- 18 Kasım 2014
- 69
- 18
- 35
selam kızlar konu aslında çeyiz ile ilgili ama sanırım buraya daha yakın o yüzden buraya yazıyorum. Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz burda tanıştık zaten yaza kısmetse nişanımız var o askerden dönüncede düğün planlıyoruz. sorun şu ki ben ufak ufak çeyiz için bir şeyler almaya başladım aynı yerde olunca birlikte bişeyler bakıyoruz buraya kadar herşey normal ama ben bişey beğenince o hiç beğenmiyor çok nadir aynı şeyi beğeniyoruz bazen nette görüp beğendiğim şeyleri ona yolluyorum beğenmiyor çok nadir ben üzülmiyeyim diye güzel diyor onun yüzünden üç aydır hiç bişey alamadım onun fikirlerine çok mu önem veriyorum sormadan almalımıyım ben daha çok english home tarzı seviyorum o çiçekli şeyleri sevmiyor yada beğendiğim şeylerin çoğuna ne gerek var diyo patates soğan sepeti almaya kalktm ne gerek var dedi yani ona göre çoğu şey gereksiz bişey alacak hevesim kalmadı hiç (( ben mi çok abartıyıyorum sizde böyle sorunlar yaşadınız mı ben de çok zor beğenen biriyim iş yerinden bayan arkadaşlarla da bişeyler bakamıyorum çok sıkılıyorlar ben bişey bakınca tek başına da fikir verecek kimse olmuyo oda böyle yapınca hiç bişey almak istemiyorum şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim kk iyiki varsınız sizde olmasanız