- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Yani bilmesek inanacağız. Öyle komik nafaka tutarları görüyorum ki her gün. Üstelik bu adamlar çocuklarına da nafaka vermemek için kırk takla atıyorlar. Çünkü kadın çocuğa verilen parayı da kendi için harcarmış. Bahsettiği meblağ da 300tl falan.
Hiç bir vasfı ve niteliği olmadığını söylemişsin ama bence yanılıyorsun(!). Kadın gayet te güzel metres oldu , evli erkeği ayarttı çocuk peydahladı ve sadece estetikli yüzünü bedenini sergileyerek birşeyler yapmaya çalışıyor. Kadın olmayan beyni ve türkçesiyle kitap yazıyor siz kalkmış vasfı(!) yok diyorsunuz.Sadece şunu söyleyebilirim hiç-bir niteliği vasfi olmayan bir kadının ülkece bir adami gayet güzel soyup soğana çevirdiğini ve bunu yaparkende utanmadan nasil üste çıktığını izliyoruz ne aci
Umarim benim de kiz evladim var kizim kizlarimiz böyle tipleri örnek almaz kendine Allah muhafaza gördükçe sinirim tavan yapıyor .
Allah askina boyle bir sey olabilir mi sizce?gelire gore belirlenir boyle seyler.Aile mahkemesi hakimi???
Nafaka hesabina girmesem de erkek olsam ben de evlenmezdim.
İlk sebep düğün arifesi, milyon dolarlarim da olsa sevdigim insan karsima gecip bilmemkac gram altin dedigi an sogurum, askimdan olsem de sogurum.
İkinci sebep kadinlarin buyuk bölümünde olan kocam degil mi bana bakmak zorunda kafasi... Calisan kadinlarin bile cogu, senin paran benim param hesabi yapiyor, hayatim boyunca birini beslemek icin çalışamam, doğruya doğru.
Coook istisna, bu kafaları yasamayan bir kadinla belki, ama aksi halde asla evlenmezdim.
Hadi türkiyede nafaka yüzünden desek yurtdışındada pekçok yerde evlilik düşünen yok artık 80'lerde filan yaşamıyoruz bazı şeyler tabu olmaktan çıkmış durumda.
Sosyal medya da var şimdi bakıyoruz herkes sanalda ne yapıyor görüyoruz,eh şimdi kadın vaya erkek bunları görünce evlilikten soğumaları normal ilişkiler eskisi gibi değil artık,çok çabuk tüketiliyor ve artık çok gözönünde yaşanıyor.
Ekonomik sıkıntılar da var insanlar artık bırakın evli bir çift olarak geçinmeyi bekar olarak bile geçinmekte zorlanıyor,iş bulmak çok zor ve pekçok sektor iflasını veriyor işçi çıkarıyor,pekçok yer kapanıyor vs bu durumda korkmaları normal.
Bi nedende artık eskisi gibi evlenince insanlar birbirine pek katlanamıyor sudan sebeplerle ayrılıklar yaşanabiliyor.
Daha acısı bu sitede bile böylelerini savunan kadınlar varYeni nesil Türk erkeği ikiyüzlülüğü
Hiç birinin dötü aslan gibi babalarımız gibi ev geçindirmeye yetmez
Namusuyla para kazanıp gerekirse iki iş yapıp evi geçindereyim kimselere muhtaç etmeyeyim diyemezler
İllaki çalışan kadın isterler
Evi geçindirip kadının çalışmasına gelince oldukça Avrupai ev işini çocuk bakımını kadının üstüne yıkmaya gelince çok Ortadoğuludurlar
Hem çalışan hem yemek yapan hem kendi anasını kusur etmeyen hem kendi ailesiyle az görüşen hem genç hem güzel hem fit hem bakımlı son model giyinen ama bunları hiç para harcamadan yapan kadın pardon köle arar dururlar ve daha çok beklerler
Mehirle de Karşılar.Nafaka kalkarsa erkeklerden mehir istensin. Bu ülkenin %99 u müslümandır deniyor ya. Hem nafaka kalkacak, hem İslam hukukundaki mehir hükümleri uygulanmayacak.
Ne güzel ya.
Verin bu kadınların mehirlerini. Hem de peşin verin. Hadi bakalım.
Ki zaten çocuğu yoksa hakim yüzde seksen nafaka bağlamıyorCocuk yoksa, nafakayi karsıyım diyen arkadaslarım var fikirlerine saygı duymakla birlikte, kendi fikrimi yazmak istedim.
Evleniyosun bin bir umutla, adam psikopat cıkıyor kufur hakaret, bi yere göndermeme aileni istememe aileni eve kabul etmeme, sacını toplamana karısma, yaptıgın yemegı fırlatıp atma, sısmansın dıyıp onurunu kırma, ailesine hızmetcı yapma calıstırmama vs dunya psikolojik baskıya ugruyor kadın. Belki Bı de dayakta yıyor. Belki reddettiği halde zorla Cınsel iliskiyle maruz kalıyor....
Ve Bıgun pes ediyor Bosanmak istiyor, cocugu yok...
Napsın alsın bavulunu gitsin mı?
Hayatını mahveden kısıye cıcek bahcesı sunar gibi?
Cocuk yoksa ama hayatını cehenneme cevırmisse adam sadece nafaka degıl, mumkun mertebe donlarına kadar almak farz.
Nafakayı genelde geliri olmayan kadınlar alıyor zaten.
Merak ettiğim şeylerden biri de şu; başta neden çalışmayan kadınlarla evleniyorlar bu adamlar? Bana muhtaç olsun, eline harçlık vereyim, Evle çocukla ilgilensin, sıcak yemeğim, evim temiz olsun, gibi amaçlarla evlenen biri, o nafakayı ödemeli. Kadını işçi gibi kullanmak için evlenen adamlar var. İşçi kıdem tazminatı alıyor ama.
Evliliği bu tip amaçlarla yapan insanların, karşı taraftan koşulsuz bir fedakarlık, adanmışlık, hesapsızca bir yaşantı beklemeye hakları var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?