Erkekler ne ister

ErkeK neyi istiyor?
Ayaklari üzerinde durabilen, güclü, becerikli, yaratici, sexi...
Erkege yaranmak icin kisilik degistirmeye ne gerek var anlamis degilim. Kadin olarak kendimizi tamamen erkek icin programlamayalim bence, o zaman kadin kadin olamaktan cikar...

ERKEKLER NE İSTER?

· Güçlükler karşısında azimli olmalı
· Her anımızı birlikte geçirmek zorunda değiliz;zaman zaman ayrı da kalabilmeliyiz
· Beni sevgisiyle boğmamalı ve her küçük tartışmayı trajedi haline getirmemeli
· Her zaman herşeyi benden beklememeli;herhangi bir aksilik karşısında ona güvenebileceğimi hissettirmeli
· Benden daima tatlı,şirin aşk sözcükleri beklememeli,onunla ciddi konularda da konuşabilmeliyiz.

ERKEKLERE BUNLARI SÖYLEMEYİN

· Tıpkı baban gibisin
· Tıpkı eski sevgilim gibisin
· Sana zor dayanıyorum
· Bebek bu şekildemi yedirilir sanıyorsun
· Arkadaşlarımın hepsi senin bana karşı yanlış davrandığını düşünüyor
· Beni dinlemiyorsun
· Çok rahat ve umursamazsın,herşeyin sorumluluğunu bana bırakıyorsun
· Arkadaşlarımın hepsi senin haksız olduğunu düşünüyor.

ERKEKLERE BUNLARI SÖYLEMEYİN

· Tıpkı baban gibisin
· Tıpkı eski sevgilim gibisin
· Sana zor dayanıyorum
· Bebek bu şekildemi yedirilir sanıyorsun
· Arkadaşlarımın hepsi senin bana karşı yanlış davrandığını düşünüyor
· Beni dinlemiyorsun
· Çok rahat ve umursamazsın,herşeyin sorumluluğunu bana bırakıyorsun
· Arkadaşlarımın hepsi senin haksız olduğunu düşünüyor.
buna katılıyorum,hemen bozuluyolar

anam onlar bekleye dursun bulurlar belki bulduklarına şükretmiyolar da arıyolar

Aboooooov benim ki bulmus kiz:))))) Dunyanin en sansli erkegi benim sevgilimmm :))) ya var mi boyle kadinlar, yok yok bosuna bekleyip omurlerini tuketmesinler, var zannedip de bizede hayati zehir etmesinler. belkim japonlar bi robot yaparsa 1500 yil sonra, soyle etten kemikten o zaman alirlar bir tane:)

evet aynen kısaca kendine köle ister ama kendi asla beklentilere uymaz o ayrı

e bunlar robot bekliyo o zaman yaaa koleyide gectim ben bayaa bayaa programlanmıs robot istio bunlar oolduu

kesinlikle doğru yaa uyuz oluyorum ben bu meseleye hiçbirşey sormaya söylemeye biraz olsun ilgi göstermeye hakkımız yok sanki ne sinir şeyler bunlar benimkide öyle yüzün gülsün canını yeee en basiti neredeydin canım de hemen offff

ŞİMDİ ŞÖYLE YAPALIIM
HERKES BİR ADET ERKEK ALSIN,,
ONU Bİ GÜSEL SOYSUN İÇ ÇAMAŞIRI KALABİLİR.. isteğe bağlı:)
SONRA BANYOYA İTE İTE SOKULUR SOĞUK SUYLA ŞOK YAPILIR
SU AKARKENDE KIRBAÇ VEYA DERİ BİR KEMER YARDIMIYLA BÜTÜN
vücuduna bi güsseeel vura vura DÖVÜLÜR
iŞTE ERKEKLER BUNU İSTİYO heheheklava: klava:
:dance: :dance: :dance:

Istesinler benim icin mahsuru yokta, bunlari bulupta degerini bilmeyen hemcinsini ne yaparlar

erkekler benim "elimin tersini" yanında zıkkımın pekini ister:)))

dayak isterler dayak klava:
ben dövüyom valla sevgilimi sever gibi yapıyom ama indiriyom tokatları ohhhhh :Roflol:

Kısaca erkekler kendilerini ömür boyu sırtında taşıyacak, hertürlü cefaya kayıtsız şartsız katlanacak, asla sesini çıkartmayacak bir yada birkaç enayi ister. İster de... artık devir değişti! Kadınlar akıllandı (bazıları yani ) Kadınlar ekonomik özgürlüğe kavuştu (bazıları yani)

Ben bu bazılarında olduğum için kendimi maddi manevi kimsenin kölesi yapmak niyetinde değilim. Hayatı her anlamda paylaşacak, üstüne düşen sorumluluğu yerine getirip karşısındaki kadına değer verecek erkeklere hayhay, geri kalanına bye byeeee

erkekler üç maymunun özelliğini bir arada barındıran eş ister görmüycek,duymuycak,konuşmuycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…