Erkekler mutsuz görünen kadından uzaklaşırmış sizce?

bu herkes için geçerli değil midir?
ben de sürekli şikayet eden, hiçbir şeyden memnun olmayan
surat asan insanlara tahammül edemiyorum.

Mutsuz olan biri ile kim yıllarını geçiebilir ki?..Kadın ya da erkek fark etmez.Hayattan,kendinden,etrafındakilerden sürekli yakınan,ne yapılsa mutlu olmayan negatif insanlardan herkes uzaklaşır zamanla.Bu bir aldatma nedeni midir ,elbette değildir.Madem aldatmayı koydun kafaya,kılıf aramak adil bir davranış değidirl.Boşan,ne halt yiyeceksen ye o zaman...:olmaz: Ankete katılan saygıdeğer erkelere itafen yazılmıştır.buyrunnnnnnnnn

Bu sözler alkışlanır
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisturkbayragi

hak veriyorum hayatın yükü zaten zor birde sırıtan ne yapsan mutsuz bir kadınla adam ne yapsın​
CADIARZU

aynı şey erkekler içinde geçerlii..onlar herşeye bir kulp bulabiliyorlar zaten,farklı tecrübeler kazanmak için..sürekli mutsuz,sevimsiz ne erkek ne kadın çekilir.boshayallersmile

valla ben bile mutsuz olduğum zamanlardaki ruh halime gıcık oluyorum. evet kendi kendime gıcık oluyorum, başkası niye çeksin benim mutsuz halimi.
ben de istemem mutsuz kadın , erkek , anne , baba, abla , kardeş, arkadaş.
ara sıra mutsuzluklardan bahsetmiyorum , herkesin olur da bazıları bardağın boş tarafını görmeyi hayat felsefesi haline getiriyor,
ama bu aldatma nedeni değildir, ödleklik ( yani dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak korkusu) aldatmaya neden olur.
bu arada evdeki bulgur deyişi yanlış anlaşılmasın insanın karısı asıl pırlanta olandır ama erkek milleti bunu ancak pirincin içindeki taş dişlerini kırınca anlıyor.

ben Allah'tan ki güleryüzlüyüm.ama yorgunsam güler yüzüm solar.eşimin ise beni asık suratlı görmeye hiç tahammülü yoktur.50 defa sorar ne oldu diye ben bu sefer iyice bunalırım.halbuki bir şey demese yarım saat dinlensem canım yerine gelse kendime gelirim zati.erkekler kesinlikle cıvıl cıvıl neşeli kadınlardan hoşlanırlar.ama kimi kadınların mizacı sert oluyor,ciddi duruşulu oluyorlar,onlar ne yapsın yani aldatılmaya mahkum mu olsunlar yoksa sahte bir sırıtma mı yerleştirsinler yüzlerine.bilemedim yani
bilmiyorumkismile

Back
X