erkekler maske yapar mı?

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
eşiniz yada sevgiliniz maske yada cilt bakımı yapıyor mu?

benimki yapıyor iyi bişey mi kötü bişey mi karar veremiyorum :44:

hyr benimkisi yapmıyo işten fırsat bulamıyor aklına bile gelmiyo ama maskede bence çok saçma geldi bana bakım yapsın ama giyim kuşam saç sakal özen göstersin ama maske çok abartı diye düşünüyorum

benim kardesim maske yapiyor.. dis görünüs onun icin cok önemli.. bakimli olmasi sart. sagolsun ben bile bagzi ürünlerde cimrilik yaparken o yapmiyor.. ve sayesinde onun kullandigi ürünleri kullaniyorum :D erkekler bence daha cok önem gösteriyor kadinlardan.. ama bize bu meraklarini göstermiyorlar.

Şimdi bir sayayım:
* Çocukluk arkadaşlarımdan biri ergenliğe girdiğinden beri maske yapıyor çünkü sivilceli bir cildi var.
O kadar sivilcenin üzerine bir de traş oluyor erkekler malum, arkadaşım da önlemini alıyor
Hatta annesi ablası alıyor maskesini.
* Erkek kardeşim 20 yaşında, o da yapar zaten her konuda çok bakımlı ve titizdir.
Hatta bazen cilt tipimiz aynı olduğu için benim kozmetik ürünlerimden aşırıyor haylaz.
* Üniversiteden bir arkadaşımın 28 yaşındaki abisi de yapyor.
Kızlar yumuşacık bakımlı tenleri öpmek istiyormuş, öyle söylüyor.
* Nişanlımın cildi düğün ve iş stresi nedeniyle iyice zıvanadan çıktı.
2 3 hafta önce kendi ellerimle sağlam bir cilt bakımı yaptım nişanlıma.
Saçları da dökülmeye başladı, düğünden sonra karşılıklı saç maskesi de yapacağız:55:

Evet evet erkeklerin bakımlı olması hem hoş hem de çok normal birşey bana göre

eşim gibisini görmedim adam gider kil maskeleri alır kullanır, göz kenarları için kırışık giderici alır, her saçını kestirmeye gittiğinde suratına bakım yaptırır ...ee tabi sonra "ne 43 yaşında mı hiç göstermiyor, en fazla 35 gösteriyor " :nazar::nazar::nazar:

benim sevgilimde yapar benim maske yaptığımı duydukça oda yapmaya başladı ve onun öyle bakımlı olması benim hoşuma gidiyor insanın kendine bakması neden kötü olsun ki :)

akneli,siyah noktalı bir cildi varsa neden yapmasn ki? benim erkek arkadaşıma da ısrar ediyorum saç maskesi yapalım diye,dinlemiyor beni.ara sıra alnında pütürcükler çıkıyor ben de en iyisi ona bir kil maskesi hediye edeyim:27:

çoğunluk doğal bişey olarak görüyomuş bu maske işini :40:

eskiden kadınlar bakım yapardı erkekler bakımsız olurdu

şimdi erkekler daha çok bakım yapıp genç görünmek istiyolar, kadınlar ise beni doğal halimle sevsin deyip makyaj bile yapmıyolar

dünya tersine dönmüş :9:

Dizime yatırıp kaşlarını almışlığım bile var çokça defa,hatta ip kullanmayı öğrenmem için baskı bile yapıyo :))
kil maskesi de yapmıştım bi kere,hatta tırnak etlerini kesen aletle manikür yapmaya çalışmış,çizik çizik yapmıştım zavallımın tırnaklarını
bakımına düşkün biri de değildir aslında,ama kendisiyle ilgilenilmesi çok hoşuna gidiyo,kuaförcülük oynuyoruz resmen :37:

benim sözlümde yapıyor :27: gidiyor kuaföre buhar maskesinden tutunda siyah nokta maskesine kadar yaptırır benim sevgilim :66:

Yapar yapsinlar bakimli olsnlar ne güzelllll işte hep biz mi bakimli olcaz azcikta onlar olsn çirkin erkek yoktur bakimsiz erkek vardir .dd

Şey geldi aklima okulda bi çocuk vardi bizim lisede yüzüne ağda yaptiriyormuş ki yüzüde çok güzeldi yani işte bi gün kızartmişlar yüzünü ağdayi yaparken herkes dalga geçiyordu ağda yaptiriyo ağda yaptiriyo die halbuki bana garip gelmemişti hiç ne güzeldi kendine bakmasi bebek gibi yüzü vardi çocugunn

zaman değişti.. artık erkeklerde bakımlı. iyi ve bakımlı görünmeyi bayanlar ne kadar istiyorsa erkeklerde o derece.
sevinmelisiniz..

ayy kızlar bizimki maske hariç kaşlarını bile aldırıyor ama üst tarafından bide iki kaş ortasını kuaförü bi bayan yani erkek kuaförlüğü yapan bi bayan o yüzden kadın kaşlarını almış

Benimkine sivilcelerin çoğalmış yüz maskesi tarifi veriyim yap dediğimde yapmam ben öyle şeyler ne işim olur dedi uyuz :63:
Ama sonradan kardeşinden öğrendim ki bu konuşmamızdan kısa süre sonra salata özlü yüz maskesi aldırmış kardeşine onu yapıyormuş bana bana söylemiyor utanıyor galiba :60: :16:

Back
X