Erkekler nafaka yüzünden evlenmiyorlarmışşş (!) 😅

Demek ki bir kadına ömür boyu bağlanmak istemiyorlar öyle biri ile evlenmek bende istemem :)

Meriç diye bir kavram var bilir misiniz? Siz de sanırım onun kadın versiyonusunuz.

Gerçekten severek evlenen insan bunları düşünmez.

Aşık oldum, 13 yildir birlikteyiz, bosanirsam ne olacağına dair bir planım yok.

Zaten kendimi geçindirecek gelir, hayat standartımı bozmayacak is güç için evliyken de uğraşıyorum.
Birikim, zaten çocukların eğitimi için yapıyoruz.

Eşimin de boşanırsak ne olur diye düşündüğünü hic sanmıyorum.
Ikimiz de birbirimizin karakterlerini biliyoruz.
Boşansak ben onun çöpünü almam şahsıma.
O da asla çocuklarını ihmal etmez, onların düzenini bozmaz.
Mahkemenin bağladığı üç kuruş nafaka insafına bırakmaz.

Bu konudaki tek onlemim merhametli biri ile evlenmek :)

Karsilarina sevecekleri biri ciksa, unuturlar bu dediklerini, hayat boyu birlikte kalmak uzere yaparlar planlarini :)

Bu nafaka-kafalarda merhamet, vefa, fedakarlık falan olmadığını düşünüyorum artık. Tek dertleri ilk tartışmada masrafsız kaçabilmek. Evlilik birliği falan umurlarında değil.

Meriç diye bir kavram var bilir misiniz? Siz de sanırım onun kadın versiyonusunuz.
Ya meriçe benzeteceğine kertenkeleye benzetsen daha iyiydi. Bu çok ağır oldu :)
Ama söylediklerimde haklıyım.
Nafaka mağduru o kadar çok insan gördüm ki. 1 ay evli kaldığı karısına 19 yıldır nafaka ödeyeni var, iki çocuğumun annesi diyerek güvenip nafakayı bankaya yatırmadan elden fazla fazla verdiği halde vermedi diye şikayet edilip hapse giren, nafaka arttırım davasına yeni sevgilisiyle gelen kadın ve bunu izleyen nafakayıda paşa paşa ödemek zorunda olan vs vs o kadar çok insan var ki artık bu nafaka kurumu çığırından çıkmış durumda.

Bu nafaka-kafalarda merhamet, vefa, fedakarlık falan olmadığını düşünüyorum artık. Tek dertleri ilk tartışmada masrafsız kaçabilmek. Evlilik birliği falan umurlarında değil.

Toplumda çeşit çeşit insanlar. Her şey zıddı ile kaim.
Böyleleri de olacak Ki iyilerin de kıymeti bilinsin. :))

Nafaka ödememek için ayrıca bosanmiyorlarda..
Kendileri mutsuz kadın mutsuz nafaka yüzünden mutsuz yuvada mecburi ortak yaşam sürüyorlar..

Hahahahahaha aynen öyle. Sanırsın hepsi evladına duskun, hepsi zengin.
50 TL ıcın 50 takla atan tıynetsiz adamlar gordu gozum. Nafaka hesaplayacaklarına, cocuklarına babalık yapsınlar once.
adam olsunlarda nafaka odeyecek durum yaşamak zorunda kalmasinlar

Bir de o var
Evlenmeden boşanmayı düşünen adam evlenmesin zaten
Bu kadar hesapçı yaklaşanlar aldatmaya meyilli olanlar oluyor genelde

Nafaka konusu da erkekler haklı o neymiş öyle bir ay evli akl ömür boyu nafaka öde 5yil evli kal ömür boyu nafaka öde ozaman evlilik aylarına göre nafaka olsun bir aylık evliliğe bir ay nafaka 5 yıllık evliliğe 5 yıl nafaka.... Bu şartlarda erkeklerin evlenmek istememesi gayet normal sen bir ay evli kaldığın adama ömür boyu nafaka ödemek istermiydin?
Nafaka konusunda mağdur olan erkekler var neyse ne boşanmış bitmiş kadın nafaka almak için resmi nikah kiymiyo hem başka adamla ilişkisi var hemde eski kocası finans etsin ben şahsen erkek olsam evet böyle insana 50 TL de ödememek için 50 takla atardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…