bizim gibi düşünen nadirde olsa erkekler ve kızlarda var.
Sadece doğru zaman gelmemiş demektir.
Akışına bırak bu tarz şeyleri asla sorun yapma ve kendinden asla ödün verme.
Umarım aradığın mutluluğu bulursun canım...

Daha çok küçüksün merak etme doğru insan mutlaka bir gün çıkar :1hug:

kesme zaten emin ol var.opuyorumnanaktan

o tip kızlar için bi ifade kullanır erkekler şu an söylemek istemiyorum,ama geneli anlamıştır bunu heralde:1ninca: senin gibi düşünenler kıymete biniyorlar yaş 20 yi geçince
bu yolda ilerlemeye devam edersen senin gibi düşünen biri mutlaka çıkar. "bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim hesabı"yerimseniben

neticede herkes hak ettiği kişi ile yaşar:delphin:

doğru söylersen doğru söyleyenlerle beraber olursun, yalan söylersen yalan söyleyenlerle beraber...

daha küçüksün eğer birseye odaklanmak istiyorsan bu derslerın ve hedeflerin olsun
biryerlerde geldiğinde bak ozman kim kimin ilgisini çekıyorzemuszemus

Back
X