- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Meriç diye bir kavram var bilir misiniz? Siz de sanırım onun kadın versiyonusunuz.Saçmalamak için ücret alıyorsunuz sanırım :/ yoksa bedavaya bu kadar boş konuşulmaz. Ama kariyerinizde çok başarılı olduğunuz aşikar. tebrik ederim.
Üslubunuzda şahane..
Yalnız şu ulvi tespitinizde bir hata gördüm. İzninizle açıklayayım.
Bu bahsettiğiniz donsuzlar neden acunu taklit edip nafakadan kaçsınlarki? Şimdi acun dediğimiz vatandaşın tuzu kuru. Nafakadan niye korksun? Acunun milyonlarca donu vardır muhtemelen :) o nafaka ona koymaz.
ama şu sizin bahsettiğiniz g*tü donsuz tayfa sahip olduğu tek donunun yarısını eski karısına vermek zorunda kalmamak için nafakadan kaçıyordur belki?!
Sevgiler :)
Gerçekten severek evlenen insan bunları düşünmez.
Aşık oldum, 13 yildir birlikteyiz, bosanirsam ne olacağına dair bir planım yok.
Zaten kendimi geçindirecek gelir, hayat standartımı bozmayacak is güç için evliyken de uğraşıyorum.
Birikim, zaten çocukların eğitimi için yapıyoruz.
Eşimin de boşanırsak ne olur diye düşündüğünü hic sanmıyorum.
Ikimiz de birbirimizin karakterlerini biliyoruz.
Boşansak ben onun çöpünü almam şahsıma.
O da asla çocuklarını ihmal etmez, onların düzenini bozmaz.
Mahkemenin bağladığı üç kuruş nafaka insafına bırakmaz.
Bu konudaki tek onlemim merhametli biri ile evlenmek :)
Karsilarina sevecekleri biri ciksa, unuturlar bu dediklerini, hayat boyu birlikte kalmak uzere yaparlar planlarini :)
Ya meriçe benzeteceğine kertenkeleye benzetsen daha iyiydi. Bu çok ağır oldu :)Meriç diye bir kavram var bilir misiniz? Siz de sanırım onun kadın versiyonusunuz.
Bu nafaka-kafalarda merhamet, vefa, fedakarlık falan olmadığını düşünüyorum artık. Tek dertleri ilk tartışmada masrafsız kaçabilmek. Evlilik birliği falan umurlarında değil.
adam olsunlarda nafaka odeyecek durum yaşamak zorunda kalmasinlarHahahahahaha aynen öyle. Sanırsın hepsi evladına duskun, hepsi zengin.
50 TL ıcın 50 takla atan tıynetsiz adamlar gordu gozum. Nafaka hesaplayacaklarına, cocuklarına babalık yapsınlar once.
Bir de o varAdam evliyken kazandığı bütün parayı ailesine ve çocuğuna harcıyor ona bakarsan, boşanınca nafaka miktarları çok da yüksek olmuyor buradan gördüğüm kadarıyla
Bir de aman evlenirim, kafam almazsa boşanırım diye evlenecekse evlenmesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?